Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/11/2005, 10:15  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Αμ δεν είναι όλα καλά.
Εκεί είναι το θέμα.

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sax0
μαμά
μαμά

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/11/2005, 10:47  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τι να πω, μπορεί να έχεις και δίκιο, απλά όταν είναι καινούργια όλα κάπως κρατάνε, αλλά μετά τα 10.000 χιλ. τι γίνετε? Εκεί είναι το θέμα.

Λέων Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Sax0Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Περιοχή: Αθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/11/2005, 19:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Λέω να αλλάξω διάσταση και από 215/40/16 να πάω σε 205/45/16 γιατί με το 40άρι προφίλ κοπανάνε αρκετά.

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BrakerΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/11/2005, 07:42  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Χάρη ποια είναι η μαμά διάσταση που φορά το αυτοκίνητο?

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/11/2005, 08:56  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Η εργοστασιακή του διάσταση είναι 205/50/15 αλλά το ίδιο αυτοκίνητο έβγαινε με εργοστασιακές διαστάσεις 195/50/15 (κυκλοφορούσε και Ελλάδα) ενώ η περιορισμένη έκδοση (F2 EVO) φόραγε 205/45/16.

Επίσης καθαρά για θέμα εμφάνισης σκέφτηκα και τις 17άρες αλλά με 17άρες θα πρέπει υποχρεωτικά να έχω 40άρι προφίλ η κάνω λάθος ;

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BrakerΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/11/2005, 09:24  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Σαφώς η λύση που θα προτιμούσα εγώ για την Ελλάδα είναι η 205/45/16.
Αντε, να έχουμε το ίδιο λάστιχο να παίρνουμε 8άδες Smile

Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/11/2005, 09:38  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Jimmy_Caesar Έγραψε:
Σαφώς η λύση που θα προτιμούσα εγώ για την Ελλάδα είναι η 205/45/16.
Αντε, να έχουμε το ίδιο λάστιχο να παίρνουμε 8άδες Smile

Αγόρι μου και 235/30/19 να φόραγες αυτό θα διάλεγα… αλλά πέραν της πλάκας με βλέπω για 205/45/16. Wink

Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/11/2005, 09:40  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Οχι, εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 205/45/16
Razz

Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/11/2005, 09:46  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Jimmy_Caesar Έγραψε:
Οχι, εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 205/45/16
Razz

OK αλλά 14άρα ζάντα που θα βρώ…ντόιιινγκ βούλωσα... Razz άντε καλημέρα το μαμήσαμε το θέμα... έχω και ακόμα αυτό το λουμπάγκο... Rolling Eyes

opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 11:03  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Θέλω 205/45/16 λάστιχα πολιτικά (μη ημισκλίκς) που να έχουν καλή απόδοση και αντοχή στην πίστα. Η σκληρότητα και το κράτημα όταν είναι κρύα δε με απασχολεί. Έχετε κάτι υπόψην σας;

Τώρα φοράω τα Potenza RE720. Μ' αρέσει που τα πλαϊνά δεν καταλαβαίνουν τίποτα, αλλά επειδή στο κέντρο του πέλματος καταπονήθηκαν πολύ από το φρενάρισμα στα Μέγαρα, θέλω να δω τι άλλα options έχω.

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opteriosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
kyan
μαμά
μαμά

Ένταξη: 31 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 11:36  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγώ φοράω τα Bridgestone RE050A σε 215/45/17, δεν ξέρω αν βγαίνουν σε 205/45/16. Είναι σκληρούτσικα, με μεγάλη αντοχή σε track days (εξακριβωμένο μετά από td στο οποίο συμμετείχε 147 με τα ίδια ελαστικά) και πολύ καλή πλευρική πρόσφυση ακόμη και κρύα. Το μειονέκτημά τους είναι η μέτρια διαμήκης πρόσφυση όταν είναι κρύα που επιδεινώνει το φρενάρισμα σε αστικές συνθήκες. Αν ζεσταθούν δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις; Miata;

Κριός Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από kyanΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 11:46  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ναι. 1100kg.

Η 147 τι κινητήρα είχε και τι χρόνους έβγαζε;

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opteriosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 12:46  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ενδιαφέρον λάστιχο είναι το Kumho Ecsta Supra που είχα παλαιότερα, ενώ το Goodyear F1 που έχω τώρα είναι αρκετά χειρότερο. Δεν κρατάει καθόλου στις στροφές και αργεί απελπιστικά να ζεσταθεί, ακόμα και σε συνθήκες πίεσης. Τα πίσω, δε, μένουν σχεδόν πάντα κρύα.
Αυτά στο δικό μου τουτού.

kyan
μαμά
μαμά

Ένταξη: 31 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 14:30  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

opterios Έγραψε:
Η 147 τι κινητήρα είχε και τι χρόνους έβγαζε;

1600 με ~140HP. Δε μετρούσαμε χρόνους, αφού ο Τίμος πήγαινε με τιμονιές για να εξερευνήσει τις δυνατότητες των ελαστικών σε σχέση με τα Goodyear F1 GSD3 που είχε πριν. Τα συμπεράσματά του ήταν πως τιθασσεύτηκε η ουρά και μέσα στη στροφή και στο φρενάρισμα για την Κ6, αλλά αυτό κάλλιστα μπορεί να οφείλεται στο ότι τα ελαστικά ήταν καινούργια. Επίσης να σημειώσω πως η 147 του Τίμου έχει πολύ σκληρή και απόλυτα στημένη ανάρτηση B+G.

Ένα άλλο καλό που έχουν τα 050A είναι ότι (σε καλούτσικο οδόστρωμα) στριγγλίζουν αρκετά πριν αρχίσουν να γλιστρούν ενώ τα F1 άρχιζαν να στριγγλίζουν ακριβώς τη στιγμή που άρχιζαν να γλιστρούν.

Κριός Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από kyanΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
speedloader
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 17:21  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πάντως εγώ που φοράω τα F1 είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά τους και σε στεγνό και σε βρεγμένο.

Βέβαια τα πλαϊνά δεν αντέξαν σε δοκιμασίες τύπου μέγαρα
και έχει σβήσει το Goodyear F1
από τα πλαϊνά.

Jimmy λες να φταίει αυτό που πηγαίνουν καλά;;; Shocked Shocked Shocked Laughing

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από speedloaderΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/5/2006, 23:06  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ξανατονίζω ότι με νοιάζει η απόδοση και η αντοχή σε πίστα Smile

antonissilver
μαμά
μαμά

Ένταξη: 09 Μάϊ 2006
Περιοχή: Ήπειρος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 12/5/2006, 20:51  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Μετά την πίστα αφού θα είμαι για αλλαγή ελαστικών τι να βάλω?
Τώρα φοράω Michelin Pilot Sport με το πέλμα V, και σκέφτομαι να βάλω πάλι Michelin Pilot sport, ή Pirelli P zero nero, και έχω και μία πρόταση για Kumho ecsta ku19 ασύμμετρο, το έχετε υπ’ όψη σας?
Διάσταση που φοράω είναι 225/45/17.
Ακούω της προτάσεις σας!!!!

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antonissilverΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Panic_
μαμά
μαμά

Ένταξη: 25 Απρ 2006

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/5/2006, 13:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγω στο ΜΧ5 φοραγα σε 17αρια fulda gold carat (η καπως ετσι...) σε 215/40/17 και μετα απο πιστα (με γραμες) δεν ειχαν σιμαδια κοποσης...και στο δρομο ηταν αξιοπρεπη...

5 DOWN
3 STILL GOING
TOO MANY TO KILL

Παντα θα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος...αλλα αυτο δεν ειναι λογος να μην προσπαθεις...

Ταύρος Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Panic_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/5/2006, 16:55  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

17'' σε ΜΧ-5;; Shocked Confused

Πόσους γύρους έκανες στην πίστα, τι πιέσεις είχες, σε τι καιρικές συνθήκες (χειμώνας, καλοκαίρι, ζέστη, ήλιος) και τι χρόνους έβγαζες; Επίσης, τι δείκτη έχουν τα fulda σου;

antonissilver
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/5/2006, 22:05  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δεν ξέρω για τα Fulda, απλά εγώ σκέφτομαι μία από τις τρεις πιο επάνω επιλογές, αλλά πιο πολύ τα Michelin, πάντως θα με ενδιέφερε εάν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο από τα πιο επάνω λάστιχα να μου πει τις εντυπώσεις του.

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antonissilverΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
j.k
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 21 Φεβ 2006
Περιοχή: Πολύγωνο - Αθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/5/2006, 22:29  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

εγώ φοράω τα Pirelli P zero nero σε 205/45/16 και πραγματικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος σε όλες τις συνθήκες (στεγνό - βρεγμένο & 3 φορές που έχω μπει στο καρτόδρομο). τα έβαλε και ένας φίλος που του τα πρότεινα σε ένα civic vti και έπαθε την πλάκα του!!

Ιχθύες Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από j.kΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
bril
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 20 Νοέ 2005
Περιοχή: ΚΥΨΕΛΗ
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/5/2006, 01:27  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Για κοιτα και τα YOKOHAMA PARADA και κατι PIRELLI, τα οποια κανονικα ηταν για πισωκινητα και ειχαν διαφορετικη χαραξη τα μπροστινα και διαφορετικη τα πισω. Εσυ μπορεις να παρεις 4 πισινα. Τα συγκεκριμενα τα εχω δει και σε μερικα AUDI S3. Για το ονομα δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω CORSA τα λεγανε.

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από brilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
antonissilver
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/5/2006, 08:49  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πριν από τα Pirelli πια φόραγες? Αργούν να ζεσταθούν?

Τα έχεις δοκιμάσει τα paradα? Τα φόραγε και ο «λαστιχάς» μου τα paradα μου είπε ότι είναι πολύ καλά αλλά μου πρότεινε να βάλω τα kumho ecsta ku19.

bril
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 20 Νοέ 2005
Περιοχή: ΚΥΨΕΛΗ
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/5/2006, 16:37  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τωρα φοραω ΤΟΥΟ Τ1R τα οποια δεν κανουν για πιστα γιατι τρωγονται πολυ ευκολα ειδικα τα πλαινα και πριν φορουσα κατι YOKOHAMA τα οποια δεν βγαινουν πια.
Για πιστα εχω τα TOYO R888.
Τα αλλα που σου ειπα τα ξερω απο φιλους και λενε τα καλυτερα λογια και για δρομο και για πιστα.

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από brilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Panic_
μαμά
μαμά

Ένταξη: 25 Απρ 2006

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/5/2006, 16:39  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τα Michelin ειναι way tooo soft για πιστα. Ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει...δεν θα μινει τπτ.

..στο ΜΧ5 ειχα πιεση 37 πισω και 32 μπροστα...αλλα το αμαξι αν και δεν το ηξερα δεν κουναγε με την καμια...λοιπων οι πρωτοι 5 γυροι ηταν απο 1.31 μεχρι 1.35 με 2 ατομα (ο δευτερος ηταν 2.00μετρα + και εκοβε...και επισης το ειχα και ανοιχτο γιατι δεν χωραγε ο χριστιανος...) εν ολιγης ηταν τελειως πειραματικοι γυροι. Τωρα εχω 15αρες με Υοκο αλλα θα αλαξω αυτες τις απαισιες ακεντραριστες βαριες χρυσαφι (μπλιαχ) ζαντες...και μετα θα τολμησω δημοσια εμφανιση (και κατακραυγη banghead )

5 DOWN
3 STILL GOING
TOO MANY TO KILL

Παντα θα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος...αλλα αυτο δεν ειναι λογος να μην προσπαθεις...

Ταύρος Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Panic_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26377 Επιθέσεις που εμποδίζονται