Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
tigraki
μαμά
μαμά

Ένταξη: 21 Μάϊ 2007
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος, Αθήνα. Athens
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/6/2007, 00:45  Θέμα δημοσίευσης:  Το Τιγράμαξο απεβιώνει... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Παιδιά σόρυ που δεν μπόρεσα να έρθω στο OpenDay αλλά έπρεπε να δώσω αίμα για ένα φίλο. Και μάλλον μου το φύλαγε ο θεούλης γιατί αν ερχόμουν δεν θα ξαναγύρναγα στο σπίτι.
Δυστυχώς για μένα το μωρό μου άρχισε να παραδίδει πνεύμα.
Όχι ο κινητήρας είναι μια χαρά και καλύτερα δεν ήταν ποτέ.
Το σώμα του όμως...
Για ένα πράγμα που καυχιόμουν για το μωρό μου ήταν το σασί του.
Σήμερα το πρωί που το πήγα για σέρβις μου είπε ο μηχανικός ότι είχα άγιο που δεν σκοτώθηκα.
Όντος παιδιά μετά από αυτό που είδα όχι άγιο είχα αλλά όλη την εκκλησία μαζί.
Χτες φανταστείτε που πήγαινα να δώσω αίμα για έναν γνωστό πέρασα από το Σχιστό και καταλαβαίνετε πως (με ξέρετε τι έρωτα έχω στις στροφές).
Στο ψητό τώρα... το μωρό μου έπαθε χοντρό βαβά.
Άνοιξαν οι θόλοι και συγκεκριμένα ο αριστερός του οδηγού είναι σαν γυναίκας ξαναμμένης τα σκέλια... (συγνώμη για τις γυναίκες της παρέας αλλά ο πόνος μου είναι αβάσταχτος και το λέω με όσο ποιο μαζεμένες φράσεις μπορούσα).
Ο Νίκος (RedDrifter) φανταστείτε όταν το είδε έμεινε άναυδος.(φίλος φαναρτζής)
Θα προσπαθήσω να το βγάλω φωτογραφία για να το δείτε... αν αποχτήσω την δύναμη να το κάνω βέβαια.
Υπάρχει μια περίπτωση αν δεν αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί ή αν δεν βρω κανένα άλλο για να μεταφέρω τα πάντα στο άλλο σασί (και αν αξίζει τον κόπο οικονομικά) τότε να το πουλήσω σε κομμάτια...

Κρίμα όμως, γιατί τα τελευταία 16 χρόνια (την μισή μου ζωή στην κυριολεξία) είχα τις καλύτερες εμπειρίες στιγμές ώρες λεπτά τα πάντα γενικά. Ήταν ένα άψυχο πραγματάκι αλλά με τόση ψυχή που με ζωντάνευε πάντα όποτε ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Και όπως καταλάβετε είναι η μισή μου ζωή.

Η μπάρα θόλων με έσωσε...

ImageImageImage
ImageImageImage

Όποιος ενδιαφέρεται για κομμάτια ας μπει σε αυτό το LINK

Δεν θα χαθώ βέβαια από την παρέα γιατί σε ένα μήνα θα είμαι με μια ωραιότατη κυρία. Δεν λέω τι παρα μόνο όταν το πάρω...

Αιγόκερως Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από tigrakiΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαAIM διεύθυνσηYahoo MessengerMSN MessengerICQ Αριθμός
manolis
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 10 Ιούν 2007
Περιοχή: Αθηνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/6/2007, 10:13  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Φιλε εισαι πολυ τυχερος....σε καταλαβαινω για την αγαπη που του εχεις (ετσι ημουν και εγω με το προηγουμενο αμαξι μου) αλλα μπροστα στην σωματικη ακεραιοτητα την δικη σου οσο και των αλλων το καλυτερο ειναι να το δωσεις και να παρεις ενα αλλο. Το σιγουρο ειναι οτι θα το θυμασαι για παντα τοσο απο τις αναμνυσεις που εχεις οσο και απο τις φωτο... Wink

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από manolisΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται