| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
spiffm
μαμά

Ένταξη: 28 Σεπ 2008

|
|
| Ξεκίνησα φέτος να πέρνω μέρος στα τοπικά GP Tuning και πέρσι χρησιμοποίησα ένα Dainese open ενός φίλου μου. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρω ένα για εμένα μιας που σκέφτομαι κάποια στιγμή να έρθω και σε κάποιο GTCC ή track day. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Full face και είμαι μεταξύ δύο το HJC si12 ή Αrai GP5K ή Bell rs3 ή Simpson Bandit nomex. Έχει χρησημοποιήσει κανείς κάποιο από αυτά?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
a_spyros
μαμά

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Περιοχή: Βύρωνας

|
|
| Έχω το SK5 της Arai, το οποίο διαφέρει ελάχιστα απ' το GP5K (λίγο μεγαλύτερο visor, αεραγωγούς, δεν έχει nomex).
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
opterios
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
Περιοχή: Αθήνα

|
|
| Αν καταλήξεις στο GP5K και όταν βρεις από πού θα το πάρεις, γράψε μία τιμή, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.
|
|
|
|

|
|
 |
      |
 |
spiffm
μαμά

|
|
| Μάλλον προς Arai θα πάω. Μόλις βρω από που θα σου πω. Το έχει σίγουρα το Demon Tweeks.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
spiffm
μαμά

|
|
| Tελικά το παράγγελια από Badgemania.gr. H τιμή ήταν 550euro.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
a_spyros
μαμά

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Περιοχή: Βύρωνας

|
|
| Καλοφόρετο. Περίεργο πάντως που δεν έχουν πέσει οι τιμές με τέτοια πτώση της λίρας.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
bluemicraR
μαμά

Ένταξη: 17 Ιαν 2008

|
|
| εγώ πήρα ανήμερα χριστούγεννα ένα Arai SK-5 από ebay 225 λίρες. Με μεταφορικά βγαίνει 275 ευρώ. Μεταχειρισμένο όμως σε άψογη κατάσταση( έτσι δείχνει...) και με spoiler . Το θέλω για το καρτ μου οπότε δε με ενδιαφέρει να έχει homologation για αυτοκίνητα. Απλά να τρέχει σε αγώνες καρτ.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
spiffm
μαμά

|
|
| a_spyros Έγραψε: | | Καλοφόρετο. Περίεργο πάντως που δεν έχουν πέσει οι τιμές με τέτοια πτώση της λίρας. |
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι πάντως.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
spiffm
μαμά

|
|
| spiffm Έγραψε: | | Tελικά το παράγγελια από Badgemania.gr. H τιμή ήταν 550euro. |
Το GP5K υπάρχει πλέον μόνο με Hans posts και περιμένω τιμή. Update θα έχω από Δευτέρα που θα μάθω τιμή
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|