Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
C
μαμά
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: Αγιος Στέφανος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 31/10/2005, 17:55  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Όλα αυτά που γράφουμε τα βλέπουν οι οργανωτές?
Αν ναι, γιατί δε μας λένε τη γνώμη τους ?
C?

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από CΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 31/10/2005, 18:23  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Βασικα οι διοργανωτες εχουν κουρασθει να αλλαζουν κανονισμους καθε φορα για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι και στο τελος του αγωνα να τα ακουνε και απο πανω γιατι εφαρμοστηκαν οι κανονισμοι που ολοι ψηφισαν να υσχισουν.

Το θεμα εχει εξαντληθει σε αλλα φορουμ (GTC. MAXFUELS) και δεν θα ηθελα να χαλασω το κλιμα εδω. Εμενα παντα με βλεπατε και θα με βλεπετε στη racing κατηγορια γιατι (αν και εχανα το τσιγγακι της γενικης καταταξης λογο του οτι δεν μετραει ο χρονος στη γενικη των ρασινγκ) δεν θελω να προκαλω και προτιμω τους χαμηλους τονους.

Απλα ηθελα να αποφυγω ενδοclubικές κόντρες και μοιράστικαν τα αυτοκινητα και μπηκα κατ εξαιρεσην στη "βολτισια". Επειδη ειμαι βολτισιος ομως δεν θεωρησα ποτε ουτε θεωρω οτι "κλεβω εκκλησια". Ειδικα οταν σε προηγουμενους αγωνες ετρεχαν CSL και Ε46 Μ3.

Αλλα επιμενω οτι εχει δημιουργηθει ασχημο κλιμα εναντια σε ανθρωπους που χωρις αυτους δεν θα ειχαμε αυτα τα event και αυτο ειναι κριμα.

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 31/10/2005, 20:30  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

C Έγραψε:
Όλα αυτά που γράφουμε τα βλέπουν οι οργανωτές?
Αν ναι, γιατί δε μας λένε τη γνώμη τους ?
C?

Απλα γιατι μαλον δεν εχουν αποψη η δεν τους σημφερει.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/11/2005, 08:46  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

"Κατάφερα" να διαβάσω το topic στο GTC.
Ρε παιδιά το έχουμε ποφτώσει το θέμα.
Βλάση, αν δεν σε είχα δει να κάνεις με το εντελώς μαμά τουτού της συζύγου σου 2" κάτω από τους υπόλοιπους στο Open Day 3 πέρσυ, (αν δεν κάνω λάθος) θα πίστευα ότι έχεις Μ3 843,5 άλογα σε (κάθε) τροχό.
Ημαρτον πιά!!!

Εχω να προτείνω το εξής (χι χι χι)
Η κάθε κόντρα να γίνεται και με ανταλλαγή των αυτοκινήτων. Οταν δηλαδή πέσω εγώ με το Βλάση σε κόντρα, αφού τρέξουμε κανονικά και χάσω, να ανταλλάξουμε τα αυτοκίνητά μας και να τρέξουμε άλλη μία για να ξαναχάσω. Τι λέτε? Να το πειραματιστούμε?

(ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!)

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
passat1.8t
μαμά
μαμά

Περιοχή: Pista
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/11/2005, 10:00  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Jimmy_Caesar Έγραψε:
"Κατάφερα" να διαβάσω το topic στο GTC.
Ρε παιδιά το έχουμε ποφτώσει το θέμα.
Βλάση, αν δεν σε είχα δει να κάνεις με το εντελώς μαμά τουτού της συζύγου σου 2" κάτω από τους υπόλοιπους στο Open Day 3 πέρσυ, (αν δεν κάνω λάθος) θα πίστευα ότι έχεις Μ3 843,5 άλογα σε (κάθε) τροχό.
Ημαρτον πιά!!!

Εχω να προτείνω το εξής (χι χι χι)
Η κάθε κόντρα να γίνεται και με ανταλλαγή των αυτοκινήτων. Οταν δηλαδή πέσω εγώ με το Βλάση σε κόντρα, αφού τρέξουμε κανονικά και χάσω, να ανταλλάξουμε τα αυτοκίνητά μας και να τρέξουμε άλλη μία για να ξαναχάσω. Τι λέτε? Να το πειραματιστούμε?

(ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!)

Για το μεν "ποφτωμα" Shocked θα συμφωνήσω απόλυτα...μέχρι και η δική μου υπομονή (ιώβεια) δοκιμάζεται αυτές τις μέρες Rolling Eyes

Όσο για την "τρελλή" ιδέα σου Δημήτρη, καλά να πάρω εγώ το elan που θα είναι μεγαλύτερος ο φόβος μου να μην του κάνω ζημιά από την επιθυμία να νικήσω, αλλά αν το πάρει κανένας "ινδιάνος" και ρίξει κανένα κοκορέτσι πες μου ειλικρινά πως θα νοιώσεις... Crying or Very sad

(Mario Andretti)

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από passat1.8tΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/11/2005, 10:14  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δεν έχω κοπέλα τον τελευταίο καιρό και... Wink

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/11/2005, 10:51  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Απο αλλαξοτιμονιες το παμε σε αλλαξοκ@λιές ?

Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι .... Very Happy

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 12:11  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Κι εμένα μου αρέσει, αλλά τελικά τι θα γίνει με το F2F?

Παρ'εμπιπτόντως, πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής του επόμενου και ακόμα ούτε καν συνάντηση στη Start Line δεν έχει ανακοινωθεί.

Πάντως κάποιες φήμες λένε για Kartodromo, που γενικά έχει αναφερθεί αρκετές φορές από τους υπεύθυνους και έχει απορριφθεί από το σύνολο των εκπροσώπων των clubs.

Εσείς τι πιστεύετε για το F2F στο Kartodromo?

tomgeo
μαμά
μαμά

Ένταξη: 24 Οκτ 2005
Περιοχή: Ελευσίνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 13:45  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Προσωπική μου άποψη πάντα.....

Θεωρώ ότι ο Καρτόδρομος πάει πιο πολύ στο θεσμό του face 2 face!!!
Δεν θα χρειαστεί ούτε να κόψουν την πίστα ούτε τίποτα.
Επίσης ο Καρτόδρομος είναι ιδανική πίστα και για τους επισκέπτες!!
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη οπτική της πίστας πουθενά αλλού!!!

Είναι τεχνική πίστα και έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι τα πολιτικά
αυτοκίνητα εύκολα συναγωνίζονται τα όποια αγωνιστικά!!!

Προσωπικά ψηφίζω Καρτόδρομο!!!!

Μακάρι να γίνει!!!

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από tomgeoΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
C
μαμά
μαμά

Περιοχή: Αγιος Στέφανος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 14:41  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Good idea ...
C!

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από CΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 14:58  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Το ασχημο με το καρτοδρομο ειναι οτι τρωει υπερβολικα τα ελαστικα (ειδικα τα σεμι/φουλ σλικ) και δεν εχει περιθωρεια ασφαλειας αν ξεφυγει το αμαξι.

Τα κερμπ ειναι χαντακια που αν πεσεις πας για αλλαγη ψαλιδιων.

Τα εβεντ γινονται βραδυ και ο φωτισμος ειναι ελλειπης. Επειδη οι στροφες εναλλασονται τα φωτα πορειας δεν "προλαβαινουν" τις στροφες και οδηγεις στα τυφλα. Βεβαια οσοι οδηγοι ΞΕΡΟΥΝ τη πιστα οντως οδηγουν ανετοτατα και στο σκοταδι και εχουν αβανταζ σε σχεση με τους καινουργιους.

Προσωπικα θεωρω ξεφτιλα να τρεχουμε σε πιστες καρτ το 2005 σε μια Ευρωπαικη χωρα οταν οι Τουρκαλαδες εχουν F1 και συνεπως απεχω.

Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 15:08  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ακριβώς την ίδια άποψη έχω, με σοβαρότερο πρόβλημα το θέμα ασφαλείας.

tomgeo
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 16:33  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Eν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σας και ταυτόχρονα θα διαφωνήσω... Wink

Απο την μία υπάρχει όντως πρόβλημα με τα περιθώρια ασφαλείας της πίστας.
Απο την άλλη σκεφτείτε όμως ότι η ταχύτητες που αναπτύσσονται στον
Καρτόδρομο δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στα Μέγαρα.
Που μέγιστη 100 χλμ/ώρα ,πού μέγιστη 180 χλμ/ώρα!!!!
Στα Μέγαρα πέζεις συνεχώς με 3ές και βάλε.....
Ενώ στον Καρτόδρομο με 2ές......

Είναι σίγουρα πιο ασφαλής για ερασιτεχνικά αυτοκίνητα ο Καρτόδρομος!!!!

Μέχρι πρίν απο λίγο είχα την εντύπωση ότι ο Καρτόδρομος δεν τρώει
καθόλου λάστιχο!!!!Αυτό τουλάχιστον είχα διαπιστώσει με τους παραπάνω
απο 200-250 γύρους που έχω γυρίσει εκεί!!!
Σε αντίθεση πάντα με τα Μέγαρα που ότι και άν φορέσεις ...τα καταπίνει!!!
Δεν έχω γυρίσει βέβαια με σλίκ στον Καρτόδρομο,θα το κάνω σύντομα,αλλά
και πάλι έχω την εντύπωση ότι δεν θα τα φάει!!!

Όσον αφορά των φωτισμό και πάλι δίκιο έχετε ,αλλά θεωρώ ,ότι άν ποτέ
γίνει εκεί face2face,τότε σίγουρα θα γίνει Κυριακή απο το πρωί!!!!

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από tomgeoΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/11/2005, 23:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Είμαι θετικός να γίνει στο Καρτόδρομο, μόνο και μόνο για να αλλάξουμε παραστάσεις και να έρθει και πιο άνετα ο κόσμος.

Η πίστα είναι πολύ τεχνική και εκμηδενίζει τις διαφορές των αυτοκινήτων. Οι ταχύτητες είναι μικρες αρκεί να μην τη δεις μάγκας και υπερβάλεις πολύ. Ξεκίνησα να την κάνω βράδυ οπότε δε με ενοχλεί το σκοτάδι, αλλά F2F μόνο μέρα μπορεί να γίνει.

Τέλος ένας καλός οδηγός φαίνεται στην ποικιλία και όχι στα ίδια και στα ίδια. Εχω δει πολλούς συνδυασμούς οδηγών-αυτοκινήτων να κεντάνε στη μια πίστα και να πατώνουν στην άλλη....

Εχει ακουστεί ημερομηνία για F2F εκεί?

"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
fotis_rs2
μαμά
μαμά

Ένταξη: 09 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 01:17  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

f2f στο καρτοδρομιο?? τρεομερη ιδεα!!! απιστευτη!!! ΜΠΡΑΒΟ start line!!!!!
αντε βρε.... και το επομενο στην πιστα για τα βενζινοκινητα R/C στη Σταματα...

μα δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.... πληρωνουμε σαν τα θυματα για "αγωνα" και εκεινοι μας πανε...βολτα στις κουνιες...

Αιγόκερως Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από fotis_rs2Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
orestis
μαμά
μαμά

Ένταξη: 20 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 09:44  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

fotis_rs2 Έγραψε:

μα δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.... πληρωνουμε σαν τα θυματα για "αγωνα" και εκεινοι μας πανε...βολτα στις κουνιες...

Very Happy Very Happy Very Happy
λιγα και ''δυνατα'' τα σχολια σου!!!!

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από orestisΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 11:25  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

fotis_rs2 Έγραψε:
f2f στο καρτοδρομιο?? τρομερη ιδεα!!! απιστευτη!!! ΜΠΡΑΒΟ start line!!!!!

κανενα προβλημα να τρεξουμε ΜΑΖΙ με τα τηλεκατευθυνομενα θερμικα αρκει να ειμαστε διαφορετικες κατηγοριες Very Happy Very Happy

Επεισης αν εμφανισθει εργαστασιακο θερμικο με κινητηρα 0,0003HP παραπανω και παρει τσιγγακι θα πρεπει να αλλαξουν ριζικα ΚΑΙ οι κανονισμοι ! Wink

Η Ενωση Δασυτριχων Οδηγων (ΕΔΟ) παντως θα απεχει απο τετοιες εκδηλωσεις που δεν συμφωνουν με το Καταστικο της.

passat1.8t
μαμά
μαμά

Περιοχή: Pista
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 12:29  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Βλάσης Έγραψε:
...
Επεισης αν εμφανισθει εργαστασιακο θερμικο με κινητηρα 0,0003HP παραπανω και παρει τσιγγακι θα πρεπει να αλλαξουν ριζικα ΚΑΙ οι κανονισμοι ! Wink
...

Laughing Laughing spin Ζουστοοός Exclamation

(Mario Andretti)

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από passat1.8tΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tomgeo
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 14:39  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

fotis_rs2 Έγραψε:

Τα λές αυτά επειδή δεν σε χωράει και δεν σε βολεύει το Καρτοδρόμιο....
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 23:15  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν μπήκαν στο Καρτόδρομο τα αγωνιστικά στο Ράλλυ Αττικό, εσάς θα σας πέσει ο κ@λ@ς να μπείτε....?

Λες και έχουμε ΤΙΣ πίστες για να διαλέγουμε!

Τώρα δεν αναφέρομαι στο F2F αλλά γενικά.....

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
MythosGR
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 5/11/2005, 18:35  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Στην αρχη και εγω πιστευα οτι το Καρτοδρομο ειναι μικρο και...'αδιαφορο' αλλα τελικα με χαζο-κερδισε!

Εχει το ενδιαφερον του σιγουρα!Λογο μικρου πλατους,στενης χαραξης και λιγης προσφυσης ειναι πραγματικα δυσκολο να ξεκλειδωσεις και το τελευταιο δευτερολεπτο...

ΟΜΩΣ τα κερμπ ειναι τραγικα και σε καποια σημεια μετα απο τα κερμπ ακολουθει χαντακι προδιαγραφων Grant Canyon.Στον τελευταιο αγωνα ειδα οτι ειχανε γεμισει καποια απο αυτα αλλα επιμενω οτι η πιστα θελει σιγουρα καποια προσοχη.

Παντως σιγουρα ειναι ευχαριστη η εναλλαγη απο καρτοδρομο σε Μεγαρα για τα GP-Sideshow,μιας και αλλες πιστες δεν υπαρχουν.

Οσον αφορα το F2F ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι η πιστα του Καρτοδρομου ειναι οτι καλυτερο μιας και γενικα δεν προσφερεται για 2 αυτοκινητα ταυτοχρονα αλλα και υπαρχουν οι κινδυνοι που εγραψα πιο πανω...
Απο την αλλη η πιστα ειναι πολυ κοντα στην Αθηνα,ειναι πολυ ευκολο για τους θεατες να παρακολουθουν ολη την πιστα και συνηθως γεμιζει κοσμο.

Μαλλον θα δουμε στην πραξη αν θα δουλεψει γιατι αν καταλαβα καλα ο αγωνας εχει κανονιστει.Μικροτερο παραβολο συμμετοχης???Περισσοτερος χρονος στην πιστα???Για αυτα θα γινει κατι ή μπα....

ΤOYOTA Starlet GT Turbo - Super1600 Eater! Razz

Υδροχόος  Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από MythosGRΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
nicolas typeR V5
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 6/11/2005, 20:36  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

χαχαχαχαχα!

Διαβαζοντας τα περι καρτοδρομιου σκεφτομουνα το Φωτη που γκρινιαζε για τους κονους στα μεγαρα και το μηκος της διαδρομης!

Ε...μετα διαβασα και τα σχολια του και λυθηκα στα γελια!

Εγω δε θα ειχα αντιρηση να τρεξω καρτοδρομιο αλλα ισως για το συγκεκριμενο event να προτιμουσα τα μεγαρα full size!

Πιστευω οτι το καρτοδρομιο ειναι για ντριφτ και οχι για f2f. Παραειναι πολλες, κλειστες και κοντινες οι στροφες! Επαναλαμβανω ομως...εγω θα πηγαινα και θα το γουσταρα κιολας! Εξ ισου αν οχι μεγαλυτερη η προληση εκει! Φυσικα δε υπαρχει κανενα νοημα να μπεις με εβο 500 αλογα...

Αυτα απο τη δικη μου σκοπια που εχω κανει μονο 10 γυρους με καντετ και αλλους 5 με το σκουμπι μου στο καρτοδρομο(μετα αγορασα το οικοπεδο κατω απ τις κερκιδες!!!)..

Κριός Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από nicolas typeR V5Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 13:11  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τωρα για να πω τη πικρη αληθεια αν ειχα ενα εννιαιο ραλλυ θα το ετρεχα στο καρτοδρομιο, αλλα μετα το σπασμενο ψαλιδι που επαθα εκει απο κερμπ
δεν ξαναβαζω το Μ3 εκει μεσα.

Μου αρεσει να το μαμαω στις πιστες αλλα στο Καρτοδρομιο τα μαμαω "παρα φυσιν" και δεν ειναι σωστο...

MythosGR
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 17:29  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Βλάσης Έγραψε:
Τωρα για να πω τη πικρη αληθεια αν ειχα ενα εννιαιο ραλλυ θα το ετρεχα στο καρτοδρομιο...

Για την ακριβεια νομιζω οτι το ιδανικο αμαξι για το καρτοδρομο ειναι καλοστημενο και δυνατο Rallye με μπλοκε,κοντες σχεσεις και ενα πολυ καλο λαστιχο...
Το απεδειξε ο Μαυρος με 55 Shocked την προηγουμενη φορα...

ΤOYOTA Starlet GT Turbo - Super1600 Eater! Razz

Υδροχόος  Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από MythosGRΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 21:26  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Σίγουρα βολεύονται τα μικρά αυτοκίνητα εκεί καλύτερα. Από την άλλη έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις:

1. Για να κάνεις έναν καλό χρόνο (π.χ. 58.5 που έκανα την τελευταία φορά μπροστά από όλα τα 106 πλην Δέγλερη) ΔΕΝ πάτησα κανένα κερμπ. Μπορεί να έγλυψα ένα-δύο αλλά δε χρειάστηκε να καβαλήσω κανένα! Θα μπορούσα να έκλεβα τα 2 δέκατα που έχασα από το Γιάννη το Νίκα αλλά προτιμώ να φυλάξω και λίγο το αμάξι μου.

2. Αντέχω να κάνω τους μισούς συνεχόμενους γύρους στο Καρτόδρομο από ότι στα Μέγαρα. Επειδή δεν υπάρχουν ευθείες, δεν υπάρχει και χρόνος για ξεκούραση. Αυτό για μένα είναι μεγάλη πρόκληση αφού είναι πιο ζόρικα τα πράγματα από πλευράς αντοχών. Αν και για χρόνο δε χρειάζεται να πηγαίνεις εκεί δίχως αύριο. Οσο πιο στρωτά τόσο πιο καλά.

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται