Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 25/10/2005, 14:47  Θέμα δημοσίευσης:  ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!! - 6ος αγώνας RWYB Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ο 6ος αγώνας RWYB θα διεξαχθεί στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό) στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2005.
Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και οι γνωστές σε όλους μας κόντρες!
Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για ακόμα μία φορά, ενώ οι θεατές που θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη.
Μετά την εκπληκτική συρροή του κόσμου στον 5Ο ΑΓΩΝΑ που διεξήχθη στις 3-4 Σεπτεμβρίου (7.000 θεατές και πλέον) και το ρεκόρ συμμετοχών (190), αναμένεται και νέο ρεκόρ συμμετοχών αλλά και θεατών!
Η εταιρεία TRIAD Communication Services και η Α.Λ.Α.Μ.Ε. ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρό παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€.
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.rally.gr
ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services
κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr

Image

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy_Caesar στις 27/10/2005, 10:34, 1 φορά
Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/10/2005, 02:38  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Οπως ανεφερα και στο meeting θα ηταν καλη σκεψη να κατευουμε σε αυτον τον αγωνα ως Tarmac.
Μια καλη ευκαιρια να δοκιμασουμε τι κανουν τα αμαξια μας και στην ευθεια αλλα σε ελεγχομενο χωρο και με οργανα μετρισεων και οχι σε καποιο φαναρι δημοσιου δρομου.

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/10/2005, 07:00  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εκτωρα δεν θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει μαζί σου.
Τα περάσματα είναι αρκετά και στο τέλος μπορούμε να πάρουμε και τα χαρτάκια μας που δεν θα είναι κλήσεις, αλλά οι χρόνοι μας και τα λοιπά στοιχεία.

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/10/2005, 09:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Eγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τρέξω καθώς χθές το βράδυ γυρνώντας σπίτι μου σκοτώθηκαν τα 100 άλογα του αμαξιού μου RazzRazz σε μια σύγκρουση πλαγιομετωπική 3 στενά απτο σπίτι μου επειδή αποφασίσαμς και εγώ και ο άλλος να μην σταματήσουμε στο στενό..... SadSad τεσπα, το αμάξι πήγε φανοποιείο(ευτυχώς μοόνο φαναρτζοδουλειά)και την δευτέρα πραγματογνώμονας και επισκευή του. Smile

Σύντομα κοντά σας πάλι RazzRazz

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/10/2005, 21:35  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Την πρώτη φορά που πήγα λέω, τι διάολο μια ευθεία είναι, πρέπει να είσαι κουλός για να τα θαλασσώσεις.... Laughing

Ελα που δεν είναι έτσι όμως Embarassed

Στην πρώτη εκκίνηση, είχα όπισθεν με αποτέλεσμα παραλίγο να φάω τον Casey!!! την δεύτερη δε ξεκίνησα γιατί το μπούκωσα, την τρίτη δεν κούμπωσα 2α, την τέταρτη έκανα απαράδεκτη εκκίνηση, την πέμπτη παρασπίνιαρα κ.ο.κ.

Μετά από 20 περάσματα, βγήκε ο ντραγκστεράς από μέσα μου (παιδί των στροφών γαρ) και έγραψα αξιοπρεπή χρόνο (13.9)

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και το 400άρι έχει τα δικά του μυστικά είτε για τα φωτάκια είτε για το ΣΤΗΣΙΜΟ του αυτοκινήτου. Ναι υπάρχει ειδικό στήσιμο και για ντράγκστερ και μόνο έτσι γράφονται οι σούπερ χρόνοι. Και μάλιστα έχει και αρκετή διαφορά.

Τέλος έχει και αρκετές φθορες ειδικά στη μετάδοση... για αυτό προσοχή. Κατά τα άλλα το ευχαριστιέσαι και από τότε έμαθα να ξεκινάω το Φράνκυ επιτέλους αξιπρεπώς (στο F2F μια σωστή εκκίνηση είναι μισό δευτερόλεπτο καλύτερος χρόνος!)

"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Giorgos
μαμά
μαμά

Ένταξη: 20 Οκτ 2005
Περιοχή: Πειραιας / Μανιατικα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 29/10/2005, 20:06  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

_-MaNo$-_ Έγραψε:
Eγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τρέξω καθώς χθές το βράδυ γυρνώντας σπίτι μου σκοτώθηκαν τα 100 άλογα του αμαξιού μου RazzRazz σε μια σύγκρουση πλαγιομετωπική 3 στενά απτο σπίτι μου επειδή αποφασίσαμς και εγώ και ο άλλος να μην σταματήσουμε στο στενό..... SadSad τεσπα, το αμάξι πήγε φανοποιείο(ευτυχώς μοόνο φαναρτζοδουλειά)και την δευτέρα πραγματογνώμονας και επισκευή του. Smile

Σύντομα κοντά σας πάλι RazzRazz

Βλεπω το πηρες πολυ ψυχραιμα!!! Cool

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από GiorgosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 30/10/2005, 02:54  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Mικτη ασφαλεια εχει φιλε μου γι'αυτο.

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 30/10/2005, 11:55  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δεν είναι μόνο η μικτή Έκτορα RazzRazz είναι και το οτι το έχω συνηθήσει πλέον RazzRazz χαχαχα και μικτή να μην είχε πάλι έτσι θα το έπαιρνα Wink

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/11/2005, 09:17  Θέμα δημοσίευσης:  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ RWYB Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Οσα μέλη από τα club επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση του 6 RWYB (5-6 Νοεμβρίου) μπορούν να αποστείλλουν e-mail στο info@motorsport.com.gr μέχρι την Παρασκευή 4-11-2005

Επίσης μπορούν να τηλεφωνήσουν στην διοργανώτρια εταιρεία TRIAD στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο αρχικό Δελτίο Τύπου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy_Caesar στις 4/11/2005, 10:51, 1 φορά
nicolas typeR V5
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 6/11/2005, 21:13  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πως σας φανηκε το σκ στο ελληνικο? Εγω πηγα κυριακη και εκανα 2 ανοιγματα. Για πρωτη μου φορα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Το αυτοκινητο εκτιμαται στα 320 αλογα (ξερετε τωρα τη κατασταση...αλλοι το λενε 380 και αλλοι 300!!) και εχει ρυθμιζομενο διαφορικο. Στο πρωτο μου ανοιγμα με 70-30 πισω κινηση σπιναρα αρκετα και με 33 αερα στα λαστιχα εγραψα 12.8 και 181 χμ στην εξοδο.

Επειτα εριξα τα λαστιχα στα 28 και δουλεψα περιπου 60-40 πισω. Εκει επεσε 3 δεκατα, στα 12.5 με ταχυτητα 180χμ. Πιστευω πως αν μπλοκαρα το μεσαιο διαφορικο και εριχνα ακομα περισσοτερο τον αερα στα λαστιχα, πιθανως να επεφτα λιγο ακομα.

Με το θεμα 400αρι δεν εχω εμπειρια και θα χαρω να ακουσω τα σχολια σας!

Κριός Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από nicolas typeR V5Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
tomgeo
μαμά
μαμά

Ένταξη: 24 Οκτ 2005
Περιοχή: Ελευσίνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 11:05  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

nicolas typeR V5 Έγραψε:
Πως σας φανηκε το σκ στο ελληνικο? Εγω πηγα κυριακη και εκανα 2 ανοιγματα. Για πρωτη μου φορα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Το αυτοκινητο εκτιμαται στα 320 αλογα (ξερετε τωρα τη κατασταση...αλλοι το λενε 380 και αλλοι 300!!) και εχει ρυθμιζομενο διαφορικο. Στο πρωτο μου ανοιγμα με 70-30 πισω κινηση σπιναρα αρκετα και με 33 αερα στα λαστιχα εγραψα 12.8 και 181 χμ στην εξοδο.

Επειτα εριξα τα λαστιχα στα 28 και δουλεψα περιπου 60-40 πισω. Εκει επεσε 3 δεκατα, στα 12.5 με ταχυτητα 180χμ. Πιστευω πως αν μπλοκαρα το μεσαιο διαφορικο και εριχνα ακομα περισσοτερο τον αερα στα λαστιχα, πιθανως να επεφτα λιγο ακομα.

Παλιοκοντράκια...... Laughing Laughing

Χθές ο Νικολής μας ξεβράκωσε στην κυριολεξία....... Crying or Very sad Crying or Very sad

Το καλύτερο δικό μας πέρασμα ήταν στο 13.8!!!!!
Που θα πάει ρε παλιόπαιδο θα σε "ράψουμε" στο Καρτοδρόμιο!!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από tomgeoΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 14:37  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

nicolas typeR V5 Έγραψε:

πολυ αξιοπρεπης επιδοση. Καποια στιγμη ειδα το "TypeR" στην υπογραφη σου , μετα ειδα το 12.5 και ψαρωσα.

Το 180 trap speed δειχνει δυνατο αυτοκινητο χωρις αμφιβολλια.

Για να δουμε και την επιδοση των χεριων σου γραψε μας το 0-18μ χρονο και αν σε ενδιαφερει να τρεξεις κανα πρωταθληματικο γραψε και RT.

Η πιεση 28psi ειναι ΟΚ (οχι ακριβως η ιδανικη αλλα κοντα της) αν ειναι η ζεστη ΚΑΙ ετρεχες με στριτ ελαστικα. Δηλαδη αν τη μετρησεις πριν "μπεις" και πριν την εκκινηση κανεις burnout τοτε εχει ανεβει ισως και 31psi (κακη πιεση για να εκκινησεις ακομη και με στριτ λαστιχα). Γενικα τα στριτ λαστιχα μην τα κανετε πολυ burnout γιατι μπαινουν σε θερμοκρασιες που ΚΑΙ ανεβαινει απροβλεπτα η πιεση ΚΑΙ σαπουνιαζουν οταν υπερθερμενονται.

Στο Σουμπο σου με αυτα τα αλογα θα εδεινα λιγο πανω απο 60% πισω σε συνδιασμο με ενα πειραγμα της αναρτησης.

To dragster αν και το εχουν "λασπολογησει" πολλοι "πιστακηδες"
εχει επιστημη στην οδηγηση του και το στησιμο του αυτοκινητου.

Ο καλυτερος τροπος για να μαθεις εκκινηση και αλλαγη ταχυτητων σε ταχυτητες σχεδον σειριακου ειναι το dragster.

Βεβαια το σεταπ της αναρτησης για επαγγελματικο dragster αγωνα ειναι επικινδυνο ακομη και χρηση δρομου.

Δηλαδη ενα σωστα στημενο dragster δυσκολα μπορει να οδηγηθει σπιτι.

Στον τελευταιο αγωνα πρωταθληματος του Ελληνικου το 2003 ειχα το ποιο ψοφιο αμαξι (240 τροχο) στη BA αναμεσα στα E36 kai E46 Μ3 και τα Μ5..

Αλλα με το ιδανικο στησιμο αναρτησης, ειδικη μεθοδο εκκινησης, τελειες αλλαγες ταχυτητων και καλο reaction time, εφτασα μεχρι το τελικο και στα πρωτα 200 μετρα εριξα και στη απιστευτη Corvette μεχρι να χασω απο τη τρελλη διαφορα επιδοσεων της vette.

Σε λαικη γλωσα μια τελεια αλλαγη σε σχεση με μια νορμαλ αλλαγη γρηγορου οδηγου ειναι διαφορα τουλαχιστον 1 προφυλακτηρα (ισως και 1 φτερου διαφορα αν ειναι αγχωμενος ο αντιπαλος) σε καθε αλλαγη.

Μετα τα 0-18μ η διατηρηση της προσφυσης δεν ειναι αδυνατη υποθεση για ενα δρομισιο αυτοκινητο (ειδικα μετα την αλλαγη της 2ας στο κιβωτιο)

Στα 0-18μ ομως ειναι ολα τα λεφτα η διατηρηση της προσφυσης με σωστη αντιμετωπιση της μεταφορας βαρους (σε πραγματικο χρονο παντα με το ποδι στο γκαζι).

Μια καλη διαφορα στα πρωτα 18 μετρα ΣΥΝ μια καλη αντιδραση στο RT ΚΑΙ ΑΝ δεν ακολουθησουν λαθη στη συνεχεια μπορουν να δωσουν τη νικη σε καποιο αυτοκιντητο με μετρησιμη διαφορα απο τον αντιπαλο του.

Για αυτο τα πρωτα 18 μετρα ειναι το πεδιο βελτιωσης του οδηγου και αναρτησης (συμπεριλαμβανωμενων των ελαστικων και πιεσεων),
ΕΝΩ
το exit speed ειναι το κριτηριο βελτιωσης του κινητηρα, διαφορικου και βαρους

Αγνοηστε τον Ε/Τ γιατι επηρεαζεται σημαντικα απο τα λαθη του οδηγου μετα τα 18 μετρα και ΔΕΝ εχει 100% με τη δυνατοτητα του αυτοκινητου.
Δηλαδη ακομη και με μια ασχημη εκκινηση ή κακη αλλαγη ταχυτητας
η τελικη ταχυτητα δεν επηρεαζεται σημαντικα ενω ο χρονος αλλαζει σημαντικα.

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
nicolas typeR V5
μαμά
μαμά

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 21:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ευχαριστω για τα σχολια.

Τα 60 ποδια ηταν 1.9 και το RT 0.8. Φυσικα το δευτερο πιστευω οτι μπορω να το ριξω σημαντικα μια και η αληθεια ειναι οτι ο αξιος "αντιπαλος" μου ειχε αποσπασει τη προσοχη και εκανα το λαθος να τραβηξω το βλεμα απο το φαναρι και να το ξαναδω στα πορτοκαλι..

Ετρεξα με 28 κρυο και οχι ζεστο (φυσικα με δρομου λαστιχα
)..αρα συμπεραινω απο τα λεγομενα σου οτι θα επρεπε να εχω χαμηλοτερη πιεση!

Στο 12.5 οπως ειπα εκτιμω οτι ημουν στο 60-40 αλλα διαβαζοντας σημερα σε μια σελιδα του εξωτερικου, διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο μου το ξεκινανε με μπλοκε και το γυριζουν πισω στη πορεια. Επισης πιθανον να βοηθουσε ενα μακρυτερο σασμαν μια και η τριτη μου χτυπαει περιπου 120 και φυσικα θελησα πεμπτη για τα 181!!

Ουφ...καλο το ντραγκστερ αλλα ποναει..(το αυτοκινητο δηλαδη!!)
Ελατε τεταρτη καρτοδρομο να ντριφταρουμε λιγακι!!
χιχιχι

Κριός Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από nicolas typeR V5Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 21:35  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

οντως είναι επιστήμη και το 400άρι... θέλει και εκεί ψάξιμο στο στήσιμο (ειδικά με την κατανομή βάρους αλλά και τη σκληρότητα και γεωμετρία της ανάρτησης), στις πιέσεις των ελαστικών και φυσικά ΧΕΡΙΑ!!!

Είναι αρκετά δύσκολο κάτω από πίεση να κάνεις τόσα πράγματα όχι απλά σωστά αλλά τέλεια για ένα αξιοπρεπή χρόνο. Φαίνεται εξάλλου από το πως ξεκινούν τα περισσότερα δυνατά αυτοκίνητα όταν ο οδηγός δε ξέρει τι κάνει. Αξίζει η εμπειρία έστω και για μία φορά. Το πιο σημαντικό νούμερο είναι το 0-18 όπως είπε ο Βλάσης. Κάτω ή κοντά στο 2 είναι πολύ καλά.

Ακουσα πάντως ότι την Κυριακή αρκετά αυτοκίνητα έβγαλαν προβλήματα. Μια 911, κάτι Evo... (πόσα τώρα δε ξέρω, 2? 3? 4?) ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Η ΕΛΠΑ ας είναι καλά Razz

"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya

Έχει επεξεργασθεί από τον/την asyrigos στις 7/11/2005, 21:38, 1 φορά
Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
nicolas typeR V5
μαμά
μαμά

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/11/2005, 21:35  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

tomgeo Έγραψε:

Χθές ο Νικολής μας ξεβράκωσε στην κυριολεξία....... Crying or Very sad Crying or Very sad

Το καλύτερο δικό μας πέρασμα ήταν στο 13.8!!!!!
Που θα πάει ρε παλιόπαιδο θα σε "ράψουμε" στο Καρτοδρόμιο!!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Εσυ παλιοπισταδορε αντρα γραψε 55 δευτερολεπτα στο λαβυρινθο(ετσι γραφεται? Embarassed ) και εγω θα γραφω χμ με το πλαι!!! Twisted Evil Twisted Evil

Idea Και τη τεταρτη θα σε βαλω μεσα με τη βια!!! Twisted Evil Twisted Evil

tomgeo
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/11/2005, 14:15  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δεν σφάξανε που θα μπώ εγώ στο αμάξι σου....!!!!!! Embarassed Embarassed

Παρόλα αυτά να επiσημάνω μερικά πράγματα για το Dragster.

Η εκκίνηση,τα πρώτα 18 μέτρα τα οποία έχουν μεγάλη ποσότητα κόλλας,
είναι κακά για αυτοκίνητα με street λάστιχα.Η κόλλα είναι ιδανική
για full slick λάστιχα και μόνο.Αναφέρω απλά ότι το δικό μας Subaru
έγραφε σχεδόν όλη την 1η ενώ αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στον δρόμο!!!!
Σίγουρα χρειάζεται πολύ μικρή πίεση στα Street λάστιχα.Κάποιοι μιλάνε
για 16-18 psi αλλά δεν είμαι σε θέση να σας το πώ!!!!

Το μόνο σίγουρι είναι ότι το dragster έχει δικούς του κανόνες!!!!!

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από tomgeoΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/11/2005, 14:49  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

tomgeo Έγραψε:

H κολλα που ετρεξα εγω το στο πρωταθλημα στο Ελληνικο ηταν ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ δεν ηταν ΝΗΡΑ εγκεκριμενο υγρο.

Ναι εκανε περισσοτερη ζημια σε καθε περιπτωση, ειδικα οταν στο Ελληνικο η εκκινηση δεν γινεται σε ειδικο ταπητα αλλα μεταξυ ασφαλτου-μπογιας σηματων αεροδιαδρομου και συρματων που εξεχουν απο την ασφαλτο !

Με απλα λογια μια εκκινηση σε Αττικη Οδο δινει πολυ καλυτερο αποτελεσμα.

Τωρα για τις πιεσεις σε drag tire τα νουμερα ειναι πολυυυ χαμηλα. Ξεκινας απο 12psi και ανεβενεις σιγα σιγα μεχρι να το βρεις...

Ολη αυτη η συζητηση ειναι αρκετα πορωτικη. βγητε απο τα γραφεια και παμε να τα λιωσουμε
Razz

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
tomgeo
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/11/2005, 14:54  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ραντεβού το επόμενο Σ/Κ στο Ελληνικό!!!!!

Εμείς θα είμαστε εκεί!!!

Kacey
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 09 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/11/2005, 23:33  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Βλάσης Έγραψε:
tomgeo Έγραψε:

H κολλα που ετρεξα εγω το στο πρωταθλημα στο Ελληνικο ηταν ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ δεν ηταν ΝΗΡΑ εγκεκριμενο υγρο.

Ναι εκανε περισσοτερη ζημια σε καθε περιπτωση, ειδικα οταν στο Ελληνικο η εκκινηση δεν γινεται σε ειδικο ταπητα αλλα μεταξυ ασφαλτου-μπογιας σηματων αεροδιαδρομου και συρματων που εξεχουν απο την ασφαλτο !

Με απλα λογια μια εκκινηση σε Αττικη Οδο δινει πολυ καλυτερο αποτελεσμα.

Τωρα για τις πιεσεις σε drag tire τα νουμερα ειναι πολυυυ χαμηλα. Ξεκινας απο 12psi και ανεβενεις σιγα σιγα μεχρι να το βρεις...

Ολη αυτη η συζητηση ειναι αρκετα πορωτικη. βγητε απο τα γραφεια και παμε να τα λιωσουμε
Razz

Βλαση

Η ασφαλτος που ειχες τρεξει εσυ με την ασφαλτο που υπαρχει τωρα στην πιστα του RWYB απλα δεν εχουν καμμια μα καμμια σχεση. Ελα και θα δεις.

nicolas typeR V5

Τωρα εκανα την συνδεση: ΚΑΙ Νικολας, ΚΑΙ TypeR, ΚΑΙ V5, καταλαβα ποιος εισαι. Εσυ καταλαβες ποιος ειμαι ρε ρεμαλι της κοινωνιας? Η να σου πω οτι εγω σου εδινα εκκινηση το ΣΚ? Wink Very Happy

Να μην ξεχναμε οτι και το επομενο ΣΚ, 12-13 Νοεμβρη, εχει RWYB. Θα ειναι το τελευταιο για αυτη την χρονια οποτε αναμενεται παλι χαμος απο συμμετοχες, κατι ακουσα για Lambo επιπλεον της Ferrari και των Porsche που ηρθαν προχτες, και παει λεγοντας. Αν σκεφτειτε οτι μπορειτε να το συνδυασετε και με την Διεθνη εκθεση στην μεσημεριανη διακοπη, κανεις δεν πρεπει να λειψει.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από KaceyΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailMSN Messenger
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/11/2005, 00:21  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ισως καταφερω να πεισω και ενα corvette c6 να ερθει.
Καλυτερος χρονος μου ηταν 15,08 με 960kg,απλα λαστιχα
και 32psi μιας και οι ταπες στις βαλβιδες μου αρνουνται να βγουν...

Χτες το πρωι εμεινα απο πιεση τρομπας βενζινης δλδ ανεβαζε βενζινη
αλλα εγω κατουραω με περισσοτερη πιεση απο οτι εφερνε η τρομπα... Razz
Δεν ξερω αν αυτο ισως επιρρεαζε την αποδοση το σκ αλλα θα το διαπιστωσω μολις αλλαξω τρομπα.Ισως απο εκει να χανει και δυναμη το
saxo τοσο καιρο γιατι τα συμπτωματα αυτα τα κανει 2 χρονια τωρα.

nicolas typeR V5
μαμά
μαμά

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/11/2005, 16:14  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Kacey Έγραψε:

nicolas typeR V5

Τωρα εκανα την συνδεση: ΚΑΙ Νικολας, ΚΑΙ TypeR, ΚΑΙ V5, καταλαβα ποιος εισαι. Εσυ καταλαβες ποιος ειμαι ρε ρεμαλι της κοινωνιας? Η να σου πω οτι εγω σου εδινα εκκινηση το ΣΚ? Wink Very Happy

[/color][/size]

βρε παλιανθρωπε εσυ εισαι??
φτου σου!!! Εσυ φταις! Μου επιασες τη κουβεντα στο φαναρι και δε καταφερα να πεσω κατω απο 12!!!!χαχαχαχαχαχα

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται