| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Παρ'εμπιπτόντως
Kartodromo εγώ φοβάμαι, γιατί αν φύγεις από το δρόμο δεν έχει αρκετές αμμοπαγίδες και σίγουρα θα καταστρέψεις το αυτοκίνητό σου.
Επίσης τα κερμπς είναι μικρά και χοντρά σαν... πεζοδρόμια.
Θα σας αφήσω να πάρετε εσείς τα κύπελα
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
JOHN
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: MAROYSI

|
|
| passat1.8t Έγραψε: |
Κορυφαία στιγμή της καριέρας μου η άνοδος μου στο podium δίπλα στα ιερά τέρατα της αυτοκίνησης Συρίγο και Τσουκλείδη. Τώρα πλέον μπορώ να κρεμάσω τα γάντια ήσυχος |
Xρηστο εχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
| Για πλάκα το είπε Γιάννη μου, στην πραγματικότητα θέλει να είναι μαζί μου, στο β(γ)άθρο.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
C
μαμά

Περιοχή: Αγιος Στέφανος

|
|
Το F2F σε γενικές γραμμές καλό (πρώτη φορά ήρθα) και από όσο έμαθα πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα. Επομένως άξιοι συγχαρητηρίων οι υπεύθυνοι που δεν επαναπαύονται στις περασμένες επιτυχίες αλλά στοχεύουν ψηλότερα.
Η άποψη μου ...
α) Τη μέρα του event είναι λίγος ο χρόνος στη πίστα (περιμένεις 4 ώρες για 5 λεπτά) - τουλάχιστον 2 γύροι warm up, 4 χρονομετρημένα και αν είναι δυνατόν από 2 φορές και να μετράει το καλύτερο. Με 6 λεπτά το ζευγάρι κάνουμε 10 αναμετρήσεις την ώρα => στο 8ώρο (9-5) είμαστε καλυμένοι για 80 αυτοκίνητα. (να μη σας πώ ότι στη πίστα μπορούν να γίνουν 2 διαδρομές μια μικρή πολύ τεχνική και μια μεγάλη (αυτή που τρέχαμε) να μετράνε αθροιστικά οι χρόνοι και να τρέχουν παράλληλα 4 αυτοκίνητα
Σκεφτείτε μόνο πόσο χρόνο πίστας έχουμε έτσι για κάθε ημέρα ... 24 λεπτά στο 8ώρο Καμία σχέση με τα 3 που είχαμε το Σάββατο. Αφήστε που με τη μικρή πίστα τα μικρά θα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των μεγάλων. (τι μεγάλοι ... εδώ τώρα rallye καταπίνουν 6άρια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
β) δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας πχ μια 2 μέρες πριν να ανοίγει η κοπάνα στα Mέγαρα για 3-4 ώρες (και να μη μας χαρακτηρίζουν διάφοροι) ώστε να μπορούμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό.
γ)Για ένα αναβαθμισμένο event γιατί να μη δώσει καποιος τα διπλά και να τρέξει 8 φορές παραπάνω χλμ. Πάντως για αυτό που πήρα τα 90 euro είναι πολλά και δύσκολα θα τα ξαναδώσω ενώ 200 για 24 λεπτά την ημέρα μαζί με την ανοχή της πίστας για δοκιμαστικά κάποιες μέρες πριν θα τα έδινα με μεγάλη ευχαρίστηση.
δ)Πρέπει να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός μεταξύ των club . ΠΧ Scubi Vs EVO (όχι απαραίτητα δίπλα δίπλα στη πίστα αλλά και σε επίπεδο στατιστικών καλά είναι)
ε)Πρέπει να υπάρχουν έπαθλα για τον καλύτερο γύρο ημέρας, το ωραιότερα διακοσμημένα αυτοκίνητο κλπ ...
C!
Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Εκθέσεις Linea, www.linea.gr
|
|
|
|
_________________ Αν θες να είσαι Trendy πάρε Subaru ...
|
|
 |
    |
 |
asyrigos
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

|
|
Οντως η πίστα πλέον έχει μικρύνει πολύ, με το που μπαίνεις βγαίνεις! Κόπηκαν και οι αναγνωρίσεις οποτε ή πρέπει να μικρύνει το παράβολο ή να δοθεί περισσότερος χρόνος.
Χαίρομαι που ακούγονται ιδέες γιατί κάτι καλό θα βγει. Δημήτρη/Χρήστο μήπως τα μαζέψουμε όλα αυτά και γίνει μια συνάντηση?
|
|
|
|
_________________ 2002 MR-S L(ift) edition
VVTL-i inside
--------------------
"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya
|
|
 |
    |
 |
passat1.8t
μαμά

Περιοχή: Pista

|
|
| asyrigos Έγραψε: | Οντως η πίστα πλέον έχει μικρύνει πολύ, με το που μπαίνεις βγαίνεις! Κόπηκαν και οι αναγνωρίσεις οποτε ή πρέπει να μικρύνει το παράβολο ή να δοθεί περισσότερος χρόνος.
Χαίρομαι που ακούγονται ιδέες γιατί κάτι καλό θα βγει. Δημήτρη/Χρήστο μήπως τα μαζέψουμε όλα αυτά και γίνει μια συνάντηση? |
Αυτός είναι ο στόχος Αντρέα
|
|
|
|
_________________ www.gtc.gr
If everything seems under control, you're just not going fast enough!!
(Mario Andretti)
|
|
 |
     |
 |
MythosGR
μαμά

|
|
Eπειδη διαβασα και εγω το τοπικ στο GTC και με λυπει ιδιαιτερα που για καποιους αυτο που εμεινε απο ενα σ/κ γεματο απολαυση ειναι πικρια και λυπη ειδικα για λαθος λογους θα το γραψω εδω και αν θελει καποιο απο τα παιδια του GTC να το μεταφερει εκει(εναλακτικα θα γραφτω και εγω στο φορουμ να το μεταφερω ο ιδιος).
Α)Τα περιβοητα πλεον...'αγωνιστικα' αυτοκινητα.Καπου υπαρχει βαση!Απαραδεκτο καποια αμαξια αν ερχονται με τρειλερ,αδικο καποια να ειναι πρωην Gr.A ΑΛΛΑ μην λεμε αγωνιστικο οτι εχει μεσα του Rollbar ή Rollcage...
Και εξηγουμε!Αυτο που κανει ενα αμαξι 'αγωνιστικο' δεν ειναι ο εξοπλισμος ασφαλειας(γιατι αυτο ακριβως ειναι το Rollcage)!!!Eιναι οι υπολοιπες μετατροπες και η προετοιμασια μα τις περισσοτερες φορες ειναι ο ΟΔΗΓΟΣ.
Να το δουμε και λιγο πιο αναλυτικα:
-Στην Α πρωτος ο καρυδης με...'πολιτικο' Τwingo.
-Στην Β πρωτο ο Papajim με 'αγωνιστικο' Yaris αλλα ο Μιλτος του YarisClub ηταν πολυ κοντα.
-Στην Γ πρωτος ο Ορεστης με το 'πολιτικο' του 106.
-Στην Δ ο Συριγος με το επισης 'πολιτικο' ΜR2
-Στην Ε ο Ντουβλης με 'πολιτικο' S2000
-Στην Ζ ο Βλασης με το 'πολιτικο' Μ3
-Στην Η ο Φωτης με το 'πολιτικο' EVO 6
-Στην Θ-Racing-Open ο Μαυρος με το 'αγωνιστικο' 106!(Αγωνιτικο Ν(!) με κουμπωτο cage Sparco)
Εγω τι παρατηρω???Οτι τα 'πολιτικα' δεν προβληματιστηκαν καθολου να κερδισουν τις κατηγοριες τους...
Και φυσικα τα παραπανω δεν λενε την αληθεια μιας και οι περισσοτερες 2,3 θεσεις πηγαν σε 'πολιτικα'.
Τι αλλο παρατηρω
?Οτι μιλαμε ή για πολυ προσεγμενο αυτοκινητο ή για πολυ καλο οδηγο και στις περισσοτερες περιπτωσεις για συνδιασμο!
Αρα το προβλημα μας δεν ειναι τα 'αγωνιστικα' αλλα τα προσεγμενα/καλοφτιαγμενα αυτοκινητα και οι καλοι οδηγοι!Στην πυρα λοιπον...
Β)Γκρινιαζουν λοιπον πολυ για τις 'αδικιες' στον αγωνιστικο τομεα και αφηνουμε τα σημαντικα(τα οποια καποιοι εδω ανεφεραν)...Αυξημενα παραβολα/κοστος συμμετοχης,λιγος χρονος στην πιστα,το υλικο απο το οποιο θα ειναι το σικειν(οχι την αφαιρεση του) και πολλα πολλα αλλα...
Ακομα ακομα και τα ζευγαρια που εγιναν χαλια επειδη ετυχε να λειπει 1 αυτοκινητο και αφησαν τους μισους απο εμας με απορια με ποιον θα τρεξουν την επομενη μερα...
Αντι να ασχολουμαστε αυτα με τα οποια θα κανουν το αγωνιστικο κομματι καλυτερο για ολους και πιο διασκεδαστικο συζηταμε αυτα που θα κανουν το πενταλεπτο της απονομης ευχαριστο για ολα τα κλαμπ/αγωνιζομενους...
Γ)Εγω πολυ χαρηκα που το Seat Club ειχε ωραιο χωρο,αρκετες(τις περισσοτερες)συμμετοχες και 'εφεραν' και τον χορηγο του αγωνα αλλα δεν καταλβαινω γιατι τα παραπονα...Ειδικα απο την στιγμη που οι περισσοτεροι τα πηγαν και πολυ καλα στις κατηγοριες τους...
Για ΜΙΑ 'αγωνιστικη' συμμετοχη...
Ενταξει το συγκεκριμενο αμαξι προκαλεσε ιδιαιτερα,μιας και ουτε καν οδηγηθηκε μεχρι την πιστα αλλα ηρθε με trailer.Αλλα αμα τα παιδια περασαν καλα και χαρηκαν την εκδηλωση απο τις 14 συμμετοχες εχασαν 2 'αδικα'...ΚΑΙ???Ειναι αρκετο αυτο για αρνητικο κλιμα που δημιουργηθηκε???
Αυτα και αλλα πολλα...μα θα μεινω εδω γιατι η απαντηση μου ειναι ηδη πολυ μεγαλη(και δεν θα την διαβασει κανεις! ).
Απλα να αναφερω οτι αν και δεν νομιζω να διαμαρτηρηθηκε καποιος για μενα εχω και εγω...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!!!Εχω κανει το λαθος να εχω στο αμαξι μου Rollcage,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ καθισμα,ζωνες 4σημειων και εναν 2λιτρο πυροσβεστηρα...
Δεν πειραζει που το οδηγαω καθε μερα(μεχρι και για τσιχλες στο περιπτερο)που μηχανικα ειναι λιγοτερο και απο GR.N.(φιλτρο,εξατμιση),φοραει DOT legal λαστιχα(ημισλικ ομως τα οποια ειναι και τα καθημερινα μου),δεν εχει σχεσεις και μπλοκε και βγαζει με το ζορι 130 αλογα ειναι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!!!
Τον εξοπλισμο ασφαλειας(cage,ζωνες κ.λ.π.)τον ειχα ακομα και οταν το αμαξι ηταν ατμοσφαιρικο(65 αραβικα αλογα)απλα και μονο επειδη προσπαθω να επισκεπτομαι συχνα τις πιστες μας(Μεγαρα κυριως)και μου αρεσει να ειμαι πιο ασφαλης...Φανταζομαι οτι θα μπορουσα να ειμαι εξισου γρηγορος(για την ακριβεια και 50-60 κιλα ελαφρυτερος)χωρις αυτο!
Και φυσικα μετα βιας καταφερνω να ειμαι ανταγωνιστικος στην 'κατηγορια' μου...Μηπως να ζητησω να διωξουν τα Rallye/Saxo απο την 1600???
Λογικο ακουγεται...Α,ναι και τον Βουλγαρη(γιατι ειναι πιο γρηγορος!-και εχει και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!)
Mπορει να αστιευομαι αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παντα θα υπαρχουν διαμαρτυριες.Καποιες εχουν πραγματικη βαση καποιες ειναι απλα κλασικη ελληνικη συμπεριφορα.
Σιγουρα τα αυτοκινητα παιζουν ρολο,αλλα εγω χθες ειδα ΟΔΗΓΟΥΣ να κερδιζουν τις κατηγοριες τους!Και εκει πρεπει να μεινουμε ολοι...Ισως,λεω ισως αν ολοι οδηγουσαμε λιγο παραπανω τα αυτοκινητα μας(και ο εαυτος μου μεσα)και τα εξαντλουσαμε(οχι βελτιωνοντας τα)αλλα οδηγοντας τα οπως τους αρμοζει να γκρινιαζαμε λιγοτερο για τους κανονισμους...
Που οπως ειπε και ο Βλασης οσο πιο πολυπλοκοι γινονται τοσο πιο δυσκολα ελενχονται!
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα...
|
|
|
|
_________________ www.trackday-special.gr
ΤOYOTA Starlet GT Turbo - Super1600 Eater!
|
|
 |
    |
 |
opelcorsa-a
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα

|
|
| Λαθος φιλε μου το Yaris στην κλαση Β ηταν αγωνηστικο.Το ξερω γιατι με αυτο αγωνηστικα το Σαββατο.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
MythosGR
μαμά

|
|
Συγνωμη ισως δεν ημουνα σαφης...
Το Υaris ηταν οντως ΚΑΝΟΝΙΚΟ αγωνιστικο.Το πρωην GR.A του Γαζετα...Και προφανως η συγκερκιμενη συμμετοχη ταιριαζε καλυτερα στην Racing...Για το γενικο κλιμα μιλουσα!!!
|
|
|
|
_________________ www.trackday-special.gr
ΤOYOTA Starlet GT Turbo - Super1600 Eater!
|
|
 |
    |
 |
passat1.8t
μαμά

Περιοχή: Pista

|
|
MythosGR η γνώμη μου είναι να γραφτείς και να αναφέρεις τη γνώμη σου που είναι και ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη
|
|
|
|
_________________ www.gtc.gr
If everything seems under control, you're just not going fast enough!!
(Mario Andretti)
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
| Εχουμε πολλλλλλή δουλειά!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
asyrigos
1o στάδιο

|
|
Για μένα σημασία έχει να κρατηθεί το ενδιαφέρον ψηλά, δηλ. να υπάρχουν αρκετές συμμετοχές και πολύς κόσμος ως θεατές. Να μην αποθαρρύνονται οδηγοί να συμμετάσχουν και όταν αυτό γίνεται να το ευχαριστιούνται. Δηλ. αρκετό χρόνο ΜΕΣΑ στην πίστα και όχι γύρω από αυτήν και να γίνονται καλές "κόντρες" που να κρίνονται με μικρή διαφορά.
Σημεία που χρειάζονται βελτίωση:
1. Πως θα αυξηθεί ο χρόνος που οδηγεί κάποιος μέσα στην πίστα
2. Να μειωθεί το παράβολο αν δεν αυξηθεί ο χρόνος μέσα στην πίστα
3. Καλύτερη κατηγοριοποίηση οδηγών/αυτοκινήτων
4. Να ξεμπερδέψουμε με το πως βγαίνουν τα ζευγάρια. Ας γίνεται έστω κλήρωση για να μη γκρινιάζει κανείς.
Στο Maxfuels έγραψα ότι ίσως ήρθε η ώρα να γίνουν δυο κατηγορίες, η κάθε μια με τις κλάσεις που έχουμε και τώρα. Στη μια να μπαίνουν νέοι οδηγοί ή/και light tuned αυτοκίνητα. Στην άλλη οι πιο έμπειροι και τα αγωνιστικά με ή χωρίς εισαγωγικά.
Το πως τα ξεχωρίζει κανείς δε χρειάζεται να είναι πολύπλοκο. Ανάλογα με τις θέσεις και τους χρόνους που κάνει κάποιος, θα ανεβαίνει ή όχι κατηγορία. Λιγο πολύ μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους καλούς χρόνους.
Ετσι και το ενδιαφέρον θα κρατηθεί ψηλά και θα περιοριστούν οι γκρίνιες....
|
|
|
|
VVTL-i inside
--------------------
|
|
 |
    |
 |
Nitroking
μαμά

Ένταξη: 09 Οκτ 2005

|
|
| Οσον αφορα τα αυτοκινητα θα μπορουσε να μπει το κριτηριο του εργοστασιακου εστω kg/ps..Ετσι θα ηταν ακομα πιο καλες οι κοντρες γιατι αφου τα πιο heavy tuned(πχ το saxo στο τρειλερ,το yaris GR.A) θα εχουν ηδη παει με τους οδηγους τους στη αλλη κατηγορια,το επιπεδο ανταγωνισμου θα ειναι πολυ μεγαλο και θα βλεπουμε πραγματικες κοντρες!Και λεω εργοστασιακο kg/ps και οχι τρεχον γιατι ειναι αδυνατο..Ετσι κι αλλιως οσοι τα εχουν βελτιωσει ποσο παραπανω να ειναι?Απο ενα σημειο και περα θα εχουν μπει στην αλλη κατηγορια!
|
|
|
|

|
|
 |
    |
 |
nicolas typeR V5
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005

|
|
χαιρετω κ γω την ομορφη παρεα σας! Καπου διαβασα περι μητσοτακης racing και γελασα-αυτος ειμαι εγω...και φυσικα δε προκειται περι racing(βλεπε νταλικα με μηχανικους και ανταλλακτικα) αλλα ενα σουμπαρακι που ετρεξε φετος για πρωτη φορα στο f2f!
Και για να μη λεω οτι να ναι στη λαθος ενοτητα, ηθελα απλα να ευχαριστησω και να συγχαρω ολα τα παιδια(μικροτερα και μεγαλυτερα) που γεμισαν(οσο αυτο γινεται στο f2f) τη πιστα και προσεφεραν θεαμα το σκ!
Για μενα δε μετρανε τ αποτελεσματα, ουτε οι χρονοι---ελπιζω ολοι να περασαν τοσο ομορφα οσο και εγω! Ελπιζω αυτη η elan να μην επαθε τιποτα(δε ξερω τον ανθρωπο-θα χαρω να τον γνωρισω) οπως και ελπιζω η καρδια του tomgeo(ασημι σουμπαρου) να ειναι ακομα στη θεση της μετα τα σβουριλικια στα 160!!!
Η κυριακη με τη ψιλο-και-μετα-πολυ βρεγμενη πιστα ηταν για μενα ολα τα λ7! Η οδηγηση ηταν απολαυση και τα μικροντριφτακια αναποφευκτα!
Καλη συνεχεια ευχομαι και φυσικα ελπιζω πολυ συντομα να βρεθουμε και παλι σε καποια πιστουλα!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Καλωσήρθες Νικόλα.
Ηδη μιλήσαμε στο τηλέφωνο.
Το τουτού μου (Elan) εκτός από τα φρένα δεν έχει τίποτα, αλλά αυτό είναι μόνιμο πρόβλημα, μην ανησυχείς. Ευχαριστώ πολύ !
Πρέπει να γνωριστείς με το Michalis_Corsa (θα μάθεις στη συνέχεια γιατί - χι χι χι)
Πήγες πολύ καλά στο F2F και αφού πέρασες και καλά, τότε ήταν τέλεια!
Αυτό είναι το νόημα!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
nicolas typeR V5
μαμά

|
|
α οραια! Εσυ ησουν λοιπον!
τι παιζει με το μιχαλη? η τελος παντων με το κορσα του?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
nc
μαμά

Ένταξη: 25 Οκτ 2005

|
|
Γεια σας και απο εμενα.
Ειμαι ενα νεο μελος του club το οποιο γνωρισα κατα την συμμετοχη μου στο f2f. Βλεπω οτι υπαρχει αρκετη αγαπη για το αυτοκινητο και πιστευω οτι σιγα σιγα θα βγει κατι πολυ καλο.
Περασαμε υπεροχα στο f2f και περιμενω με αγωνια το επομενο event.
Θελω ομως να σταθω και στην αρκετη μουρμουρα που εχει πεσει απο διαφορους συμμετεχοντες διοτι δεν καταφεραν να παρουν το κυπελο.
Πιστευω οτι αυτο που αξιζει περισσοτερο ειναι η συμμετοχη και οι ανθρωποι που γνωριζεις εκει. Τωρα εαν εγω δεν ειχω slik, ή πολλα αλογα ή ακομη και χερια δεν νομιζω οτι υποχρεωνει τους διοργανωτες να με βαλουν σε μια κατηγορια μονο μου ετσι ωστε να παρω το κυπελο.
Ελπιζω να τα πουμε συντομα απο κοντα.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
tomgeo
μαμά

Ένταξη: 24 Οκτ 2005
Περιοχή: Ελευσίνα

|
|
Mιας και γράψανε όλοι οι Subaraκήδες άς γράψω και εγώ....
Οι περισσότεροι απο εμάς που τρέξαμε στο F2F ,έχουμε ξανατρέξει και σε παλιότερα.Έτσι δεν είναι?Ξέραμε πάνω κάτω το έργο απο πρίν.Έτσι δεν είναι?
Πρός τι τώρα όλα αυτά τα παράπονα?
Κατά καιρούς έχω συμμετάσχει σε διάφορες κουβέντες,που θέμα τους είναι
οι διάφορες διοργανώσεις τύπου f2f,Gp,Drift,Dragster και δυστυχώς ακούω
πολλά παράπονα,πάντα εκ των υστέρων,και δεν άκουσα ποτέ προτάσεις.
Εμένα η βασική θέση μου είναι η εξής:
Πρίν απο μερικά χρόνια χαζεύαμε στην τηλεοράση ανάλογα events στο
εξωτερικό και λυπούμασταν που απέχουν τόσο απο την Ελλαδίτσα μας.
Σήμερα,2005,κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάτι ανάλογο διοργανώνεται
πλέον και εδώ στην Ελλαδίτσα και το μόνο που κάνουμε είναι αρνητική
κριτική.Ρε παιδιά ,κανείς δεν λέει ότι όλα είναι τελεία αλλά δείτε το και λίγο
διαφορετικά.....πλέον ,ακόμα και με ελλείψεις ,μπορούμε να αγωνιζόμαστε
σε πίστες ,με χρονόμετρα,με αντιπάλους,και γιατί όχι με μια διάθεση ότι
κάτι κάνουμε,ότι κάτι είμαστε.Αυτοί οι άνθρωποι ,βλέπε Start Line,Πατσουρέας
κ.τ.λ. σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μαμάκας τους ,αλλά τουλάχιστον
το κάνουν!!!!!Είναι πρωτεργάτες!!!!Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Και σίγουρα ωριμάζοντας όλα θα γίνουν καλύτερα!!!!Σημαντικό όμως είναι
να τα κάνουμε καλύτερα και εμείς ....με θετική κριτική και με συμμετοχή!!!
Κάπως έτσι τα σκέφτομαι και θεωρώ ότι και εσείς δεν απέχεται μακριά απο
την σκέψη μου!!!!
Φιλικά
TomGeo
|
|
|
|
_________________ Άν δεν έχεις χέρια πάρε EVO.......!!!!
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
| Το κακό είναι να γίνονται διαφορετικά πράγματα από αυτά που συμφωνούνται...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
C
μαμά

Περιοχή: Αγιος Στέφανος

|
|
Γιώργο, εχθρός του καλού το καλύτερο ...
C!
|
|
|
|
_________________ Αν θες να είσαι Trendy πάρε Subaru ...
|
|
 |
    |
 |
asyrigos
1o στάδιο

|
|
Πολύ μουρμούρα πάντως έχει πέσει.... Καλό είναι να γίνονται προτάσεις και όχι απλά να γκρινιάζουμε...
Ναι να γίνεται καλύτερη κατηγοριοποίηση στα ζευγάρια και στα αυτοκίνητα, αλλά να λέμε και ΠΩΣ θα γίνει αυτό. Οχι μόνο τι μας πείραξε...
|
|
|
|
VVTL-i inside
--------------------
|
|
 |
    |
 |
johanndelta
Επισκέπτης
|
|
Στο θεμα κιλων/ιππο, πιστευω πως δεν ειναι τοοοοσο δυσκολο πια. Το μονο που χρειαζεται η Start Line ειναι μια συμφωνια με ενα δυναμομετρο. Δεν νομιζω να ειχε προβλημα ο καθε συμμετεχοντας να πληρωσει (το πολυ) 30 ευρω παραπανω και να παρει ενα υπογεγραμμενο χαρτι με την αποδοση του αυτοκινητου του και μετα να υπηρχε και μια ζυγαρια στα Μεγαρα. Τα 30 ευρω στο δυναμομετρο ειναι εφικτα θελω να πιστευω αν προκειται για τοσα πολλα αυτοκινητα (γινεται και μια διαφημιση του δυναμομετρου και ολα καλα). Θα μου πεις μπορει ο αλλος να πειραξει το αυτοκινητο μετα τη δυναμομετρηση...
Αλλη προταση μου ειναι να μπαινουν ολοι οσοι εχουν σλικ/ημισλικ κατευθειαν στην racing και εκει να υπαρχουν υποκατηγοριες.
Παντως, πολυ κακο για το τιποτε κατ εμε τα face 2 face (ετσι οπως ειναι τωρα για να μην παρεξηγουμαι). Δεν ειναι πιστα F1 το Μεγαρο για να την "κοβουμε". Τα περι ασφαλειας κλπ ειναι "μπουρδες" (για να ειμαι και μεσα στο κλιμα των ημερων ). Παρα πολλοι οδηγοι χρημοποιουν κανονικα την πιστα με τα ΙΧ τους χωρις προβληματα, τα clubs κανουν Track Days χωρις παρατραγουδα οποτε ειναι εντελως χαζο το ολο θεμα. Αντι λοιπον για 3 "κουτσουρεμενους" γυρους μπορουν να κανουν 2 σε ολο το μηκος της πιστας. Επισης (το εχουν πει αρκετοι και εχουν δικιο) το εσακι στην ευθεια θα επρεπε να εχει κορινες και ΟΧΙ ΛΑΣΤΙΧΑ γιατι οποιος χτυπησει εκει πληγωνει το αυτοκινητο του. Αν καποιος χτυπησει κορινα μπορει να χρεωθει με μια χρονικη ποινη. Κλεινοντας με λυπει το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι απο το (διοικητικο/οργανωτικο) χωρο των αγωνων που αντιμετωπιζουν οδηγους πολυ καλων ΙΧ με επεμβασεις ουσιας στο στησιμο/αποδοση ως κατωτερης ποιοτητας οδηγους επειδη δεν εχουν license και δεν τρεχουν στους πραγματικους αγωνες...Μηπως αν δεν υπηρχαν/υπηρχαμε το Μεγαρο θα ειχε επιεικως χορταριασει;;;
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
asyrigos
1o στάδιο

|
|
Πολλά θέματα θίχτηκαν και με πολύ ενδιαφέρον....
Συμφωνώ να υπάρχουν δύο κατηγορίες ή κάθε μια με τις κλάσεις που υπάρχουν τώρα. Ομως διαχωρισμός με κιλά/ίππο δε φαίνεται να είναι εφικτός. Και χρόνο και κόστος θα προσθέσει και θα υπάρχουν πάλι μουρμούρες (φούσκως/ξεφούσκωσε το τούρμπο, είχε έρμα και τέτοια). Ή μήπως θα έχουμε παρκ φερμέ?
Απλά να χωρίζονται οι οδηγοί σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει και τους χρόνους.
Σχετικά με την ασφάλεια, δε ξέρω πόσες φορές έχεις δει τούμπα ή παρολίγον τούμπα, αλλά εγώ έχω δει αρκετές περιπτώσεις που ευτυχώς δεν υπήρχε τραυματισμός. Τόσο σε sideshow/GP όσο και σε ελεύθερες δοκιμές (από Ignis μέχρι....)
Σίγουρα θέλουμε πιο πολύ χρόνο μέσα στην πίστα για 70+20 ευρώ αλλά και να μην υπάρχουν λάστιχα. Κορίνα και 2 δεύτερα νομίζω ότι αρκεί.
Το τελευταίο που γράφεις δυστυχώς είναι αλήθεια
Ξοδεύοντας χρόνο στο φόρουμ των 4Τ υπάρχει όντως μια λανθασμένη εντύπωση για μας που δεν έχουμε τα χρήματα να κατέβουμε σε αγώνες ότι είμαστε οι κοντράκηδες, που με το F2F νομίζουμε ότι κάνουμε κάτι και τέτοια.
Και ποιος δε θα ήθελε να κάνει ανάβαση ή ενα ράλυ. Από την άλλη βλέπεις τη φαγωμάρα εκεί μέσα και τρελαίνεσαι. Που να μπλέξω μονολογείς? Βλέπεις και τι γίνεται από τσακωμούς και πισωμαχαιρώματα σε Ενιαίο/Ιστορικά/Ράλυ και μαζεύεσαι.
|
|
|
|
VVTL-i inside
--------------------
|
|
 |
    |
 |
nicolas typeR V5
μαμά

|
|
Ενδιαφεροντα σχολια διαβαζω!
Η αποψη μου..
Αν μπλεξουν τα πραγματα με δυναμομετρησεις και ζυγισματα..ακομα και τσαμπα να γινονταν, για το περισσοτερο κοσμο θα ηταν ενας ακομα ανασταλκτικος παραγοντας! Που χρονος για τετοια,πρωτον, και δευτερον ειπαμε οτι παμε εκει να κανουμε το χαβαλε μας! Αν θελαμε κατι διαφορετικο, θα πηγαιναμε σ ενα ενιαιο και θα τελειωνε η ιστορια! Εναν ενδιασμο εχω για τα λαστιχα σλικ..που απλα παραπεμπουν σε μεγαλυτερα κεφαλαια αφιερωμενα αποκλειστικα για πιστα..αλλα και παλι δεν ειμαι απολυτος. Επισης, νεμεν καταλαβαινω οτι καποιοι ανθρωποι με εξισου δυνατα αυτοκινητα δυσανασχετησαν επειδη ετρεχαν στο ιδιο ζευγαρι μια και αυτο σημαινε οτι ενα πο τα 2 "δυνατα" θα εφευγε απο το τελικο!ΟΜΩΣ!Θα ειχε περισσοτερο νοημα να τρεξει ενα εβο 400 αλογα με ενα λεον 250??ΟΧι! Αρα.....
Αν υπαρχει κατι που ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ θα μπορουσε να αλλαξει στο f2f ειναι ο τροπος που βγαινει ο νικητης! Επρεπε να γινεται καθαρα με βαση το χρονο και οχι το νικητη του ζευγαριου. Δεχομαστε οτι δε θα θελαμε να τρεχαμε ολοι μαζι(το θεωρω δεδομενο αυτο) αλλα εσυ που εισαι χαμενος στο ζευγαρι αλλα εχεις κανει καλυτερο χρονο απο το νικητη του διπλανου ζευγαριου γιατι να μη περασεις!??
Ετσι λοιπον, εγω θα αλλαζα αρχικα αυτο! Στη συνεχεια θα σκεφτομουνα λιγακι να μεγαλωσω τη πιστα αν και ετσι οι φθορες θα ηταν μεγαλυτερες και για το μεσο συμμετεχοντα στον αγωνα (προφανως ερασιτεχνη) αυτο θα ηταν ενα εμποδιο! Σκοπος εδω ειναι να μπουμε πολλοι και να περασουμε καλα! Να κανουμε τη πιστα προσιτη σε περισσοτερο κοσμο! Δε παμε να τρεξουμε με το βιβλιο της FIA αγκαλια και ουτε να καταληξουμε οτι θελουμε και 1 φορτηγο με ανταλλακτικα και μηχανικους για να μπουμε στον αγωνα!
Τελος, καλως η κακως δινεις ενα ποσο και ξερεις οτι το δινεις για να τρεξεις και οχι για να γραψεις χιλιομετρα! Αλλιως πηγαινε μια αλλη μερα που ειναι ανοιχτη η πιστα και τρεχα ολη μερα με 40 ευρω! Ασε που δε πιστευω να αρεσε σε κανενα να περιμενει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο απ οτι τωρα για να ερθει η σειρα του να τρεξει, και σιγουρα οχι στους θεατες που θα επρεπε να επιλεξουν κατηγοριες για να μη κατσουν 20 ωρες στη πιστα! Μεσα σε 3 γυρους τα μικρολαθακια πιστευω διορθωνονται! Και αν καποιος εχει μια εξοδο και ξαναμπει...μαλλον εχει χασει το παιχνιδι ειτε τρεχει 3, ειτε 5 γυρους!
Συγνωμη αν κουρασα.
Παντα φιλικα!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
nicolas typeR V5
μαμά

|
|
Ενδιαφεροντα σχολια διαβαζω!
Η αποψη μου..
Αν μπλεξουν τα πραγματα με δυναμομετρησεις και ζυγισματα..ακομα και τσαμπα να γινονταν, για το περισσοτερο κοσμο θα ηταν ενας ακομα ανασταλκτικος παραγοντας! Που χρονος για τετοια,πρωτον, και δευτερον ειπαμε οτι παμε εκει να κανουμε το χαβαλε μας! Αν θελαμε κατι διαφορετικο, θα πηγαιναμε σ ενα ενιαιο και θα τελειωνε η ιστορια! Εναν ενδιασμο εχω για τα λαστιχα σλικ..που απλα παραπεμπουν σε μεγαλυτερα κεφαλαια αφιερωμενα αποκλειστικα για πιστα..αλλα και παλι δεν ειμαι απολυτος. Επισης, νεμεν καταλαβαινω οτι καποιοι ανθρωποι με εξισου δυνατα αυτοκινητα δυσανασχετησαν επειδη ετρεχαν στο ιδιο ζευγαρι μια και αυτο σημαινε οτι ενα πο τα 2 "δυνατα" θα εφευγε απο το τελικο!ΟΜΩΣ!Θα ειχε περισσοτερο νοημα να τρεξει ενα εβο 400 αλογα με ενα λεον 250??ΟΧι! Αρα.....
Αν υπαρχει κατι που ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ θα μπορουσε να αλλαξει στο f2f ειναι ο τροπος που βγαινει ο νικητης! Επρεπε να γινεται καθαρα με βαση το χρονο και οχι το νικητη του ζευγαριου. Δεχομαστε οτι δε θα θελαμε να τρεχαμε ολοι μαζι(το θεωρω δεδομενο αυτο) αλλα εσυ που εισαι χαμενος στο ζευγαρι αλλα εχεις κανει καλυτερο χρονο απο το νικητη του διπλανου ζευγαριου γιατι να μη περασεις!??
Ετσι λοιπον, εγω θα αλλαζα αρχικα αυτο! Στη συνεχεια θα σκεφτομουνα λιγακι να μεγαλωσω τη πιστα αν και ετσι οι φθορες θα ηταν μεγαλυτερες και για το μεσο συμμετεχοντα στον αγωνα (προφανως ερασιτεχνη) αυτο θα ηταν ενα εμποδιο! Σκοπος εδω ειναι να μπουμε πολλοι και να περασουμε καλα! Να κανουμε τη πιστα προσιτη σε περισσοτερο κοσμο! Δε παμε να τρεξουμε με το βιβλιο της FIA αγκαλια και ουτε να καταληξουμε οτι θελουμε και 1 φορτηγο με ανταλλακτικα και μηχανικους για να μπουμε στον αγωνα!
Τελος, καλως η κακως δινεις ενα ποσο και ξερεις οτι το δινεις για να τρεξεις και οχι για να γραψεις χιλιομετρα! Αλλιως πηγαινε μια αλλη μερα που ειναι ανοιχτη η πιστα και τρεχα ολη μερα με 40 ευρω! Ασε που δε πιστευω να αρεσε σε κανενα να περιμενει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο απ οτι τωρα για να ερθει η σειρα του να τρεξει, και σιγουρα οχι στους θεατες που θα επρεπε να επιλεξουν κατηγοριες για να μη κατσουν 20 ωρες στη πιστα! Μεσα σε 3 γυρους τα μικρολαθακια πιστευω διορθωνονται! Και αν καποιος εχει μια εξοδο και ξαναμπει...μαλλον εχει χασει το παιχνιδι ειτε τρεχει 3, ειτε 5 γυρους!
Συγνωμη αν κουρασα.
Παντα φιλικα!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|