| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Gozilla
2ο στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005

|
|
Ένα τόπικ για να ανάψουν τα αίματα. Light up the bloods please! Θα θίξουμε θέματα ταμπού. Και όποιος δεν απαντήσει είναι κλούβιο αβγό και κερδίζει ένα ταξίδι αναψυχής με τον SurvivaL σε ρόλο Captain Stabbin (για τους γνώστες...)
Για πρώτο θέμα συζήτησης σας καλώ να σχολιάσουμε τα γκομενικά και κατα πόσον επηρρεάζουν την οδηγησή μας. Εγώ προσωπικά δεν επηρρεάζομαι από τίποτα, γκουχ γκουχ. Γκομενικά παρακαλώ, όχι ερωτικά/σεξουαλικά. Εμείς εδώ είμαστε σοβαρό φόρουμ και δεν μας αφορούν αυτά, γκουχ γκουχ γκουχ (άτιμα air condition, την άρπαξα). Δε μας νοιάζει αν ερωτοτροπείτε εν ώρα οδήγησης... Ορίστε μας... Γράφτε!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Τι λές μωρέ τρελλέ?
Σε πείραξαν οι ζέστες?
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
Gozilla
2ο στάδιο

|
|
| Το λιγότερο είναι αυτό. Λοιπόν, στο μέλλον θα έχω και γαργαλιστικά poll. ΠΕριμένω ανταπόκριση!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hector
1o στάδιο

Περιοχή: COVENTRY...

|
|
| Εμενα με επιρρεαζουν και πολυ μαλιστα...Αλλα πιστευω οτι επιρρεαζουν και το ιδιο το αμαξι...Δεν γινεται οταν ανεβαινω μονος μου καρεα να περναει 174km/h,και οταν μολις εχει μπει φαρμακο μεσα να ανεβαινει 179km/h...
|
|
|
|
_________________ Congratulations! Your place at Coventry University to study Motorsport and Powertrain Engineering has been confirmed...
|
|
 |
     |
 |
Gozilla
2ο στάδιο

|
|
| Μου φαίνεται πως αποκτήσαμε και άλλους κύναιδους στην παρέα, ακους εκεί μόλις μπεί φάρμακο μέσα... που μέσα δεν μας το διευκρινίζει ο φίλτατος και μας αφήνει να φανταζόμαστε...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
acgt3
Τούμπανο

Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
ουδεν σχολιον αντιστεκομε χρονια στο οφθαλμολουτρο γιατι η παρενεργειες ειναι κακκιστες και θα πληρωσω και θα κανω και δηλωση.
Εντος απαγορευετε οπως το αλκοολ.
σας ξενερωσα τρελιτσες καθε παρασκευη εκτος αυτοκινητου δεκτες"?"
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
Hector
1o στάδιο

Περιοχή: COVENTRY...

|
|
Φαρμακο=γυναικα
Μεσα εννοω στο αμαξι...
|
|
|
|
_________________ Congratulations! Your place at Coventry University to study Motorsport and Powertrain Engineering has been confirmed...
|
|
 |
     |
 |
Gozilla
2ο στάδιο

|
|
| Έτσι Έκτωρα, γιατί μότο μας είναι η ακρίβεια. Τώρα για auto, θα σε γελάσω.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
manolis
2ο στάδιο

Ένταξη: 10 Ιούν 2007
Περιοχή: Αθηνα

|
|
Και εγω οταν οδηγω δεν κοιταω δεξια και αριστερα....βεβαια αμα ειμαι σταματημενος δεν θα πω οχι....
|
|
|
|
      |
 |
|
|