|
|
 |
| |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
_-MaNo$-_
3ο στάδιο

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι

|
|
Παιδες αυτο μου ηρθε στο mail μου και νομιζω πως πρεπει να το διαωασετε γιαυτο και το ποσταρω, διαβαστε λοιπον παρακατω:
Ότι σας γράφω ισχύει νομικά. Και εγώ σε δημοτική αστυνομία είμαι (άλλα ΘΕΩΡΩ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικό υπάλληλο και όχι μπάτσο).
ΟΙ κλήσεις της δημοτικής δεν πάνε πουθενά.... η εφορία δεν τις δέχεται γιατί
δεν υπάρχουν στοιχεία του οδηγού (άρα όταν κάποιος κάνει μια παράβαση και το
όχημα είναι για παράδειγμα κάποιου συγγενή του ποιος θα τιμωρηθεί ο
ιδιοκτήτης? η ο οδηγός?
Ακόμα αν μπορούσε ο δήμος να τα πάρει μέσω εφορίας νομίζετε θα έστελνε
επιστολές στα σπίτια για οφειλή και ότι θα πάνε εφορία?
Μην τσιμπάτε.....Γι αυτό παίρνουν πινακίδες για να αναγκάζεται ο κόσμος να
πληρώσει.....
Οι μόνες κλήσεις που πρέπει να πληρώνονται (η να πηγαίνεις στο δικαστήριο)
είναι αυτές της αστυνομίας που στο τέλος γράφουν δικάσιμη την... μέρα Η
Δημοτική αστυνομία δημιουργήθηκε από τους δημάρχους για να κονομάμε οι
δήμοι......(δεν κοιτάνε πρώτα να φτιάξουν γκαράζ ενώ αφήνουν να χτιζονται
μεγάλες πολυκατοικίες με λίγες θέσεις για γκαράζ!!
Η ελεγχόμενη στάθμευση έχει βγει παράνομη από Δικαστήρια αφού πληρώνεις για
το λόγο αυτό τέλη κυκλοφορίας Λύσεις: πιο απλοί δεν πληρώνεται τις κλήσεις
(εμένα μου έστειλαν 2η ειδοποίηση μετά από 12 χρόνια!!!)
Στα IX βάζετε τα νούμερα μέσα από το παρμπρίζ ώστε να φαίνονται αλλά να μην
μπορούν να τα πάρουν Αν σας πάρουν τις πινακίδες πηγαίνετε και δηλώστε
κλοπή πινακίδων στην αστυνομία πάρτε χαρτί και βγάλτε καινούργιες στο
υπουργείο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ παρακαλώ
διαδώστε αυτό το post.Ας βρουν τα λαμόγια δήμαρχοι άλλο τρόπο να γεμίσουν
τα ταμεία τους
Τα συμπερασματα δικα σας!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
manolis
2ο στάδιο

Ένταξη: 10 Ιούν 2007
Περιοχή: Αθηνα

|
|
Σωστος ο τυπος!!!
|
|
|
|
      |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Oχι, δυστυχώς δεν είναι σωστός.
Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά που υποστηρίζει δεν ισχύουν.
Κατ'αρχήν μιλάμε για "παράνομη στάθμευση" (ή, εκεί όπου ο Δήμος θέλει να βγάλει λεφτά)
Η εφορία εισπράττει κλήσεις από Δημοτική Αστυνομία, εκτός κάποιων Δήμων που το έχουν απαγορεύσει
Η παράβαση βεβαιώνεται από τον "υπεύθυνο" του Δήμου στο αυτοκίνητο, όπως και κάθε παράβαση παράνομης στάθμευσης.
Η ελεγχόμενη στάθμευση ΕΙΧΕ βγει παράνομη όπως εφαρμοζόταν, αλλά νομιμοποιήθηκε πια με τον τρόπο που ορίσθηκε πρόσφατα (δεν ξέρω νομικές λεπτομέρειες).
Τα γκαράζ κλπ δεν εξαρτώνται από τον εκάστοτε Δήμο, αλλά από τον ΓΟΚ (Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό) ο οποίος μάλιστα έγινε καλύτερος σε αυτό το θέμα με την τελευταία αναθεώρηση (1 γκαράζ ανά διαμέρισμα).
Τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις για πολλούς λόγους, αλλά σίγουρα όχι για "δικαίωμα ελεγχόμενης στάθμευσης".
Αν βάλεις τις πινακίδες μέσα στο αυτοκίνητο και έχεις παρκάρει παράνομα έχουν κάθε δικαίωμα να πάρουν το αυτοκίνητο με γερανό, με τα γνωστά επακόλουθα.
Αν απλά πάρουν τις πινακίδες και αντί να πληρώσετε πάτε για επανέκδοση λόγω "κλοπής" θα πέσετε στο μηχανογραφημένο σύστημα που μάλλον θα σας βγάλει ψεύτες.
Ο φίλος που έστειλε το email μάλλον αγανακτισμένος πολίτης είναι παρά υπάλληλος κάποιας Δημοτικής Αστυνομίας...
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
Adonis
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: Ρόδος

|
|
Και όμως, αυτά που λες Δημήτρη ισχύουν αλλά μόνο σε Αθήνα Θεσαλλονίκη, άντε και σε κάποιες ακόμα μεγάλες πόλεις (που δεν γνωρίζω προσωπικά). Στην επαρχία δεν εφαρμόζεται αυτό. Ισχύει πάνω κάτω αυτό που περιγράφει ο Μανόλης.
Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας είναι ότι εάν είσαι δημότης στο δήμο που χρωστάς κλήση δεν σου εκδίδουν πιστοποιητικό οικονομικής εγκυρότητας (ή κάπως έτσι το λένε, κοινώς ότι είσαι οικονομικά εντάξει).
Επιπλέον, όταν ένας δήμος κινηθεί δικαστικά εναντίον σου για χρέη από κλήσεις (συνήθως αφού ξεπεράσεις ένα όριο που θέτει ο δήμος πχ Δήμος Ροδίων 150 €) θα υποχρεωθείς να τις πληρώσεις τότε.
Άρα όπως πάντα η αλήθεια σε αυτά τα πράγματα βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα,μεταξύ του τι θα έπρεπε και τι γίνεται στην αθάνατη Ελλάδα.
Και για να ευθυμήσουμε λιγο, να σας πω και το κόλπο που εφαρμόζουν οι Ηρακλειώτες στην Κρήτη για να μην τους γράφουνε: όταν θέλουν να παρκάρουν στο κέντρο της πόλης βγάζουν τις πινακίδες μόνοι τους!!!!
|
|
|
|
_________________ mmmmmmmmmMPSsssssssss
|
|
 |
     |
 |
|
|
|
Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
|
|
|
|
 |
|
 |
|