| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
_Nikos_
μαμά

Ένταξη: 20 Οκτ 2005
Περιοχή: Καρεας

|
|
| Υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι αξιζε τον τιτλο ο Alonso? Απλα δεν εχει καμμια σχεση με τον απολυτο πιλοτο σημερα που ακουει στο ονομα Kimi Raikonnen. Ακομα και η Renault δεν αξιζε τιτλο αφου η McLaren απλα τον εχασε λογω ενος ανθρωπου που χρειαζεται ψυχολογο. Ναι για τον Montoya λεω! Απλα φετος βιωσαμε αλλη μια φορα τον κανονα που λεει οτι δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hector
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...

|
|
Εγω αν και ferraristi ενα θα πω...βεντουζα...οι renault στην ασφαλτο.
|
|
|
|
_________________ Congratulations! Your place at Coventry University to study Motorsport and Powertrain Engineering has been confirmed...
|
|
 |
     |
 |
antoine
μαμά

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

|
|
Αν κ εγώ είμαι McLarenας κ όντως πιστεύω ότι έπρεπε να πάρει τον τίτλο ο Kimi, μιας και το αυτοκίνητο τον άφησε ουκ ολίγες φορές φέτος (4 αν δεν απατώμαι), παρόλα αυτά το πρωτάθλημα κατασκευαστών έπρεπε να πάει στην Renault μόνο και μόνο για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της.. (Του Alonso τουλ!! )
|
|
|
|
_________________ Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antoine στις 21/10/2005, 13:03, 1 φορά
|
|
 |
      |
 |
_Nikos_
μαμά

|
|
Εγω ειμαι υπερ του θεαματος και οχι της συντηρητικης τακτικης που ακολουθαγε η Renault. Θεαμα προσεφερε μονο η McLaren (ας μην ξεχναμε τα ριψοκινδυνα προσπερασματα στις Renault) και περισσοτερο ο Kimi.
Αυτο που με νευριαζε ειναι που εβγαζε γλωσσα ο αντιπαθητικος ισπανος!
Fernando πες αλευρι ο Kimi σε γυρευει!!! Υπομονη λοιπον μεχρι την επομενη season.
Και επιτελους ας κανει καποιος μια κινηση για πιστα F1 (και για MOTOGP) στην χωρα μας.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
strassenmeister
μαμά

Ένταξη: 19 Οκτ 2005
Περιοχή: ΦΑΛΗΡΟ

|
|
| Συγνωμη φιλε Νικο αλλα δεν ειναι απολυτο αυτο που λες σε σχεση με το ποιος ειναι καλυτερος.Και εμενα μου αρεσει σαν οδηγος περισσοτερο ο Kimi αλλα αυτο δεν τον κανει καλυτερο οδηγο.Και το πιο σημαντικο,στη F1 δε φτανει μονο ο οδηγος αλλα πρεπει να εχει και το καλυτερο αυτοκινητο και παραλληλα αρκετα αξιοπιστο.Δε μπορεις λοιπον να κατηγορησεις τον Alonso οτι δεν αξιζε το τιτλο γιατι συμφωνα με οτι ειδαμε ειχε το καλυτερο συνολο απ'ολους.Και σε καποιους αγωνες που χρειαστηκε εδειξε οτι δεν ειναι τυχαιος πιλοτος.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
sdvlachos
μαμά

Περιοχή: Volos

|
|
| Ο Alonso για εμένα είναι όπως ο Villneve κάποτε, o oποίος κέρδισε έναν παγκόσμιο τίτλο και απο τότε εξαφανίστηκε απο τις βαθμολογούμενες θέσεις. Μακάρι να διαψεφτώ αλλά η περίπτωσή του κάτι τέτοιο μου θυμίζει.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_Nikos_
μαμά

|
|
| Συμφωνω με τον sdvlachos. Φιλε strassenmeister δεν ειπα οτι ειναι τυχαιος οδηγος. Δεν γινεται να εισαι τυχαιος και πρωταθλητης απλα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο να πεις οτι θα αφησει ιστορια. Αντιθετως ο Kimi δειχνει οτι ειναι ικανος να ξεπερασει ακομα και τον (αντιπαθητικο) Schumacher. Κι οπως θα ειδες φιλε strassenmeister ο Alonso χρειαστηκε πολλες φορες την βοηθεια της τυχης ενω στη αντιπερα οχθη ο Kimi εχει τσακωθει εδω και πολυ καιρο μαζι της! Απλα η συμπεριφορα του ειναι εξοργιστικη. Και ο Fisichella ηταν πρωτος τον περασε ο Kimi και απλα ειπε "ειναι γρηγοροτερος δεν μπορω να τον κρατησω πισω μου" και αυτα ειναι λογια ενος εξισου πολυ καλου οδηγου.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sdvlachos
μαμά

Περιοχή: Volos

|
|
Πρέπει να παραδεχτούμε οτι σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Πάντως η αξιοπιστία της Renault είναι αξιοσημείωτη. Της αξίζει ο τίτλος. Ελπίζουμε για του χρόνου.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_Nikos_
μαμά

|
|
Ας μην ξεχναμε και τον παραγοντα ελαστικα που εξισου σημαντικος με ολα τα αλλα. Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι ειχανε Michelin νικησαν κατα κρατος το αντιπαλο δεος Bridgestone.
Αν και απο του χρονου θα επιτρεπεται η αλλαγη ελαστικων στα pit stops οποτε αναμενουμε δυνατο comeback της Bridgestone και κατα συνεπεια των Ferrari. Αφου επιτελους ειδαν οτι παραειναι επικινδυνο να βγαζεις τον αγωνα με μια μονο τετραδα λαστιχα!
Επισης αλλη μια αλλαγη στους κανονισμους ειναι η πισω αεροτομη. Απο του χρονου πιθανοτατα η αεροτομη θα χωριστει σε 2 αεροτομες που θα βρισκονται σχεδον πανω απο τις πισω ροδες οπως ειδα στις φωτογραφιες. Αποτελεσμα αυτου? Περισσοτερα προσπερασματα αφου ο επερχομενος πιλοτος δεν θα αντιμετωπιζει τοσο μεγαλο προβλημα με την ροη του αερα απο τον μπροστινο πιλοτο και θα μπορει ευκολοτερα να τον "μαζευει". Ετσι λενε, οποτε δεν εχουμε παρα να περιμενουμε.
Υ.Γ. (οτι και να κανουνε ο Kimi παντως δεν μαζευεται!)
Υ.Γ. 2 (κι ας ειναι αλκοολικος! στη καινουρια διαφημιση McLaren-Johnnie Walker επρεπε να πρωταγωνιστει ο Kimi. Θα επειθε πιο πολυ!)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gavanos
μαμά

Ένταξη: 21 Οκτ 2005
Περιοχή: Athens

|
|
Νομίζω ότι αξίζει να επαναφέρω το θέμα, ειδικά τώρα που έχει γίνει ήδη η μεταγραφή του Alonso στην McLaren. Προσωπικά, το όνειρό μου στο παρελθόν ήταν να δω τον Kimi μαζί με τον Mika (στη θέση του Coulthard). Δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν αλλιώς
Ελπίζω τώρα να φύγει ο Montoya, αν και κάπου διάβασα ότι ήδη έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την μη ανανέωση του συμβολαίου του, άρα.....κοντός ψαλμός!
Είμαι περίεργος πως θα χειριστουν το θέμα kimi-fernando οι της McLaren. Αν και με αυτήν την μεταγραφή, ειδικά αν ο Schumacher είναι "πεσμένος" (για να μην πω ότι μπορεί και να έχει αποσυρθεί το 2007), προβλέπω σημαντική πτώση του ενδιαφέροντος και μονοκρατορία της McLaren...
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
_Nikos_
μαμά

|
|
Φιλε gavanos Kimi μαζι Mika θα ηταν σιγουρα το απολυτο team. Εγω παντως μολις εμαθα για τον Alonso σιγουρα απογοητευτικα. Αλλα δεν νομιζω να βρεθουν στην ιδια ομαδα αφου η Ferrari μαλλον εχει ηδη κλεισει τον Kimi. O Montoya ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν προκειται να να δει το συμβολαιο του να ανανεωνεται.
Τωρα εγω βρισκομαι στην εξης δυσαρεστη θεση. Πως θα υποστηριζω McLaren εφοσον θα εχει πρωτο οδηγο τον αχωνευτο?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hector
1o στάδιο

|
|
Βασικα πως θα υποστηριζεις mclaren ενω εισαι ιταλος...????
Ενα λιθοβολισμο στον Νικο παρακαλω...
|
|
|
|
_________________ Congratulations! Your place at Coventry University to study Motorsport and Powertrain Engineering has been confirmed...
|
|
 |
     |
 |
_Nikos_
μαμά

|
|
τα εχω χασει μου φαινεται. Ρε Εκτορα McLaren υποστηριζω απο πολυ παλια ρε. Βεβαια η Ferrari ειναι οπως και να το κανουμε Ferrari! Τωρα που θα παει ο Kimi εκει θα φανερωθω!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hector
1o στάδιο

|
|
| Ρε παλιοπαιδο βαλε λαδι και ελα καμια βολτα να πιουμε καφε.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|