Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 10:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Βρε Σίμο μου, αφού ξέρεις ότι πέρασα πολύ δύσκολες μέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Sad Sad Sad
Παλιόπαιδο...
Ασε και μου έσπασε η wastegate εχθές βράδυ.
Να δούμε αν θα προλάβω να βρω και να αλλάξω ή θα τη φάω...

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
C
μαμά
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: Αγιος Στέφανος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 11:27  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Guys εσείς πώς θα τρέξετε στην open ? εμένα μου είπαν εχτές ότι είναι για αγωνιστικά και με έβαλαν μόνο στην Η ...
C?

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από CΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 11:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Για κάνε κανένα τηλ, μπας και καταλάβουν το λάθος και δεχθούν (αν εξακολουθείς και θέλεις) τη συμμετοχή σου στην Open.

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 12:27  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Θα ειμαστε ολοι εκει ενωμενοι δυνατοι !

Θα και ο καιρος ωραιος και με πολλα mmHg ατμοσφαιρικης πιεσης (ισως το υψηλοτερο για φετος) και στεγνο φρεσκο δροσερο αερακι.

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 12:50  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εμένα η φίλη μου η ΕΜΥ μου λέει για συννεφιές και κανονικές θερμοκρασίες.

antonio
μαμά
μαμά

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 17:44  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Jimmy_Caesar Έγραψε:
Επίσης όπως έμαθα, ο Franky θα τρέξει στην Open ως TARMAC, o Antonio στην Γ για την τιμή των όπλων κι εγώ στη Δ και στην Open.
Περισσότερα μόλις πάρουμε το Δελτίο Τύπου.

Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τρέξω, διότι η συμμέτοχη μου, έστω και παλαιότερα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτου, με στέλνει στην ομάδα racing με ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί βέβαια να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, καθώς ειναι σε απόλυτη κατάσταση δρόμου. Είναι βέβαια αδικία, αλλά.....that's life!!
Άλλωστε ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα.... Cool

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antonioΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
fotis_rs2
μαμά
μαμά

Ένταξη: 09 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 00:36  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

antonio Έγραψε:
Jimmy_Caesar Έγραψε:
Επίσης όπως έμαθα, ο Franky θα τρέξει στην Open ως TARMAC, o Antonio στην Γ για την τιμή των όπλων κι εγώ στη Δ και στην Open.
Περισσότερα μόλις πάρουμε το Δελτίο Τύπου.

Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τρέξω, διότι η συμμέτοχη μου, έστω και παλαιότερα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτου, με στέλνει στην ομάδα racing με ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί βέβαια να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, καθώς ειναι σε απόλυτη κατάσταση δρόμου. Είναι βέβαια αδικία, αλλά.....that's life!!
Άλλωστε ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα.... Cool

γιατι πιστευεις οτι εμεις που πηγαμε και στην open θα κανουμε τιποτα??
οτι και να εχει ο καθενας μας..αγωνιστικο saxo,106 κτλ. σε "κομμενα" μεγαρα...δεν το περνας που να χτυπιεσε...εξω απο την πρωτη κοντρα θα ειμαστε Crying or Very sad αλλα δεν πειραζει... Wink
ΓΙΑ ΤΟ TARMAC ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! Cool Cool Cool

Αιγόκερως Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από fotis_rs2Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
antonio
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 06:38  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

fotis_rs2 Έγραψε:

γιατι πιστευεις οτι εμεις που πηγαμε και στην open θα κανουμε τιποτα??
οτι και να εχει ο καθενας μας..αγωνιστικο saxo,106 κτλ. σε "κομμενα" μεγαρα...δεν το περνας που να χτυπιεσε...εξω απο την πρωτη κοντρα θα ειμαστε Crying or Very sad αλλα δεν πειραζει... Wink
ΓΙΑ ΤΟ TARMAC ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! Cool Cool Cool

Έχεις δίκιο, αλλά εμένα με χάλασε το σκεπτικό τους.
Επειδή δηλαδη ειμαι αγωνιζόμενος με βάζουν να τρέξω ενάντια στα αγωνιστικά με ένα νορμαλ αυτοκίνητο βόλτας? Αυτό μου την έσπασε για αυτό και δεν λαμβάνω μέρος....Στο επόμενο, που θα είμαι προετοιμασμένος, θα επανέλθω!
Το κακό είναι ότι το f2f έπρεπε να παραμείνει σε πιο "αγνή" κατάσταση, όπως ξεκίνησε δηλαδή, με αυτοκίνητα δρόμου και με περιορισμούς που να εξασφάλιζαν την δικαιοσύνη για όλους.
Ας χώριζαν τα δρομίσια με τα αγωνιστικά, ανεξαρτήτως οδηγών ή αν θέλουν να μας ξεχωρίσουν ας μας έβαζαν να τρέξουμε με τα πολιτικά μας αυτοκίνητα!
Τέσπα, θα είμαι εκεί να σας χειροκροτήσω!!!

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antonioΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 07:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ηρθε και το Δελτίο Τύπου με τις συμμετοχές.
Φώτη είναι όπως μου τα έλεγες.
Τα σχόλια από το τηλέφωνο...

Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 07:13  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Κάποιο παλλικάρι να μπορεί να μεταφέρει τα ζαντολάστιχά μου? Question

maxfuels
μαμά
μαμά

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 08:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ορισμένα πράγματα θα αλλάξουν απο την νέα χρονιά στον τρόπο διεξαγωγής του f2f. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν τα συζητήσαμε στην τελ. συνάντηση με τους εκπροσώπους των club και ειπαμε με την νεα χρονιά να κάνουμε μια αναδιοργάνωση στον τρόπο διεξαγωγής του και στους κανόνες του. Θελω να πω σε οσους δεν γνωρίζουν οτι το f2f μπορεί να σχεδιάστηκε απο εμένα αλλά σε ολο το οργανωτικό κομμάτι εχουν συμβάλει αρκετά ατομα απο τα ενεργά club που λαμβάνουν μέρος. Σκοπός και στόχος ειναι ασφαλώς να το κρατήσουμε για το λόγο που το διοργανώνουμε. Ευχομαι να περάσουμε ολοι καλά το ΣΚ καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε ολους Smile

Καρκίνος  Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από maxfuelsΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 10:47  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Να'σαι καλά Σίμο.
Καλή διασκέδαση να έχουμε και αυτό είναι το σημαντικότερο!
Το νόημα του F2F δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ των clubs. Αντίθετα, είναι να έρθουν πιο κοντά και να περάσουμε καλά με υγιή και ασφαλή ανταγωνισμό.
Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο στο Σίμο Σοφό (και 2 ακόμα που γνωρίζω ότι είχαν την ίδια ιδέα και τη συζήτησαν οι 3 τους στην Auto Exelixis 2003) όπως και στη Start Line και τους υπόλοιπους που την κάνουν πραγματικότητα.

passat1.8t
μαμά
μαμά

Περιοχή: Pista
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 11:44  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Που είναι τα TARMAC αυτοκόλλητά μου ???
Εεεεεε, που ???

(τα περιμένω το Σάββατο!!)

(Mario Andretti)

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από passat1.8tΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 11:51  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Αυτοκόλλητα θα έχουμε σήμερα το απόγευμα (φρέσκα-φρέσκα).
Αύριο θα τα έχω μαζί μου Χρήστο μου.
(ΤΗΧΧΧ)

Nitroking
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 12:32  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Για μενα το καλυτερο θα ηταν να φτιαχτουν οι κατηγοριες με βαση kg/ps..Γιατι δε γινεται εγω που εχω ενα αμξι με 1200kg και 120ps να τρεξω με τα ραλλακια 2ου σταδιου που εχουν πολυ χαμηλοτερη αναλογια!Και το 20ν να βαλω και 170 αλογα να ειμαι παλι θα με ραβουν ολα στη πιστα και ειδικα σε μια πιστα μικρη οπως το καρτοδρομο!Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμο γιατι ποιος ξερει κατα ποσο καποιος εχει βελτιωσει το μαμα αμαξι του αλλα εστω με τα εργοστασιακα kg/ps!

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Βουβάλι Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από NitrokingΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 12:40  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Καλη μας διασκεδαση και θελω και εγω αυτοκολιτα.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 15:11  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Χωρις να θελω να φανω επικριτικος
τι παραπανω να ασχοληθουμε με τους κανονες ?

Χωριζονται ισαξια απο κυβικα και υπετροφοδοτηση με φορμουλα που ειναι παγκοσμιως εφαρμοσμενη απο τη FIA.

Τωρα αν ο ενας εχει αναρτηση 5.000€ και αλλος μαμα, ε αυτα ειναι στο παιχνιδι της ζωης. Και στο πρωταθλημα δεν υπαρχει οριο εξοδων στην αναρτηση. Υπαρχουν περιορισμοι στη γεωμετρια της αναρτησης αλλα οχι στο κοστος. Αλλος βαζει μαμα το Σαξοραλλο αλλos το τρεχει με LEDA.

Ακομη και το θεμα των ελαστικων δεν πολυεχει νοημα. Αλλοι τρεχουν με ολοκαινουργια soft semislik DOT (dromoy) αλλοι με μεταχειρismena σλικ 3 χρονων με 2mm γομμα υπολοιπο και αλλοι με νουργια Mich Pilot sport. Ποιος ειναι σε καλυτερη μοιρα ?

Στο τελος της ημερας μετραει

α) ποιος εκανε το καλυτερο χρονο με αυτο που εφερε και
β) το κεφι ολων που δεν καθησαν σπιτι να δουν τα "Φιλαρακια" επισοδειο 23420934340 αλλα βγηκαν να μυρισουν λαστιχο , τακακια και δισκοπλατω να λιωνουν απο τη πιεση.

Δεν ειχαμε πιστες και ολοι ελεγαν δεν τρεχω γιατι δεν εχω πιστες
τωρα εχουμε πιστες και λεμε δε τρεχω γιατι δεν εχω κανονες F1 σε βιβλιο 2000 σελιδων

Μετα θα φτιαξουμε κανονες και θα λεμε "εχουμε κανονες F1 δεν εχουμε πιστα F1"

Μετα θα φτιαξουμε πιστα Φ1 και θα λεμε "σε πιστα Φ1 με Σαξοραλλο θα μπω. Θελω τουλαχιστο μια νουργια Μ5"

Μεχρι τοτε καποιοι απο εμας θα περναμε καλα και μακαρι να ειμασταν περισσοτεροι για να περναμε καλυτερα.

Γιαυτο τα λεω γιατι θα ηταν καλυτερα να ειμαστε ολοι μαζι για να κανουμε κεφι, παρα σκόρπιοι αναζητωντας το ιδανικο.

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
MythosGR
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 15:47  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Συμφωνω απολυτα με τον Βλαση...Το εθεσε πολυ ωραια και οπως πραγματικα ειναι!

Οτι κανονισμοι και αν φτιαχτουν παντα θα υπαρχει διαμαρτυρια...Τωρα αν καποιος κανονισμος ειναι πραγματικα λαθος/'αδικος' και υπαρχουν πολλες διαμαρτυριες τοτε καλο ειναι να εξεταζεται...

Οσο υπαρχουν κανονισμοι παντα θα υπαρχουν αντιδρασεις,απλα οσο πιο πολυπλοκους και αυστηρους κανουμε τους κανονισμους τοσο πιο δυσκολη θα ειναι η επιτηρηση τους και τοσο περισσοτεροι θα προσπαθουν να τους 'φτιαξουν' στα μετρα τους...
Βλεπουμε τι γινεται και στους Ελληνικους αγωνες με σελιδες κανονισμων(συμφωνους με ΦΙΑ),ΕΘΕΑ και ΣΟΑΑ και τους αγωνιζομενους στο τελος(τις περισσοτερες φορες δικαιως)δυσαρεστημενους...

Οπως και αν εχει,καλη επιτυχια σε ολους μας θα τα πουμε στην πιστα και θα περασουμε ενα ωραιο Σ/Κ...(Εχει και τον αγωνα ταχυτητες οποτε και σαν θεατες θα εχουμε πολλα να δουμε!!!)

Υ.Γ:Να 'κλεψω' ενα απο τα BTCC και να κατεβω στην Open???"Μα κυριε τεχνικε εφορε το Accord του μπαμπα μου ειναι απλα ειναι φορτωμενο και ειναι ετσι χαμηλο..."

ΤOYOTA Starlet GT Turbo - Super1600 Eater! Razz

Υδροχόος  Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από MythosGRΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
fotis_rs2
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 19:30  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

mou kanane bountoy!!!!
apo to prwi problhmata.....
lastixa...gia petama
frena....TELOS piga na karfwthw sthn eftheia me 170+ ...alaxa igra kai elpizw...kai prosefxomai...
anarthsh....kapoyt.... gamw th leda moy gamw

xilies fores na kathomoyn spiti moy kai na epleka poylober.... to kerato moy mesa....

Αιγόκερως Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από fotis_rs2Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
C
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 20:01  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

fotis_rs2 Έγραψε:

frena....TELOS piga na karfwthw sthn eftheia me 170+ ...alaxa igra kai

Νεαρούλη μόνο με 170 είσαι όταν φρενάρεις ?
Στις φυστικιές με 1η στρίβεις ?
C.

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από CΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
C
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 20:03  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ωραίος ο Βλάσης ! Επικροτώ !

Μπορεί βέβαια κάποιοι αντί για φιλαράκια να χτυπάνε προβατίνες και φραπόγαλα αλλά αυτά είναι αλλουνού club ευαγγέλια ...
Φραπεracing ...
C.

fotis_rs2
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 21:50  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

C Έγραψε:
fotis_rs2 Έγραψε:

frena....TELOS piga na karfwthw sthn eftheia me 170+ ...alaxa igra kai

Νεαρούλη μόνο με 170 είσαι όταν φρενάρεις ?
Στις φυστικιές με 1η στρίβεις ?
C.

οχι ρε τρελε...το παρεξηγησες...
170 ειχα στην κορυφη της στροφης αφου ειχα ξεκινησει να παταω φρανα απο τη μεση της ευθειας οποθ ειχα περιπου στα 2mah....

σε φυστικες δεν εχω μπει ποτε....αλλα σε μια λεμονια πριν απο 5 χρονια ειχα στην εισοδο τησ μαντρας...5η φρεναριστη...

C
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 21:55  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

πάντως στη φωτογραφία από επάνω σε βλέπω λιγάκι εκτός γραμμής ... πρέπει η leda να είχε πρόβλημα από παλιά ...
C ...

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 22:25  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πέστα ρε Κώστα γιατί τελικά όλα καταλήγουν στη ρίζα του προβλήματος!!!

Η οποία είναι μια και απλή: ο Φώτης είναι κουλός Twisted Evil

Και αντί να το παραδεχτεί, ρίχνει το φταίξιμο στα φρένα, στα λάστιχα, στην ανάρτηση, σε μένα, σε σένα και οπουδήποτε αλλού. Mad

Ο Βλάσης τα είπε όλα. Οποιος ενδιαφέρεται για πρώτες θέσεις και ραψίματα, ας έρθει στα time trials, sideshow και δε συμμαζεύεται.

Το F2F είναι η γιορτή των clubs και για να βρεθούμε οι γνωστοί καμένοι. Εγώ χαίρομαι που θα δω πάλι φίλους που είχα να δω μήνες και θα τρέξουμε και μαζί. Για το χαβαλέ, όχι τα κύπελλα....

Ρε συ Δημήτρη καλά μαζί μας βάλανε στη Racing? Tarmac εναντίον Tarmac? Τουλάχιστον θα το ευχαριστηθούμε!!!

Εμ, το άλλο με βάλανε με το Σίμο στη Δ! Ρε συ Maxfuels, θα κάτσω και θα θαυμάζω τη μπέμπα σου αντί να τρέξω Embarassed

"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
fotis_rs2
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 22:47  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

to omologw loipwn....
EIMAI KOYLOS!!
eytixws poy emplexa me esas toys xerades mpas kai moy mathete tipota!!! spin

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26377 Επιθέσεις που εμποδίζονται