Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
caramellenia
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Ιαν 2007
Περιοχή: Ολούθε!
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/2/2007, 18:33  Θέμα δημοσίευσης:  Τι επαγγέλεστε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Άνοιξα αυτό το topic εδώ γιατί το club ή και κάποιο μέλος ξεχωριστά
μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί τη βοήθεια ενός επαγγελματία που μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά μας Smile

Άντε να συσφίγγουμε και τις σχέσεις μας Razz

Ας ξεκινήσω λοιπόν το χορό.

Σε γενικές γραμμές είμαι IT Hamalizer
(τα κάνω όλα και συμφέρω Razz αναβαθμίσεις λογισμικού, hardware, δίκτυα και λοιπά...)

Επιπλέον έχω και μια προϋπηρεσία σε διαφημιστική (μακρυά από μας Mad ... αλλά τα τηλέφωνα των media μπορεί πάντα να είναι χρήσιμα Wink )

I'm feeling ready to just open up and go... -|-|-

Υδροχόος Γένος:Θηλυκό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από caramelleniaΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimsabas
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 10 Μάρ 2006

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/2/2007, 20:36  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ωραίο θεματάκι και θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα.
Λοιπόν, ονομάζομαι Δημήτρης κι είμαι εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, δηλαδή δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Smile

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από dimsabasΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/2/2007, 22:07  Θέμα δημοσίευσης:  s Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

είμαι οδηγός σε "μπαζαδικο" 3553 οδηγώ ότι έχει τιμόνι (για όσους δεν ξέρουν το 53 σημαίνει 530 άλογα

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από acgt3Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαAIM διεύθυνσηMSN Messenger
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 14 Οκτ 2005
Περιοχή: Π. Φάληρο/BEERLAND
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/2/2007, 23:43  Θέμα δημοσίευσης:  Re: s Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

acgt3 Έγραψε:
είμαι οδηγός σε "μπαζαδικο" 3553 οδηγώ ότι έχει τιμόνι (για όσους δεν ξέρουν το 53 σημαίνει 530 άλογα

Τι μάρκα; Λατρεύω τα Scania!! Twisted Evil
Οδηγός-διανομέας σε εταιρεία τροφίμων!!

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Hyena
μαμά
μαμά

Ένταξη: 23 Φεβ 2007
Περιοχή: Παντού...
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/2/2007, 03:32  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Είμαι η Έφη και είμαι τηλεφωνήτρια σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας.Άν οι γνώσεις μου σε συσκευές ή υπηρεσίες κινητής μπορούν να φανούν χρήσιμες...εδώ είμαι Smile

Υδροχόος Γένος:Θηλυκό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HyenaΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 07 Φεβ 2006
Περιοχή: Aθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/2/2007, 10:01  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Είμαι φοιτητής ακόμα Smile
Μηχανολόγος μηχανικός σπουδάζω

Λέων Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από ΣταύRRoΣ46Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/2/2007, 13:17  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Eίμαι ο Μάνος και είμαι καλά :Ρ είμαι Αρχιτέκτονας, graphic designer, διακοσμητής, ζωγράφίζω, παίζω κιθάρα και γράφω τραγούδια και στίχους, και ΄σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμός και να μπώ στο χρηματιστήριο Razz κατα κύριο λόγο όποιος θέλει αρχιτεκτονικά, στατικά, Η/Μ, μελέτες, κατασκευές, γραφιστικές δουλειές δλδ επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια διαφιμηστικά, κτλ καθώς και διακοσμήσεις χώρων είμαι στη διάθεσή σας Very Happy

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/3/2007, 00:33  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Mάνο, όταν μάθω καλά drums, μπορεί να σε χρειαστώ!
Smile Smile

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/3/2007, 09:18  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Για να σου χτίσω το σέτ??? RazzRazzRazzRazz Είμαι στη διάθεσή σου Κωστάρα μου!Άντε να ξεσκουριάσω και λίγο!

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
Dr.Saimon
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/3/2007, 13:16  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ιδ υπαλληλος σε φαρμακευτικη εταιρια......και απο σημερα ανεργος!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr.Saimon στις 1/3/2007, 17:21, 1 φορά

_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/3/2007, 16:59  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Μάθε να γράφεις RazzRazzRazzRazz ακου θαρμακευτικη Razz

opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
Περιοχή: Αθήνα
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/3/2007, 20:29  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Είμαι ο Θέμης και είμαι προγραμματιστής σε χρηματιστηριακή εταιρεία. Αν χρειαστείτε κάνα πρόγραμμα που να του βάζεις μισό ευρώ και να σου επιστρέφει 5ευρω, εδώ είμαι εγώ...!! Razz

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opteriosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
caramellenia
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Ιαν 2007
Περιοχή: Ολούθε!
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/3/2007, 22:16  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

opterios Θες να γίνεις ο καλύτερός μου φίλος??? Very Happy

(Έχω κάποια έξοδα τελευταία Razz )

I'm feeling ready to just open up and go... -|-|-

Υδροχόος Γένος:Θηλυκό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από caramelleniaΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
xrhstoskp60
μαμά
μαμά

Ένταξη: 22 Φεβ 2007

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 2/3/2007, 23:38  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ειμαι ο χρηστος και πιστευω οτι ειμαι καλα ουυυυυυ λεμε τορα δουλευω σε μαγαζη με ηχςσηστηματα και συναγερ bonk

Τοξότης  Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από xrhstoskp60Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/3/2007, 11:31  Θέμα δημοσίευσης:  Re: s Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Hil Έγραψε:
acgt3 Έγραψε:

Τι μάρκα; Λατρεύω τα Scania!! Twisted Evil
Οδηγός-διανομέας σε εταιρεία τροφίμων!!

τώρα με στεναχώρησες αγαπάς τα scania και δεν ξέρεις από το μοντέλο (3553) τι μάρκα είναι

MERCEDES

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από acgt3Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαAIM διεύθυνσηMSN Messenger
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/3/2007, 11:34  Θέμα δημοσίευσης:  sound Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

xrhstoskp60 Έγραψε:
ειμαι ο χρηστος και πιστευω οτι ειμαι καλα ουυυυυυ λεμε τορα δουλευω σε μαγαζη με ηχςσηστηματα και συναγερ bonk

άμα βρεθούμε σε καμια συνάντηση να με βοηθήσεις να βάλω ηχοσύστημα στο εργαλείο

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/3/2007, 16:46  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Απλώς μου αρέσουν τα Scania εξωτερικά πιο πολύ! Δεν γνωρίζω και
πολλά από μοντέλα(φορτηγών μόνο Laughing Wink )!!

Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/3/2007, 19:51  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Άκυρο! Στο ψάξιμο πάλι!! Εκεί που πήγα είχαν κάτι φορτηγάκια ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ!!! Evil or Very Mad Τρόφιμα μετέφερα με Ford Transit του '88 αλλά
σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση!! Εξατμίσεις σπασμένες σε 3 σημεία και δεμένες με σύρματα, κομμένη πίσω πότρα και δεμένη με σύρμα, ανύπαρκτα πίσω φώτα (ούτε λάμπες ούτε τα πλαστικά) Shocked ,
οι ταχύτητες όταν άφηνα το γκάζι έβγαιναν Shocked , εσωτερικό ένα χάλι με αρκετή βρώμα και σκισμένο κάθισμα Mad , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ελαστικά τα οποία έπρεπε να είχαν αλλαχτεί εδώ και πολύυυυ καιρό,Mad Mad Shocked,
ο κινητήρας, που τον ελέγχαμε κάθε πρωί, ήταν μες στο λάδι, πότε έκαναν σέρβις για τελευταία φορά Shocked ;
Υπέρβαρα φορτία (πολύ επικύνδυνη οδήγηση) και όλα αυτά χωρίς υδραυλίκό τιμόνι!
Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν έχω πρόβλημα με τα παλιά αυτοκίνητα-φορτηγάκια που δεν έχουν aircondition, υδραυλικό τιμόνι κτλ!
Έχω πρόβλημα με τις απαράδεκτες συνθήκες οδήγησης και μεταφοράς Wink !
Δεν μπορώ να είμαι χάρος για τον καθένα! Γιατί με αυτά τα οχήματα, ήμουν επικύνδυνος και για την σωματική μου ακεραιότητα και για τους γύρω μου! Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου άλλωστε! Wink
Α, και όλα αυτά χωρίς η καρότσα να είναι ψυγείο (τρόφιμα και νωπά κρέατα μετέφερα) Shocked !!
Αυτά στην Ελλάδα του λαδώματος στα ΚΤΕΟ (πώς τα πέρναγε τόσο καιρό);!

dimsabas
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 10 Μάρ 2006

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 10/3/2007, 00:30  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Καλά που την έκανες από εκεί μια ώρα αρχίτερα, προτού κάνεις κακό στον εαυτό σου ή στους γύρω σου. Δεν κάνεις και μια ανώνυμη καταγγελία; Rolling Eyes

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από dimsabasΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 10/3/2007, 00:49  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δεν θέλω ν' ασχοληθώ άλλο! Τους εξήγησα ένα πρωί την ώρα που
τσέκαρα τα λάδια, κατάμαυρα λέμε, πως το αυτοκίνητο θέλει συντήρηση φανάρια, κτλ και η απάντηση που πήρα ήταν: "ντάξει, θα το κοιτάξουμε κάποια στιγμή, πήγαινε τώρα τις παραγγελίες"!! Γι' αυτό δεν στεριώνει οδηγός εκεί! Wink

acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 10/3/2007, 09:46  Θέμα δημοσίευσης:  f Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Hil Έγραψε:
τσέκαρα τα λάδια, κατάμαυρα λέμε, πως το αυτοκίνητο θέλει συντήρηση φανάρια, κτλ και η απάντηση που πήρα ήταν: "ντάξει, θα το κοιτάξουμε κάποια στιγμή, πήγαινε τώρα τις παραγγελίες"!! Γι' αυτό δεν στεριώνει οδηγός εκεί! Wink

εάν σε ενδιαφέρει αυτή η δουλειά πάρε με τηλ να πάμε για καφέ να σε βοηθήσω στη σωστή επιλογή Arrow

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/3/2007, 20:47  Θέμα δημοσίευσης:  Re: f Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

acgt3 Έγραψε:
Hil Έγραψε:

εάν σε ενδιαφέρει αυτή η δουλειά πάρε με τηλ να πάμε για καφέ να σε βοηθήσω στη σωστή επιλογή Arrow

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Βρήκα δουλειά σε εταιρεία σοκολατοειδών και ζαχαρωτών προϊόντων!!
Παλιά φορτηγά, αλλά πολύ καθαρά και συντηρημένα Wink

opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/3/2007, 12:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ειμαι ο Φρεντης και ειμαι Μηχανικος αυτοκινητων σε ιδιοτικη εταιρια στο αεροδρομειο.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/3/2007, 18:54  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ο Κρούγκερ;;;;; Very Happy

_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/3/2007, 21:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

χχαχααχχααχχααχαχ ρε Κωστα σοβαρέψου! χαχαχααχαχ έλεος!!!

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται