Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
HomoR
μαμά
μαμά

Ένταξη: 09 Οκτ 2005

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 10/11/2006, 16:20  Θέμα δημοσίευσης:  gia sas Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Λοιπόν χθες έχει διαγωνισμό σε αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στο TOCA RACE DRIVER 3.
Eίναι η ίδια η όπια είχε κάνει και τον διαγωνισμό στο COLIN MCRAE 2005 τον οποίο κέρδισα και πήρα ένα laptop 1300 euro.
Φυσικά έχω δηλώσει πάλι συμμετοχή
Το 1o βραβείο τελικά ήτανε μια σύνδεση ADSL 2mbit και μια webcamera.
Θεώρησα σωστό μιας και έρχονται γιορτές να κάνω δωρεά το βραβείο μου στην ΕΛΕΠΑΠ που είναι ο τοπικός σύλλογος για παιδία με διανοητικές και σωματικές αναπηρίες.
Για όποιον έχει αμφιβολίες υπάρχει βίντεο με την δήλωση μου η όπια έγινε και ταυτόχρονα σε ζωντανή αναμετάδοση από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό μέσα από το μαγαζί καθώς και βίντεο με την επίδοση μου…
Αυτά
Α..η πιστά ήτανε το hockenheim και τρέχαμε όλοι με το Renault clio
Ο χρόνος μου ήταν 56.91
Eχω πει ότι δεν συμμετέχω πια για διάφορους λόγους που μερικοί τους γνωρίζουν.
Απλά έκανα αυτήν την δημοσίευση γιατί το έναυσμα για να κάνω αυτή την δωρεά την χρωστάω σε κάποιους και σε κάποιον που δεν είναι πια μαζί μας αλλά δεν ξεχάστηκε.
Κάποιοι από αυτούς δεν φερθήκανε και πολύ αλλά δεν πειράζει.
Παιδία γνωρίζετε ποίοι είστε …το τελευταίο ευχαριστώ πάει σε σας μακάρι να ήσασταν εδώ , δεν σας ξέχασα θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή
Για σένα που δεν ξέρω αν διαβάζεις θα τα πούμε άγνωστο ποτέ , θέλω μόνο να μου γνωρίσεις τον Senna.

Αιγόκερως  Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HomoRΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Gozilla
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 12/11/2006, 02:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Να'σαι καλά αδερφέ, αυτή η δημοσίευση για να μην ξεχνάμε το πνεύμα που πρέπει να διέπει τις πράξεις μας καθώς και την κοινωνική ευαισθησία...

Ο άλλος που δεν ξέρεις αν διαβάζει, πίστεψέ με, σε είδε ζωντανά...

Ιχθύες Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από GozillaΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/11/2006, 21:05  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγω παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τίποτα απο αυτά που γράφετε...

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 07 Φεβ 2006
Περιοχή: Aθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/11/2006, 22:24  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Oύτε κ εγώ Rolling Eyes Για εξηγήστε λίγο καλύτερα

Λέων Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από ΣταύRRoΣ46Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Gozilla
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/11/2006, 16:10  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Αν επιτρεπεται από τον συγγραφέα της αρχικής δημοσίευσης, μιλάμε για έναν παλιό φίλο από επαρχεία, τον Δημήτρη Μπιστιόλη, που δεν μας ακολουθεί πια αλλά είναι πάντα δίπλα μας. Είναι γνωστός για τις επιδόσεις του στα computer/console games και όπως διαβάσατε έχει κερδίσει σχετικούς διαγωνισμούς. Ε το παιδί τον έπιασε μια φιλανθρωπία, θυμούμενος έναν οραματιστή που δεν βρίσκεται πια μαζί μας, τον Σταύρο Κυρήκο (λέτε όντως να κάνει παρέα με τον Senna???). Δεν είναι σκοπός του να ζητήσει την επιβράβευσή μας, δεν πιστεύω ότι την έχει ανάγκη άλλωστε, απλά θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το γεγονός (και καλά έκανε πιστεύω...). Αυτά ως προεόρτιο της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Λέσχης Φίλων Αυτοκινήτου Υψηλών Επιδόσεων.

Ιχθύες Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από GozillaΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται