Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 07 Φεβ 2006
Περιοχή: Aθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/10/2006, 16:34  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Μόλις πήρα τηλ κ είναι ανοιχτά αύριο.
Λέω να είμαι εκεί κατά τις 11.Κανείς για παρέα?

Λέων Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από ΣταύRRoΣ46Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 5/10/2006, 15:32  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τελικά δώσαμέ το παρών εγώ,ο Γιάννης (J.K) και 3-4παιδιά απ'το trackday-special και προσωπικά πέρασα απίστευτα Very Happy
Όποτε πάω όλο και πιο πολύ μ'αρέσει το αμαξάκι μου.
Ήταν κ καθαρή η πίστα σήμερα,και το καταχάρηκα,βελτιώνοντας κατά πολύ τον χρόνο μου κ τις γραμμές μου,ακολουθώντας τις συμβουλές του Βλάσση.
Άντε να πάμε κ όλοι μαζί και να γίνει και η track orientation day Razz Razz

Λέων Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από ΣταύRRoΣ46Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
j.k
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 21 Φεβ 2006
Περιοχή: Πολύγωνο - Αθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 5/10/2006, 20:47  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

rally φοβερή εμπειρία

Ιχθύες Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από j.kΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/10/2006, 16:16  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Aπο βδομαδα θα ψαξω μτχ λαστιχα. Μολις τα βρω θα παω 2 επισκεψεις μεχρι να τα βγαλω... Wink

ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/10/2006, 18:24  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Eλπίζω από βδομάδα να βρώ κ εγώ ζάντες,(τα λάστιχα τα βρήκαμε) και φύγαμε για Μέγαρο Razz

antonissilver
μαμά
μαμά

Ένταξη: 09 Μάϊ 2006
Περιοχή: Ήπειρος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 13/10/2006, 21:31  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Αυτή την Κυριακή θα είναι κανένας από το club στα Μέγαρα?
Εγώ θα πάω κατά της 12 το μεσημέρι.

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antonissilverΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
Περιοχή: Αθήνα
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/10/2006, 14:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Νομίζω η πίστα δεν είναι διαθέσιμη. Έκανες κάνα τηλέφωνο;

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opteriosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
antonissilver
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/10/2006, 14:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Έκανε άλλος και μου είπε ότι είναι ανοικτή.
Θα πάρω και εγώ να ρωτήσω.
Rolling Eyes Rolling Eyes

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antonissilverΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/10/2006, 18:21  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τελικά είναι ανοικτή αύριο Κυριακή?

Ελεγα να κατέβω και εγώ μια βόλτα με το MR2....

"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
antonissilver
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/10/2006, 18:54  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

asyrigos Έγραψε:
Τελικά είναι ανοικτή αύριο Κυριακή?

Ελεγα να κατέβω και εγώ μια βόλτα με το MR2....

Ναι είναι ανοικτή, πήρα τήλ και το επιβεβαίωσα!
Θα είμαι εκεί με ένα ασημένιο Leon, έλα να τα πούμε.

ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2006, 18:32  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Την Κυριακή που μας έρχεται είναι ανοιχτή η πίστα μάλλον.
Ενδιαφέρεται κανένα παιδάκι?
Γμτ δν έχω βρει ζάντες ακόμα,αλλά παρ'όλα αυτά,αν βρεθεί παρέα μπαίνω κ έτσι μέσα

Βλάσης
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

usa.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/10/2006, 14:58  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Θα ειμαι κοντα εκεινη την ημερα για ψαροντουφεκο στις βραχονησιδες απεναντι

Κριός Γένος:Αρσενικό Αίγα Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από ΒλάσηςΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/10/2006, 18:26  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πήρα τηλέφωνο. Δυστυχώς έχει μοτοσυκλέτες όλο το ΣΚ.

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opteriosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/10/2006, 19:17  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Crying or Very sad
Ελπίζω το επόμενο να είναι ανοιχτή

johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2006, 09:20  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Tην Παρασκευη το πρωϊ δωσαμε το παρον με τον Σταυρο και τα 2 SportKA μας. Ηταν η τελεια μερα για πιστα και η ευκαιρια δεν πηγε χαμενη. Προς λυπη και των 2 μας και παρολες της προσπαθειες, δεν κατεστη δυνατον να σπασει το 1:20. Crying or Very sad Η πιστα ηταν αρκετα λερωμενη στις Κ1,Κ6 (αν και παντα πηγαινω για χρονους μπηκα 4-5 φορες με την ταπα της βενζινης στις παραπανω στροφες με ενα αυτοκινητακι -100hp) αλλα σιγουρα αυτα ειναι λεπτομερειες. Εξαλλου το ΜΧ-5 που μοιραστηκε μαζι μας την πιστα φροντιζε να...σκουπιζει τις στροφες Wink παρολο που ηταν η πρωτη φορα που ο οδηγος ερχοταν στο Μεγαρο. Μαζι μας και ενα Sedan Corolla του '93 με 1600αρι κομπρεσορατο, μπλοκε, φρεναρες κτλ. Ενα πραγματικα μερακλιδικο αυτοκινητο μεσα-εξω το οποιο (επισης στην πρωτη επαφη) γυρισε στο 1:17 χαμηλο. Και ολα αυτα μονο με 8.000ευρω...Συμπαθεστατα τα παιδια, ευχομαι να μας επισκεφθουν.

Εκτος απροοπτου, ηταν η τελευταια βολτα μου με το SportKA στο Μεγαρο. Ειναι ενα απιστευτο αυτοκινητο τελικα, με ενα απιθανο feedback στον οδηγο, με ακουραστα φρενα (μην το διαβαζετε αυτο Δημητρη-Αντωνη) με φιλικα γλιστρηματα παρολο το μικρο μεταξονιο και με αξιοπρεπεστατες επιδοσεις εντος πιστας λογω της κλιμακωσης. Η χαμηλη του τελικη δεν φαινοταν (οριακα) ουτε στις Σερρες. Μακαρι το επομενο (αν ειναι ΙΧ) να εχει αυτη την αμεση αισθηση. Γιατι αν κρινω απο ενα Corsa '05 που οδηγησα προσφατα...Τελειο πρωτο βημα το SportKA λοιπον, αν το ζητουμενο ειναι βεβαια ενα καινουργιο "entry level" αυτοκινητο. Ειμαι σιγουρος πως ο Σταυρος (για αλλη μια φορα να καταθεσω τον θαυμασμο μου) που θα το εχει για αρκετο καιρο ακομα θα το απολαυσει/εξελιξει και με τα ημισλικ..."τρεμετε 150αλογοι" Cool

Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2006, 13:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Α ρε κουφαλες,καλα διασκεδαζετε εσεις οι κατοχοι αυτοκινητου... Crying or Very sad
Αλλα ο καιρος γαρ εγγυς,και θα επιστρεψω με καλο εργαλειο... Twisted Evil

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2006, 18:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ωραία περάσαμε την Παρασκευή αλλά αυτή η πίστα ρε παιδιά πολύ χώμα είχε μέσα.
Άντε να τελειώσουν τα όποια έργα γίνονται εκεί κοντά,γιατί είναι κρίμα να πληρώνεις και να είναι σε κακό χάλι Neutral
Κατά τ'άλλα πάντως το ευχαριστήθηκα!
Αυτό που θα μου μείνει είναι που όταν έβγαινα σε κάποιον γύρο απ'την Κ5 στην ευθεία,βλέπω έναν τεράστιο αετό-γεράκι(δν ξέρω τι ακριβώς)να περνάει κάθετα την πίστα λίγο μπροστά απ το παρμπρίζ μου

opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/10/2006, 00:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τα έργα δε νομίζω ότι θα τελειώσουν σύντομα, Σταύρο! Το οποίο είναι καλό αν το δεις πιο μακροπρόθεσμα Wink

ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/10/2006, 09:32  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Θέμη εννοείς ότι τα έργα αυτά αφορούν την προέκταση της πίστας? Razz

opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/10/2006, 19:19  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ναι Smile

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/10/2006, 12:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πάντως κάτι φίλοι που τη δοκίμασαν (την επέκταση) μου είπαν ότι είναι για καρτ και τους φάνηκε πολύ στενή για αυτοκίνητο Shocked

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/10/2006, 19:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ανδρέα, δεν αναφέρομαι στην...πίστα καρτ!! Αφού όντως είναι για καρτ, λογικό να τους φάνηκε στενή Laughing

Αναφέρομαι στην επέκταση που γίνεται από την Κ6 και πάνω Wink

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 25/10/2006, 12:25  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

opterios Έγραψε:
Ανδρέα, δεν αναφέρομαι στην...πίστα καρτ!! Αφού όντως είναι για καρτ, λογικό να τους φάνηκε στενή Laughing

Αναφέρομαι στην επέκταση που γίνεται από την Κ6 και πάνω Wink

Αυτό που είχα ακούσει είναι οτι θα συνεχίζει η ευθεία και θα καταλήγει στην επέκταση που θα σκάει πάλι στην Κ8. Η επέκταση όμως που κάνανε οι φίλοι μου ήταν στενή και τους φάνηκε πιο πολύ για καρτ.

Ξέρεις κάτι άλλο, πχ ότι θα μακρύνει και άλλο η ευθεία και θα έχει ανοιχτά κομμάτια?

opterios
3ο στάδιο
3ο στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 25/10/2006, 23:40  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ξέρω ότι όντως θα συνεχίζει η ευθεία και η Κ6 θα γίνει ανοικτή αριστερή και ότι όντως με την προέκταση θα σκάει στην Κ8, αλλά καμία σχέση δεν έχει με την πίστα καρτ που οδήγησαν οι φίλοι σου. Όπως σου είπα, αυτό το κομμάτι που φτιάχτηκε εκεί ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ...δεν το είπα για πλάκα Smile

Δεν έχει όμως καμία σχέση με την προέκταση της κανονικής πίστας. Επίσης ξέρω ότι η πίστα θα γίνει 4.1χλμ. Τουλάχιστον, έτσι λένε οι πρώτες πληροφορίες. Τώρα, αν θα υλοποιηθεί...ο καιρός θα δείξει.

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 10/11/2006, 00:00  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ευχαριστώ....

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26377 Επιθέσεις που εμποδίζονται