| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
opterios
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
Περιοχή: Αθήνα

|
|
Ωραία ήταν!!
|
|
|
|

|
|
 |
      |
 |
faCe
μαμά

Ένταξη: 10 Ιούλ 2006
Περιοχή: Volos

|
|
Τι ωραία ρε συ Θέμη....Εγώ κατέβηκα απο Βόλο για να με κάνεις βόλτα και εσυ με γείωσες... Να έριχνες και τον χρόνο σου παει στο δ@$^%^...1 δευτερο επάνω ήσουν...
Σοβαρά τώρα όντως ήταν ωραία, αν και το κακόμηρο το stilo έφαγε πολύ στραμπούληγμα...Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η σωστή γραμμή μετα την φουρκετα της εκκίνησης και μεταξύ 3 κρατημένης και 2ας κλειστής...(εκεί που ξεζάνταρε το 106)...καβαλάμε το kerb και ανοιγόμαστε πριν τα φρένα της 2ας η το κάνουμε ισαδι και φρεναρουμε ποιο δυνατα πριν το apex της 2ας...??
το quiz της ημέρα...
Πέτρος.
|
|
|
|
_________________ Fiat Stilo Abarth 2.4 20v Selespeed
Fiat Barchetta
----------------------------
|
|
 |
      |
 |
Argir
μαμά

Ένταξη: 25 Οκτ 2005

|
|
| faCe Έγραψε: | Τι ωραία ρε συ Θέμη....Εγώ κατέβηκα απο Βόλο για να με κάνεις βόλτα και εσυ με γείωσες... Να έριχνες και τον χρόνο σου παει στο δ@$^%^...1 δευτερο επάνω ήσουν...
Σοβαρά τώρα όντως ήταν ωραία, αν και το κακόμηρο το stilo έφαγε πολύ στραμπούληγμα...Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η σωστή γραμμή μετα την φουρκετα της εκκίνησης και μεταξύ 3 κρατημένης και 2ας κλειστής...(εκεί που ξεζάνταρε το 106)...καβαλάμε το kerb και ανοιγόμαστε πριν τα φρένα της 2ας η το κάνουμε ισαδι και φρεναρουμε ποιο δυνατα πριν το apex της 2ας...??
το quiz της ημέρα...
Πέτρος. |
Μάλλον θα εννοείς saxo γιατί ήταν το δικό μου.
Αφού αποφύγαμε τη τούμπα .........μην το πείς ούτε του παπά.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
faCe
μαμά

Ένταξη: 10 Ιούλ 2006
Περιοχή: Volos

|
|
| Argir Έγραψε: | | faCe Έγραψε: | Τι ωραία ρε συ Θέμη....Εγώ κατέβηκα απο Βόλο για να με κάνεις βόλτα και εσυ με γείωσες... Να έριχνες και τον χρόνο σου παει στο δ@$^%^...1 δευτερο επάνω ήσουν...
το quiz της ημέρα...
Πέτρος. |
Μάλλον θα εννοείς saxo γιατί ήταν το δικό μου.
Αφού αποφύγαμε τη τούμπα .........μην το πείς ούτε του παπά. |
Kαλά, καλά saxo..una fatsa una ratsa
Πρώτα ξεζαντάρισε η είχες έξοδο και γιαυτό ξεζαντάρισε...?
Κάτι έπαιζε με τις τούμπες την Kυριακή...Το starlet στην κλειστή πριν τον τερματισμό σηκώθηκε άσχημα στις 2 ρόδες και σαν συνοδηγός στην άσπρη θύελα (yarris) γνωστού τρομοκράτη της πίστας στο παρατσακ την γλυτώσαμε στην Κ6....
Που ήταν τόσο grip και εγώ έφευγα με τα μούτρα παντού...οεο??
υγ. περαστικά, ελπίζω να μην έβγαλε κάτι σοβαρό και να είναι ετοιμοπόλεμο
|
|
|
|
_________________ Fiat Stilo Abarth 2.4 20v Selespeed
Fiat Barchetta
----------------------------
|
|
 |
      |
 |
Adonis
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: Ρόδος

|
|
Να πω και γω τις εντυπώσεις μου για τα της Κυριακής.
Πέρα από τα προβλήματα που αντιμετώπισα με τα φρένα του αυτοκινήτου μου
(αν ήταν γρήγορος γύρος και όχι προθέρμανσης θα είχα πάλι τα του Μαρτίου όσοι θυμούνται) και είμαι στον αέρα ακόμα για τη λύση του προβλήματος (εδώ να ευχαριστήσω το Δημήτρη και το Γιάννη για την αμέριστη βοήθεια που έδειξαν από την πρώτη στιγμή (δεν είναι και λίγο να χάνουν ένα ολόκληρο απόγευμα για να σε βοηθήσουν), να πω και την άποψή μου για την πίστα και το gathering της Κυριακής.
Μπράβο καταρχήν στον Σταύρο για την απίστευτη προσρμοστικότητα και ταχύτητα που έδειξε στο περιβάλλον της πίστας (οι χρόνοι του ήταν απλά εκπληκτικοί).
Στη συνέχεια να ευχαριστήσω και τον Γιάννη για την βοήθεια - μάθημα που παρέδωσε και πάλι σε μένα για τα της πίστας.
Επιπλέον να καλοσωρίσω και τον Πέτρο στους κύκλους τυο club μας (απίστευτοι χρόνοι και από αυτόν στην πρώτη του επαφή με την πίστα, ένα μεγάλο μπράβο του αξίζει).
Κατά τα λοιπά, η πίστα ήταν σχεδόν χωμάτινη σε μερικά σημεία της μετά τα καφριλικοπαντιλικοφτιαριές κάποιον επίδοξων ιδιοκτητών χωματουργικών μηχανημάτων (μην παρεξηγείτε όσοι πηγαίνατε με το πλάι για να "ζωγραφίσετε", απευθύνομαι σε κάποιους λιγοστούς ανέυθυνους σπάστες).
Με ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός ότι κάποιοι επιδείκνυαν μια απίστευτη επιθετικότητα εντός της πίστας ώστε να είναι στο μέτρο πίσω σου μέσα σε στροφή (κάτι πολύ επικίνδυνο για μένα) καθώς η στραβή σε τέτοιες καταστάσεις είναι κοντά. Όπως επίσης και το ότι σε κάποιες στιγές τα αυτοκίνητα ήταν 8 και 9 ταυτόχριονα στην πίστα.
Τι να κάνεις όμως αυτά γίνονται όταν στην πίστα δεν υπάρχει κάποιος υπάλληλος ώστε να ελέγχει τη συμπεριφορά και την ποσότητα των αμαξιών που είναι μέσα (ο Πανουργιάς πολύ καλός αλλά μόνος, δεν μπ[ορεί να τα κάνει όλα).
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να μην κούρασα.
|
|
|
|
_________________ mmmmmmmmmMPSsssssssss
|
|
 |
     |
 |
opterios
3ο στάδιο

|
|
| Υπήρχε συντονισμός κατά το δύναμην από μέλη του forum των 4Τ και γενικώς τηρούταν η τάξη. Σε λίγες μόνο στιγμές τα αυτοκίνητα ξεπερνούσαν τα 8. Το μεγαλύτερο πρόβλημα προκάλεσαν σε κάποια φάση τα Colt που μπήκαν ΚΑΙ τα τρία μαζί πηγαίνοντας κολλητά λες και ήταν σε κάποιο touring...
|
|
|
|

|
|
 |
      |
 |
iero
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005
Περιοχή: ΜΕΓΑΡΑ

|
|
χθες (Τριτη) εγινε μια αποχαιρετηστηρια(για καλοκαιρι) επισκεψη στην πιστα απο εμενα, το John και Gourom.Αν και μενω μονιμα 1χλμ μακρυα απο την πιστα ειχα να μπω απο το Πασχα.
καθολου κοσμος(η πιστα δικη μας), πολυ ζεστη και οι χρονοι μετριοι(το καλυτερο που γυρισα ηταν 14 ψηλο).Μετα το γυρισαμε στο παιχνιδι και παγματικα διασκεδασαμε μεχρι που βραδιασε.
Το Σεπτεβρη παλι!!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
8 και παραπάνω αυτοκίνητα ταυτόχρονα στην πίστα???
Τι λέτε βρε παιδιά?
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

Ένταξη: 07 Φεβ 2006
Περιοχή: Aθήνα

|
|
Για πείτε παιδάκια έχετε διάθεση Σάββατο 26 ή Κυριακή 27 Αυγούστου να επισκεφτούμε την πίστα?
Γιάννη πάμε να γουστάρουμε μια που δεν έκατσαν οι Σέρρες!
Τι λέτε?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
opterios
3ο στάδιο

|
|
| Αν δεν κάνω λάθος, η πίστα ανοίγει πάλι στις 28. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά τσεκάρετέ το μία.
|
|
|
|

|
|
 |
      |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

|
|
Πέμπτη 24 ανοίγει!
Έτσι γράφει στο www.rally.gr τουλάχιστον!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
opterios
3ο στάδιο

|
|
| Πάντως, από Παρασκευή είπαν ότι έρχεται καύσωνας. Εγώ θα πρότεινα να το κάνατε αρχές Σεπτέμβρη. Θα μπορεί και πιο πολύς κόσμος.
|
|
|
|

|
|
 |
      |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

|
|
Ο καύσωνας είναι όντως αποθαρρυντικός
Κατά κύριο λόγο βιαζόμουν γιατί από 28 ξεκινάω εξεταστκή κ θα'ναι δύσκολο για μένα..
Θα δούμε λοιπον από Σεπτέμβρη
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Σε λίγες μέρες θα είμαι κι εγώ έτοιμος για την πρώτη μετά από μήνες επίσκεψη στα Μέγαρα
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
j.k
2ο στάδιο

Ένταξη: 21 Φεβ 2006
Περιοχή: Πολύγωνο - Αθήνα

|
|
άντε ρε Jimmy να κανονίσουμε κανα gathering που δεν έχω μπεί ποτέ μέσα στα Μέγαρα
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Gozilla
2ο στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005

|
|
| ¨αντε να ερθω και εγώ. Απεταξάμην τον SurvivaL, δεν έμεινε ούτε ένα αμάξι χωρίς την παραμικρή απώλεια την περασμένη φορά που έσκασε μύτη...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
johanndelta
Επισκέπτης
|
|
Υπομονηηηηηηη... Ολα θα γινουν και το ξερετε
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

|
|
Μόλις γύρισα απ τα Μέγαρα!
Ωραία ήταν..
Οι πρώτοι μου γύροι ήταν τελείως απογοητευτικοί..το μυαλό μου δν μπορουσε να συγκεντρωθεί με τίποτα.
Αλλά προς το τέλος το ευχαριστήθηκα
Βελτίωσα αρκετά τη γραμμή μου στην 9..η 1 ήταν γεμάτη χώμα κ μας τα χάλασε λίγο..αλλά γενικά μου άρεσε πολύ!
Έκανα κ συνοδήγηση σε 2Elise κ τρελάθηκα.
Μιλάμε για πρόσγυση από άλλο κόσμο.
Εκεί που το δικό μου τελειώνει το elise αρχίζει.
Κ βέβαια με ένα miata πο δεν έλεγε να ισιώσει
Λες κ ήταν χωμάτινη η πίστα!
Αυτά..άντε να πάμε κ μαζί!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
j.k
2ο στάδιο

|
|
| καλά βρε παλιοχαρακτήρα δεν μπορούσες να πεις, εγώ θα πάω Μέγαρα, μόνο το μόλις γύρισα θυμήθηκες να μας πεις!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

|
|
Βασικά το αποφάσισα οτί θα πήγαινα στανταρ,μία το μεσημέρι,εκείνη την ώρα είχε κ κατακλυσμό έξω,και σκέφτηκα ότι και να το γράψω δν παίζει να έρθει κανείς.
Πάντως κ την άλλη κ την παράλλη βδομάδα(εκτός από μερικές μέρες που γράφω μαθήματα),ή όποτε βολεύεσε εγώ μέσα είμαι
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
j.k
2ο στάδιο

|
|
| καθημερινές είναι συνέχεια ανοιχτά? αν είναι θα το κανονίσουμε σίγουρα άμα κάνει καμιά καλή μέρα.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

|
|
Χρειάζεται ένα τηλέφωνο πριν για σιγουρία,αλλά όλο κ κάποια μέρα θα'ναι ανοιχτή.
Αλήθεια την κυριακή θα πάει κανείς στον αγώνα?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jason
μαμά

Ένταξη: 13 Δεκ 2005
Περιοχή: Death Star

|
|
| Τελικα θα παει κανεις αυριο (Πεμπτη)? Σταυρος, Βλασης?
|
|
|
|
     |
 |
Βλάσης
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

|
|
απο οτι βλεπω "δεν γεμιζουμε ταξι" και εγω θα πρεπει να φυγω απο το γραφειο για να ερθω.
Αν δεν ειμαστε πολλοι δεν θα ερθω. Ο Δημητρης Ceasar θα κανονισει μια μερα ειδικα για το τρακ orientation day.
Sooorry Δημητρη μη με βαρας, εγω φταιω που το καθυστερησαμε (θα τα πουμε στο τηλεφωνο)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

|
|
Αν είναι ανοιχτή η πίστα θα πάω οπωσδήποτε.Ξέρει κανείς το τηλέφωνο να πάρω να ρωτήσω?
Κ ο J.K. μου έχει πει ότι είναι μέσα,κ 2-3 παιδία απ το trackday-special.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|