|
|
 |
| |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
_-MaNo$-_
3ο στάδιο

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι

|
|
Το 29ο μας meeting είναι πλέον κοντά! Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 στο κλασσικό μας σημείο στον ΑΒ στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας θα μαζευτούμε για να απολαύσουμε τα αμάξια μας σε μια όμορφη όπως πάντα διαδρομή!!!
Να είστε λοιπόν όλοι εκεί, με πολύ δίαθεση και κέφι  
Να υπενθυμήσω ότι μπορείτε να αρχίσετε να γράφεστε και να κλείνετε θέσεις για το ΟPEN DAY μας που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου! Μην χάνετε λοιπόν καιρό γιατι οι θέσεις είναι περιορισμένες και εξαντλούνται γρήγορα!!!!
P.S: Μην ξεχάσετε τα PMR σας!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
slalom
μαμά

Ένταξη: 17 Σεπ 2006
Περιοχή: 38o 01' 29.75" N, 23o 50' 44.30" E

|
|
| Εκτός απροόπτου θα περάσω και εγώ να σας δω
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Θα είμαι
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
gourom
μαμά

Ένταξη: 24 Οκτ 2005

|
|
| κατα πασα πιθανοτητα και γω θα περασω!επιτελους !σε ολα τα μιτινγκ ολο κατι μου βγαινει..ημαρτον!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ΣταύRRoΣ46
1o στάδιο

Ένταξη: 07 Φεβ 2006
Περιοχή: Aθήνα

|
|
Θα είμαι κ εγώ
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
opterios
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
Περιοχή: Αθήνα

|
|
|

|
|
 |
      |
 |
_-MaNo$-_
3ο στάδιο

Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι

|
|
| Μην ξεχνάτε οτι απο αυτή την Παρασκευή στο meeting θα αρχίσουν οι εγγραφές και οι δηλώσεις συμμετοχών για το OPEN DAY οπώτε είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύετε σιγά σιγά με τα διαδικαστικά για να κλείστετε την θέση σας μια και καλή και να πάρετε νουμεράκι!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|
|
Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
|
|
|
|
 |
|
 |
|