Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Περιοχή: Αθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 06:59  Θέμα δημοσίευσης:  Αισθητικές βελτιώσεις Εσωτερικές&Εξωτερικές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Μου έχει σχιστεί ένα μικρό κομματάκι δέρματος 15cm περίπου από το κάθισμα του οδηγού. Έχω πάει σε 2 καταστήματα εδώ στα Νότια προάστια και μου ζητάνε 90-120 euro γιατί λένε πρέπει να αλλαχθεί όλο το κάτω μέρος του καθίσματος. Προσωπικά πιστεύω ότι ένα μπάλοματάκι γίνετε στο συγκεκριμένο σημείο. Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο ; ξέρετε κανένα μαγαζί που να κάνει τοπικές επιδιορθώσεις ;

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BrakerΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 07:06  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εχει απλά σχιστεί ή λείπει εντελώς το κομμάτι?
Κάνε ένα τηλεφώνημα στους συνεργάτες μας, την
Beauty Car Center 210-2135606 (Παντελής Καπετάνιος)
που σίγουρα κάτι θα έχουν να πουν.

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 07:38  Θέμα δημοσίευσης:  Αισθητικές βελτιώσεις (body kit, αεροτομές, neon κτλ). Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Είδα την Κυριακή από κοντά 3 διαφορετικούς μηχανισμούς Lambo-Doors (ο ένας universal) τοποθετημένους στα ίδια αυτοκίνητα.

Αν και ήταν μια μετατροπή που ήθελα να την κάνω τώρα μου πέρασε η όρεξη γιατί από ότι είδα η πόρτα όταν σηκωνόταν έπαιζε σαν φτερό στον άνεμο και θέλει κάποια λεπτότητα και προσοχή στο άνοιξε κλείσε.

Πάντως η universal εφαρμογή ήταν η χειρότερη από όλες μιας και για να κλίσει η πόρτα χρειάστηκε να την έχεις ελαφρώς σηκωμένη.

Κατά τα άλλα εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι για να μπεις και να βγεις δεν χρειάζεται να σηκωθεί η πόρτα αφού για να σηκωθεί πρέπει να την ανοίξεις τέρμα.

Και σχετικά για να πέσει στο κεφάλι δεν το νομίζω μιας και οι μπουκάλες είναι αρκετά ισχυρές και η πόρτα σηκώνεται με ένα απαλό σπρώξιμο.

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BrakerΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 07:47  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Λείπει εντελώς το κομμάτι Embarassed .

Θα τους πάρω τηλέφωνο. Ευχαριστώ Δημήτρη.

platon
Administrator
Administrator

Ένταξη: 29 Σεπ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 08:40  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Το μπάλωμα όπως και να το κάνουμε είναι μπάλωμα. Θα φαίνετε.
Ανάλογα με το σημείο που είναι, αν δεν φαίνετε με την πρώτη ματιά, βάλε ένα μπαλωματάκι για να μην μεγαλώσει η τρύπα. Αλλιώς προτίμησε ολόκληρη την αλλαγή.

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από platonΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN MessengerICQ Αριθμός
JOHN
μαμά
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: MAROYSI
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 10:59  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Σύμφωνο απόλυτα και εγώ έμεινα παγωτό όταν κατάλαβα ότι πρέπει να άνοιξης την πόρτα και μετά να την σηκώσεις κούκου. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από JOHNΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Giorgos
μαμά
μαμά

Ένταξη: 20 Οκτ 2005
Περιοχή: Πειραιας / Μανιατικα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 21:15  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δεν ειναι ολες ετσι.
Μερικες εχουν μηχανισμο που ριθμιζεις εσυ ποσο θελεις να ανοιγεις την πορτα πριν σηκωθει. Γι'αυτο υπαρχουν και τεραστιες διαφορες στις τιμες.
Ξεκινανε απο 800 και φτανουν τα 2200. Ολα αυτα χωρις τοποθετηση. Υπαρχουν και ακριβοτερες αλλα αυτα εχω μαθει μεχρι στιγμης.
Παντως μια απο αυτες που ειδα εγω ηταν γαματη Cool και που θα μου παει... θα μπει και στο τουτου μου!!!

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από GiorgosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 15/11/2005, 08:33  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πήρα από τα Carrefour κάτι καλύμματα για τα καθίσματα εμπρός πίσω (30 euro) σε κόκκινο μαύρο. Δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημα αλλά μου είπαν ότι δεν θα μου κρατήσουν πάνω από 6 μήνες.

Επίσης για να μου ντύσουν με δερματίνη τα καθίσματα (εμπρός πίσω) άκουσα μια τιμή γύρω στα 100 – 150 euro. Ισχύει κάτι τέτοιο ;

Κάποιος μου είπε ότι η δερματίνη είναι ανθυγιεινή. Ποια η γνώμη σας ;

platon
Administrator
Administrator

Ένταξη: 29 Σεπ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 15/11/2005, 09:15  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Νομίζω είναι λίγα τα 100-150. Συνήθως παίρνουν κανά 500άρι

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από platonΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN MessengerICQ Αριθμός
Bax
μαμά
μαμά

Περιοχή: Περιστέρι
japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/12/2005, 14:08  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Για να βαφτούν μερικά σημεία του ταμπλώ χρειάζεται κάποιο ειδικό σπρέι ή κάποια εξειδικευμένη διαδικασία ή απλά μπορώ να το ξύσω λίγο, να το βάψω με σπρέυ (αυτά που πουλάνε για βάψιμο προφυλακτήρων) και μετά να το περάσω και το διάφανο βερνίκι για να μην φεύγει και η μπογια;
Έχει βάψει κανείς μόνος του το εσωτερικό;

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BaxΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/12/2005, 15:18  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Κανονικά θέλει ξύσιμο, πέρασμα με αστάρι 1 με 2 χέρια, να το αφήσεισ να στεγνώσει και μετά να βάψεις με το σπρέϋ 1-2 χέρια και μετά το βερνίκι! Smile

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/12/2005, 15:48  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Με λίγα λόγια...
ΘΕΛΕΙ ΧΕΡΙΑ !!! Razz Razz Razz

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bax
μαμά
μαμά

Περιοχή: Περιστέρι
japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/12/2005, 17:59  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

γαμώτο... ούτε να βάψουμε δεν μπορούμε εμείς οι ευθειακιδες...

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BaxΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 29/12/2005, 22:54  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ο πατερας μου ειναι ταπετσερης αυτοκινητων,εαν θες να σου στηλο τα στοιχια με πμ.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
SurvivaL
μαμά
μαμά

Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/1/2006, 19:19  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Bax Έγραψε:
γαμώτο... ούτε να βάψουμε δεν μπορούμε εμείς οι ευθειακιδες...

Θα στο βάψω εγώ μικρέ που έχω χέρια... Very Happy

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από SurvivaLΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/1/2006, 20:21  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Το αλλο με τον τοτο σας το ειπαν?????? Razz Razz

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
SurvivaL
μαμά
μαμά

Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 11/1/2006, 19:23  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ναι ότι τελικά το έβαψες εσύ σε μουσταρδή! Razz

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από SurvivaLΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/1/2006, 15:52  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ο "μουσταρδης" ποιος ειναι ρε παιδια;;; Razz

Αντε αλλαξε κανενα καρβουνακι σε κανενα Model T ρεεεεε!!!!

Φιλαρακο μπορει να εχει βγει κανενα ειδικο μπλε και να φωτιζει καλυτερααααα Razz

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται