| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Βλάσης
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

|
|
| Hector Έγραψε: | Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με την πιστα των Μεγαρων....
Λευτα θελουμε να τους δωσουμε,και δεν θελουν?
Ή θελουν να την βλεπουν αδεια? |
Hector εσυ καλα τα λες, αλλα υπαρχει εξηγηση.
Οταν ειναι ανοικτη η πιστα βλεπεις μονον καμμια δεκαρια αυτοκινητα και αυτο τις Κυριακες. Πως να πληρωθει το κοστος να ειναι ανοικτη με 10 αυτοκινητα μια φορα την εβδομαδα.
Για αυτο και οι ιδιοκτητες παραχωρησαν τα δικαιωματα χρησης στη Safetrack και η πιστα κλεινεται για διαφορα εβεντ που αφηνουν και κατι τις.
Δυστηχως ολοι στην Ελλαδα θελουν να ξεκινησουν να μαθαινουν αγωνιστικη οδηγηση σε πιστα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επιπεδου Μπαχρέιν.
Λες και ολοι οι Ελληνες ζουσαν στη Μονζα μεχρι προχθες... Αλλα οταν ειμαστε περιφερειακη Κατεχακι παμε ΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ γιατι εκει μας καυ***νουν τα στροφιλικια (με το Χαρο πανω απο το τιμονι μας να παραμονευει...)
Ας πανε λιγο Αγγλια να δουνε πως τρεχουν 9 στις 10 φορες οι Εγγλεζοι με βροχη μεσα σε τσιμεντενια αεροδρομια του δευτερου παγκοσμιου με λαγους να πεταγονται καθε 5 λεπτα. Η ας πανε Νουρουμπρινγκ που εκει που τελειωνει ο δρομος αρχιζει η ΜΠΑΡΙΕΡΑ (και εχουν σκοτωθει και πολλοι)
Ασε που αν στησεις μια πιστα Μπαχρειν στην Ελλαδα θα ερχεται ο καθε ΚΟΥΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ που τυγχανει να εχει Πορσε 911, Μ3 και 355 και στις μακρινες ευθειες θα προσπερναει τα "λαικα" αυτοκινητα με 100χαω διαφορα.
Στα Μεγαρα ομως ενα καλοστημενο Σαξοραλλο βλεπει στα ισια καθε Φερραρι 355.
Οταν ετρεχα σε πιστες Αμερικη με το Μ3 τα 160χαω σε στροφη ηταν ρουτινα. Αντε να βαλεις ολο το κοσμο σε τετοιες γρηγορες πιστες να μαθαινουν σε στροφες 160χαω. Θα ανοιξουν 5 γραφεια κηδειων διπλα.
Απλα μπραβο σε οσους δεν φυλακιζονται σε δικαιολογιες και ζουν ελευθεροι (ευτυχως εδω μεσα ειμαστε πολλοι τετοιοι )
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dimsabas
1o στάδιο

Ένταξη: 10 Μάρ 2006

|
|
| Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα αυτοκίνητα που "τρέχουν" στην πίστα κάθε ΣΚ έχουν αυξηθεί τρομερά τελευταία κι αυτό βέβαια είναι πολύ ευχάριστο. Θυμάμαι κάποια Κυριακή του Νοέμβρη που είχαν μαζευτεί πάνω από 60 αυτοκίνητα στα Μέγαρα.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Βλάσης
1o στάδιο

|
|
| Βλάσης Έγραψε: | | Hector Έγραψε: | Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με την πιστα των Μεγαρων....
Λευτα θελουμε να τους δωσουμε,και δεν θελουν?
Ή θελουν να την βλεπουν αδεια? |
Hector εσυ καλα τα λες, αλλα υπαρχει εξηγηση.
Οταν ειναι ανοικτη η πιστα βλεπεις μονον καμμια δεκαρια αυτοκινητα και αυτο τις Κυριακες. Πως να πληρωθει το κοστος να ειναι ανοικτη με 10 αυτοκινητα μια φορα την εβδομαδα.
Για αυτο και οι ιδιοκτητες παραχωρησαν τα δικαιωματα χρησης στη Safetrack και η πιστα κλεινεται για διαφορα εβεντ που αφηνουν και κατι τις.
Δυστηχως ολοι στην Ελλαδα θελουν να ξεκινησουν να μαθαινουν αγωνιστικη οδηγηση σε πιστα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επιπεδου Μπαχρέιν.
Λες και ολοι οι Ελληνες ζουσαν στη Μονζα μεχρι προχθες... Αλλα οταν ειμαστε περιφερειακη Κατεχακι παμε ΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ γιατι εκει μας καυ***νουν τα στροφιλικια (με το Χαρο πανω απο το τιμονι μας να παραμονευει...)
Ας πανε λιγο Αγγλια να δουνε πως τρεχουν 9 στις 10 φορες οι Εγγλεζοι με βροχη μεσα σε τσιμεντενια αεροδρομια του δευτερου παγκοσμιου με λαγους να πεταγονται καθε 5 λεπτα. Η ας πανε Νουρουμπρινγκ που εκει που τελειωνει ο δρομος αρχιζει η ΜΠΑΡΙΕΡΑ (και εχουν σκοτωθει και πολλοι)
Ασε που αν στησεις μια πιστα Μπαχρειν στην Ελλαδα θα ερχεται ο καθε ΚΟΥΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ που τυγχανει να εχει Πορσε 911, Μ3 και 355 και στις μακρινες ευθειες θα προσπερναει τα "λαικα" αυτοκινητα με 100χαω διαφορα. Βαλε και ενα εισητηριο στα 300 ευρω το 2 ωρο και θα μπαινουν μονο οι "εχοντες"
Στα Μεγαρα μπαινεις σε λογικο κοστος (φθηνοτερο απο το νιοικιασεις καρτ) και με ενα καλοστημενο Σαξοραλλο βλεπεις στα ισια καθε Φερραρι 355.
Οταν ετρεχα σε πιστες Αμερικη με το Μ3 τα 160χαω σε στροφη ηταν ρουτινα. Αντε να βαλεις ολο το κοσμο σε τετοιες γρηγορες πιστες να μαθαινουν σε στροφες 160χαω. Θα ανοιξουν 5 γραφεια κηδειων διπλα.
Απλα μπραβο σε οσους δεν φυλακιζονται σε δικαιολογιες και ζουν ελευθεροι (ευτυχως εδω μεσα ειμαστε πολλοι τετοιοι ) |
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Adonis
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: Ρόδος

|
|
Αυτό που λέει ο Βλάσης όποιος έχει οδηγήσει στην πίστα των Σερρών το έχει νιώσει.
Η εκπληκτική πρόσφυση της πίστας σου επιτρέπει να στρίβεις με ταχύτητα που δεν περιμένεις ότι μπορείς να στρίψεις, με αποτέλεσμα όταν ξεπεράσεις τα όριά της να έχεις πραγματικά πολλά χλμ/ώ και να έιναι "πολύ δύσκολη" η κατάσταση.
Προσωπικά πηγαίνοντας με τη λογική που ανάλογα με τη χάραξη διάλεγα την ταχύτητά μου, έβλεπα το ντοματάκι του Γιάννη να απομακρύνεται (τώρα θα μου πείτε συνηθισμένο φαινόμενο σε κάθε δρόμο....)
Όταν κάποια στιγμή άρχισα να συνειδητοποιώ το πόσο κρατάει, βρέθηκα να μαζεύω ξεκόλλημα ουράς με 130+ λίγο πριν την μεγάλη ευθεία, όπου κάλλιστα
θα μπορούσε να είχε συμβει η στραβή, και το σημείο ήταν για πολλλλές τούμπες...
Φαντάζομαι λοιπόν να συμβεί αυτό σε καμπές των 160-180 χλμ/ω. Το "Δεν υπάρχει ελπίδα καμμιά" μου έρχεται μόνο στο μυαλό....
|
|
|
|
_________________ mmmmmmmmmMPSsssssssss
|
|
 |
     |
 |
kyan
μαμά

Ένταξη: 31 Οκτ 2005

|
|
Όντως μόνο στις Σέρρες μπορείς να καταλάβεις πώς είναι να στρίβεις με γεμάτη τετάρτη σε παρατεταμμένη δεξιά (Κ13), να κολλάς στην πόρτα (εγώ που δεν έχω μπάκετ) από την πλευρική επιτάχυνση και να λες από μέσα σου "να θυμηθώ να ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΓΚΑΖΙ αν μου βγάλει μούτρα γιατί θα φτάσω μέχρι τη Θεσσαλονίκη σβουρίζοντας".
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dimsabas
1o στάδιο

Ένταξη: 10 Μάρ 2006

|
|
Πασχαλινή εξόρμηση στην πίστα των Μεγάρων. Λέμε να πάμε μια βόλτα τη Μεγάλη Δευτέρα, να πραγματοποιήσουμε βδομάδα των Παθών για τα ταλαίπωρα ελαστικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Θα κεράσουμε και νηστίσιμο μουστοκούλουρο.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
bril
2ο στάδιο

Ένταξη: 20 Νοέ 2005
Περιοχή: ΚΥΨΕΛΗ

|
|
Ενα σεμιναριο που λεγαμε με τον Βλασση ακυρωθηκε?
Αν οχι, μηπως βολευει αυτες τις μερες???
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Δημήτρη (dim) εσύ καλά την έχεις ωρέ δάσκαλε, και παίζεις με τον πόνο μας. Εμείς όμως δουλεύουμε
Δημήτρη (bril) το θέμα του σεμιναρίου το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές με το Βλάση και αναμένουμε να μας δώσει ημερομηνία που θα μπορεί ο ίδιος και η πίστα. Κρεμόμαστε από τα δακτυλάκια του δηλαδή.
Αντε Βλάσηηηηηηηηηηηηηηηη
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
maxmara
μαμά

Ένταξη: 04 Απρ 2006
Περιοχή: (Z)ulu-land

|
|
| dimsabas Έγραψε: | Πασχαλινή εξόρμηση στην πίστα των Μεγάρων. Λέμε να πάμε μια βόλτα τη Μεγάλη Δευτέρα, να πραγματοποιήσουμε βδομάδα των Παθών για τα ταλαίπωρα ελαστικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Θα κεράσουμε και νηστίσιμο μουστοκούλουρο. |
Αντε πάλι σε μπελάδες μας βάζεις.
Δουλεύουμε, ωρέ!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Βλάσης
1o στάδιο

|
|
sorry πηζω τωρα τελευταια με τη δουλεια και δεν εχω προλαβει.
Θα το κανουμε μεσα στο Μαη σιγουρα και δεν θα ειναι αρπα κολλα. Θα σας εχω υλικο να παρετε μαζι σας , homework email πριν παμε στη πιστα και αν δε μειωσετε το γυρολογιο σας σε ολοκληρα δευτερολεπτα θα ειμαι απατεωνας
Μην το χασετε γιατι μια φορα θα γινει μονο, δεν θα κοστισει τιποτα.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
| Βλάσης Έγραψε: | sorry πηζω τωρα τελευταια με τη δουλεια και δεν εχω προλαβει.
Θα το κανουμε μεσα στο Μαη σιγουρα και δεν θα ειναι αρπα κολλα. Θα σας εχω υλικο να παρετε μαζι σας , homework email πριν παμε στη πιστα και αν δε μειωσετε το γυρολογιο σας σε ολοκληρα δευτερολεπτα θα ειμαι απατεωνας
Μην το χασετε γιατι μια φορα θα γινει μονο, δεν θα κοστισει τιποτα. |
ΟΚ θα περιμενουμε. Παντως εγω δεν το εγραψα για να σε πιεσω, αλλα για να το φερω παλι στην επιφανεια. Εσυ θα κανονισεις το ποτε.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
antonissilver
μαμά

Ένταξη: 09 Μάϊ 2006
Περιοχή: Ήπειρος

|
|
Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι νέο μέλος και μόλις εχθές έμαθα για το tarmac, λοιπόν ας μπω στο θέμα.
Έχω ένα leon 20vt και θέλω να το βάλω στην πίστα, μέχρι στιγμής δεν έχω μπει ακόμα σε πίστα ως οδηγός, όχι σαν θεατής.
Για να μπω στα μέγαρα εκτός από κράνος πρέπει να φορέσω και στολή?
Επίσης ποιο είναι το κόστος?
Και άντε να κανονίσουμε να είναι και κάποιος από εσάς ώστε να με βοηθήσετε και στο πώς να στήσω το αμάξι μου και κυρίως τα πατήματα στην πίστα.
Φοράω αμορτισέρ Bilstein pss9 οπότε μπορώ να ρυθμίσω την σκληρότητα
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
| tomgeo Έγραψε: | Γειά σας παιδιά.
Αύριο το απόγευμα (Πέμπτη) θα πάμε πίστα παρέα με τους:
Nikola TyperV5
Fotis_Rs2 (εάν τα καταφέρει)!!
Άγγελος (Subaru ImprezaGt)
όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει.Είτε για να μπέι είτε για καφεδάκι.
Εμείς θα είμαστε πίστα το αργότερο στις 18:00 και παραμείνουμε εκεί
μέχρι να πέσει ο ήλιος (καλές 20:30)
Τα λέμε. |
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Kαλέ τι να κάνουμε εμείς παρέα με τα τέρατα?
(για τα αυτοκίνητα λέω)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
| antonissilver Έγραψε: | Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι νέο μέλος και μόλις εχθές έμαθα για το tarmac, λοιπόν ας μπω στο θέμα.
Έχω ένα leon 20vt και θέλω να το βάλω στην πίστα, μέχρι στιγμής δεν έχω μπει ακόμα σε πίστα ως οδηγός, όχι σαν θεατής.
Για να μπω στα μέγαρα εκτός από κράνος πρέπει να φορέσω και στολή?
Επίσης ποιο είναι το κόστος?
Και άντε να κανονίσουμε να είναι και κάποιος από εσάς ώστε να με βοηθήσετε και στο πώς να στήσω το αμάξι μου και κυρίως τα πατήματα στην πίστα.
Φοράω αμορτισέρ Bilstein pss9 οπότε μπορώ να ρυθμίσω την σκληρότητα |
Καλωσήρθες Αντώνη.
Η στολή νομίζω ότι είναι άκρως υπερβολική σαν κίνηση, αν και αρκετοί φίλοι φορούν στολή όποτε επισκέπτονται την πίστα.
Για το θέμα της επίσκεψης, ρίξε μια ματιά παραπάνω
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
antonissilver
μαμά

|
|
Για την στολή ρώτησα μήπως είναι υποχρεωτικό από τους κανονισμούς της πίστας.
Δυστυχώς για καθημερινή είναι αδύνατο να έρθω, λόγω δουλειάς και του δρόμου (από Πρέβεζα αυθημερόν) επομένως θα τα πούμε όποια Κυριακή πάτε.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
Το κοστος για τα Μεγαρα ειναι 40 ευρω για ολη την η μερα. Δηλ. μεχρι να βαρεθεις-κουραστεις, ή να μεινεις απο λαστιχα.
Χρειαζεσαι μονο ενα κρανος, αλλα και να μην εχεις, θα σου δωσουν εκει.
Το ασχημο με τις Κυριακες ειναι οτι εχει περισσοτερο κοσμο μεσα στην πιστα.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
jtf7
μαμά

Ένταξη: 02 Απρ 2006
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ

|
|
| Δηλαδή όποια μέρα και να πας μπορείς να μπεις ΜΕΓΑΡΑ και το κόστος είναι 40€?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
opterios
3ο στάδιο

Ένταξη: 18 Απρ 2006
Περιοχή: Αθήνα

|
|
| Ναι, αρκεί να είναι ελεύθερη η πίστα. Μπορείς να δεις τι μέρες που είναι ανοικτή στο επίσημο site
|
|
|
|

|
|
 |
      |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
| Αλλα επειδη καμια φορα στο site μαλακιζονται, παρε ενα τηλ. στο 2296025099 για να εισαι πιο σιγουρος.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tomgeo
μαμά

Ένταξη: 24 Οκτ 2005
Περιοχή: Ελευσίνα

|
|
Χθές το απόγευμα πραγματοποιήσαμε την βόλτα μας στην πίστα των Μεγάρων.
Εκεί βρέθηκαν οι παρακάτω:
Tomgeo
Fotis_Rs2
Aggelos-nos
Κτηνίατρος
Nikolas TyperV5
Panagiotis
Πάρα πολύ καλή μέρα.Δυστυχώς είχε πολύ παραπάνω ζέστη απο ότι θα θέλαμε!
Μέχρι και τις 7:30 ουσιαστικά δεν μπορούσες να πιέσεις στο 100%!!
Το αμάξι στην πίστα ήταν υποδειγματικό.Ίσως πιο καλό απο κάθε άλλη φορά
που έχουμε μπεί στα Μέγαρα!!Το μοτέρ πολύ δύναμη,σε σημείο να χάνω τα
σημάδια μου μέσα στην πίστα!!!Ουσιαστικά άλλαξα όλη την χαρτογράφηση της
πίστας όσον αφορά στροφές/σχέσεις σασμάν.Σε πολλές περιπτώσεις εκεί που
έφτανα με 4η και 6500στρ. τώρα έφτανα με 5ες γεμάτες!!!Όλα αυτά βέβαια
ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα αλλά ταυτόχρονα και μπέρδεμα.
Το τιμόνι θεϊκό!!!Θέλει και άλλη εξοικίωση γιατί απο συνήθεια έκλεινα
περίσσοτερο απο όσο χρειαζόταν!!!!
Οι χρόνοι που έγραψε το αμάξι με όλα του τα βάρη ήταν στο 1:09,6!!
Αρκετά ευχαριστημένος απο τον χρόνο,καθώς το αμάξι έχει αλλάξει ριζικά
και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης.
Ο χαβαλές καθόλη τη διάρκεια του απογεύματος ήταν όλα τα λεφτά!!!
Τα λέμε....
|
|
|
|
_________________ Άν δεν έχεις χέρια πάρε EVO.......!!!!
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Μέχρι ποια ώρα καθήσατε ωρέ παιδόπουλα?
Για να ξέρουμε δηλαδή κι εμείς για άλλη φορά.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
tomgeo
μαμά

Ένταξη: 24 Οκτ 2005
Περιοχή: Ελευσίνα

|
|
Jimmy,
συνήθως καθόμαστε μέχρι τις 20:30 και ακόμα περισσότερο!!!
Αυτό καθορίζεται απο τον Κώστα(Πανουργιάς)!!!
Πάντως μέχρι τις 20:30 είναι σίγουρα!!!
|
|
|
|
_________________ Άν δεν έχεις χέρια πάρε EVO.......!!!!
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Χμμμμμμμμμ
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
antonissilver
μαμά

|
|
| 40 € μία χαρά είναι τα χρήματα, να μην είχα και τα έξοδα για τις βενζίνες μιας και πρέπει να κάνω περίπου 700 km να πάω και να γυρίσω. Αχ Αχ τυχεροί Αθηναίοι.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|