Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 14 Οκτ 2005
Περιοχή: Π. Φάληρο/BEERLAND
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 00:41  Θέμα δημοσίευσης:  Ποιο αμάξι σας ταιριάζει; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

http://www.jobpredictor.com/car/

Hil, Your ideal car is a Nissan Very Happy

Kostas, Your ideal car is a Lincoln Very Happy Που να τη βρω; Laughing

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 12:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

_-MaNo$-_, Your ideal car is a Lexus

Very HappyVery HappyVery Happy

αλλά with my real name check it out Wink

manos, Your ideal car is a Ferrari

εεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι SmileSmileSmileVery Happy

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
kyan
μαμά
μαμά

Ένταξη: 31 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 12:31  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Constantine, Your ideal car is a Alfa-Romeo.

Καλά ρε π@ύστη μου, τόσο μέσα έπεσε;! Shocked Razz

Κριός Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από kyanΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 14:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Σε εμενα μου εβγαλε:
Freddie>MG/Rover
Frederic>Nissan
Frederik>Acura
Friderikos>Fiat

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 15:13  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Μανώλη κι εγώ Ferrari θα έχω. Razz

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gcoupe
μαμά
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: ΑΓΡΙΝΙΟ
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 15:18  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Με το μικρό μου όνομα μου βγάζει Lotus....!!!!!!!!!!!!
Με το nick μου βγάζει Nissan X.....
Και έχω και μια alfa romeo.... spin

Κριός Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από gcoupeΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 17:45  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Με το nick name το δικο μου Suzuki Sad

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/3/2006, 18:37  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εκτορας----mazda(ετσι ετσι)
Hector----honda(φτου φτου φτου)

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Dr.Saimon
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 00:03  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Hector----honda(φτου φτου φτου)[/quote]

φτου φτου φτου και στα μουτρα σου..αγυρτι....που θα πεις για honda...

Dr.Saimon
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 00:05  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

opelcorsa-a Έγραψε:
Σε εμενα μου εβγαλε:
Freddie>MG/Rover
Frederic>Nissan
Frederik>Acura
Friderikos>Fiat

Μηπως εισαι της μαφιας???Πολλα ονοματα βλεπω...... Shocked

opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 14:09  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Φρειδερικο με βαφτισανε,Φρεννυη με φωναζουν απο πολυ μηκρο και τα αλλα δυο ειναι παραλαγες του Φρειδερικου. Laughing

nestoraero
μαμά
μαμά

Ένταξη: 01 Φεβ 2006
Περιοχή: Περιστερι/Αθηνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 15:32  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

nestor , Your ideal car is a Lamborghini.............

Καλα που θα ηταν να μου την εδιναν κιολας........ Very Happy Very Happy Very Happy

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από nestoraeroΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
speedloader
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 19:46  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Thanasis, your ideal car is a Jaguar Rolling Eyes
Speedloader your ideal car is a Isuzu x Rolling Eyes

Ti douleia exo ego me poustides agglous me Jaguar
i sxistomatides kai Isuzu???????? Embarassed

My ideal car is a GTA!!!!!! Smile

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από speedloaderΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 20:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ελληνικάααααααααααααααααααααα λεμέεεεεεεεεεεεεεεε RazzRazzRazz

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 14 Οκτ 2005
Περιοχή: Π. Φάληρο/BEERLAND
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 20:57  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

_-MaNo$-_ Έγραψε:

Με τι όνομα στο βγάζει αυτό;;;; Laughing Very Happy

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 23:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ΧΑΧΑχαχαχαΧΑχαΧΑχαΧΑΧΑχαΧΑαχΧΑΑΧχαχΑχαΧΑΑΧχαΧΑΑΧχαχαΧΑΧΑΧΑ ελιωσα λεμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αχχα αχχααχχα χα χααχ χαΧΑΑΧχαΧΑχαΧΑ

Adonis
1o στάδιο
1o στάδιο

Περιοχή: Ρόδος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 23:03  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Adonis------> Aston Martin
Antonis-----> Jaguar
Antonhs----> Lamboghini
Anthony----> Mercedes
Antony-----> Huyndai
Apostolidis-> Porsche
Apostolidhs-> Renault
.
..
...
....

Ρε ντιρέχτορ, να αλλάξω το nickname μου σε Apostolidis? σαν πιο πολύ να μου πάει το πορσικό σε σχέση με τα άλλα (όχι ότι με χαλάνε τα αγγλικά πέτα-τον-και-πιΆστον, Γιαγκού-αρ-ση) αν και με βάση τις οδηγικές ικανότητες που επέδειξα στα Μέγαρα το Σάββατο μάλλον μου αξίζει να αυτοτιμωρηθώ στο τιμόνι μιας Μερτσεντέ-βρε ή ενός Γιουντάι-ιν-ε-πΆτος (μην παρεξηγήσετε όσοι είστε ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων, πλάκα κάνω, τα θεωρώ συμπαθέστατα αυτοκίνητα, πολύ καλά για αυτό που προορίζονται και κάνουν) για τουλάχιστον 6 μήνες στο καθένα...... Με το Μερσεντέ να ανεβοκατεβαίνω την Κατεχάκη και να παρκάρω κάθε 1 χλμ, και με το Χιουντάι να κάνω Αθήνα - Θεσσαλονίκη Laughing Laughing Laughing Smile Embarassed Shocked Sad Crying or Very sad Wink

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από AdonisΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
speedloader
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/3/2006, 23:29  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

_-MaNo$-_ Έγραψε:

Kαλά ντε! Μη βαράς!!

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από speedloaderΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 9/3/2006, 02:52  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Adonis Έγραψε:
Adonis------> Aston Martin
Antonis-----> Jaguar
Antonhs----> Lamboghini
Anthony----> Mercedes
Antony-----> Huyndai
Apostolidis-> Porsche
Apostolidhs-> Renault
.
..
...
....

Ρε ντιρέχτορ, να αλλάξω το nickname μου σε Apostolidis? σαν πιο πολύ να μου πάει το πορσικό σε σχέση με τα άλλα (όχι ότι με χαλάνε τα αγγλικά πέτα-τον-και-πιΆστον, Γιαγκού-αρ-ση) αν και με βάση τις οδηγικές ικανότητες που επέδειξα στα Μέγαρα το Σάββατο μάλλον μου αξίζει να αυτοτιμωρηθώ στο τιμόνι μιας Μερτσεντέ-πρε ή ενός Γιουντάι-ιν-ε-πΆτος (μην παρεξηγήσετε όσοι είστε ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων, πλάκα κάνω, τα θεωρώ συμπαθέστατα αυτοκίνητα, πολύ καλά για αυτό που προορίζονται και κάνουν) για τουλάχιστον 6 μήνες στο καθένα...... Με το Μερσεντέ να ανεβοκατεβαίνω την Κατεχάκη και να παρκάρω κάθε 1 χλμ, και με το Χιουντάι να κάνω Αθήνα - Θεσσαλονίκη Laughing Laughing Laughing Smile Embarassed Shocked Sad Crying or Very sad Wink

Εγω θα σου ελεγα να χαρισεις το hyunday στο Γιαννη... Very Happy Very Happy

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Corsa-GR
μαμά
μαμά

Ένταξη: 30 Δεκ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 10/3/2006, 14:50  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

loukas = AUDI...

εντάξει κοντά είμαι .. πάλι γερμανό εχω Razz

mmmm ενα s3 δεν με χαλαγε λεμεεεεεεεεεεεεε

Αιγόκερως Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Corsa-GRΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 11/3/2006, 17:51  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Hector Έγραψε:

Εγω θα σου ελεγα να χαρισεις το hyunday στο Γιαννη... Very Happy Very Happy

Τι ειπες ρε;;; Twisted Evil Razz Twisted Evil

Να πηξεις σε ενα hyUnDAI ACC(ID)ENT ρε... Razz

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

25783 Επιθέσεις που εμποδίζονται