| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Βλάσης
1o στάδιο

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

|
|
Συμφωνω απολυτως με τον Συριγο.
το 58 ειναι πολυ καλος χρονος και ειναι δαχτυλομετρουμενοι οσοι ειναι στα 58 και κατω στις Αφιδνες.
Δυστηχως τις λιγες φορες που ετρεξα εκει δεν πηγα καλα γιατι κατι το σκοταδι κατι η βροχη με σλικς κατι τα κερμπ συνομοτησαν με το χρονομετρο εναντιον μου.
Θυμαμαι τη τελευταια φορα επεσα εκτος κερμπ και εκτος απο τη ζημια στο ψαλιδι, βγηκε απο το τρανταγμα και το εμπρος φλας και γυριζα με το φλας να κρεμεται απο το καλωδιο...
Αλλα με ενα γκρουπ Α Ραλλυ με κοντο διαφορικο και μπλοκε και σκληρη αντιστρεπτικη μπροστα που λεει ο Μυθος θα ξαναεμπαινα.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
asyrigos
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

|
|
Από τις τόσες φορές που έχω πάει Καρτόδρομο και τους πάνω από 50 γύρους που έχω κάνει, δύο εξόδους είχα.
Μια καλή στα λάστιχα στην αριστερή μετά τις δύο δεξιές μπροστά από την εξέδρα όταν προσπαθούσα να φλικάρω για ντριφτ ο κουλός...
Τη 2η καβάλησα ένα κερμπ παραπάνω καθώς γύρισε το MR και βγήκε ο τροχός στο χώμα αλλά αφού το κερμπ ήταν ψηλό έσκασε άσχημα με αποτέλεσμα να λασκάρει προφυλακτήρας, πίσω φανάρι και στο τσακ γλύτωσα το φτερό.
Ομως το να βρεις τις ιδανικές γραμμές στο καρτόδρομο έχει ακόμα πιο ενδιαφέρον και δυσκολία από τα Μέγαρα!
|
|
|
|
_________________ 2002 MR-S L(ift) edition
VVTL-i inside
--------------------
"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya
|
|
 |
    |
 |
MythosGR
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005

|
|
Θα συμφωνησω...
Δυστυχως στο καρτοδρομο εγω δεν εχω να καταφερει να μπω καποια φορα(πλην των 'αγωνων')με αποτελεσμα να πηγαινω στα ψιλοτυφλα...Ακομα δεν εχω καταληξει καν τι πιεσεις να βαζω στα λαστιχα π.χ. ενω το ιδιατερα γλιστερο οδοστρωμα με...μπερδευει!
Την τελευταια φορα γυρησα στο 59 αλλα δυστυχως με εμποδιζε το προπορευομενο αμαξι(εγω στην συγκεκριμενη πιστα δεν ειμαι διαθετιμενος σε καμια περιπτωση να προσπερασω κανεναν...)και γενικα δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος με την οδηγηση μου(αρκετα αγαρμπη)...Πιστευω οτι το 58 ειναι εφικτο αλλα για πιο κατω θελει και σκεψη και...ισως ενα μπλοκε!(Αν και δυστυχως ουτε οι σχεσεις με καλυπτουν μιας και κανω ολη την πιστα μια ταχυτητα...)
Παντως θα συμφωνησω ειναι σπαζοκεφαλια η πιστα...Και θυμιζει π.χ. ελληνικο στροφιλικι σε βουνο(απο αποψη ολισθηροτητας δρομου και χαραξης).Για τα κερμπ δεν ειμαι σιγουρος,εχει να κανει και το αμαξι...Ειδικα το κερμπ στην Κ2 αμα το αμαξι δεν ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο μπορει να σου δωσει πολυ χρονο!
|
|
|
|
_________________ www.trackday-special.gr
ΤOYOTA Starlet GT Turbo - Super1600 Eater!
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
| Θα ήμουν μαζί σας αν στο Kartodromo τα κερμπς ήταν πιο πλατιά και πιο ομαλά και υπήρχαν μεγαλύτερες αμμοπαγίδες, που να έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Ομως στην παρούσα κατάσταση δεν μπορώ παρά να απέχω, μια και το τουτού μου δεν μου επιτρέπει ούτε καν να σκεφτώ την περίπτωση απωλειών.
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
bril
2ο στάδιο

Ένταξη: 20 Νοέ 2005
Περιοχή: ΚΥΨΕΛΗ

|
|
Τι εγινε ρε παιδια εχθες στην συναντηση με την STARTLINE? Για τα Face 2 Face εγινε η συζητηση ετσι?
Ξερουμε ποτε ειναι το επομενο?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
nestoraero
μαμά

Ένταξη: 01 Φεβ 2006
Περιοχή: Περιστερι/Αθηνα

|
|
| bril Έγραψε: | Τι εγινε ρε παιδια εχθες στην συναντηση με την STARTLINE? Για τα Face 2 Face εγινε η συζητηση ετσι?
Ξερουμε ποτε ειναι το επομενο? |
Αν δεν κανω λαθος το επομενο ειναι 18-19 Μαρτιου....
|
|
|
|
_________________ Peugeot 106 rallye 1.3
R5 gt turbo
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Σωστά, το επόμενο θα είναι 18-19 Μαρτίου, μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Μέγαρα.
Ομως για λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες για να μην λέμε αερολογίες, μια που αυτά που συζητήθηκαν θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την ΕΘΕΑ.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
orestis
μαμά

Ένταξη: 20 Οκτ 2005

|
|
επειδή όλα όσα γράφτηκαν στο τόπικ που αφορά τον αγώνα του διήμερου 18-19/3/2006 είναι πολύ σημαντικά για τους αγώνες αυτούς και επειδή σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε τους νέους κανονισμούς αλλά και τις αλλαγές τους, καθώς και τις προτάσεις όλων όσους στηρίζουν τους αγώνες αυτούς, καλό θα είναι να συνεχίσουμε εδώ τα γενικά και να αφήσουμε το προηγούμενο τοπικ σε ότι αφορά την συγκεκριμένη ημερομηνία και μόνο.
οι αλλαγές λοιπόν οι οποίες έγιναν ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο από μέλη του δικού μας κλαμπ αλλά, όπως ήταν φυσικό και από άλλα.
σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σύμφωνοι με την ένταξη αγωνιστικών αυτοκίνητων σε οποιαδήποτε άλλη κατηγόρια εκτός της racing αλλά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν τα αυτοκίνητα κάποιον αγωνιστικά με μοναδικό κριτήριο την έλλειψη των πίσω καθισμάτων.
όπως επίσης δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα αυτοκίνητο αγωνιστικό επειδή στο εσωτερικό του ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει κλωβό ασφάλειας.
είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα αγωνιστικά από τα αυτοκίνητα βόλτας από τα οποία απουσιάζουν τα πίσω καθίσματα. και αυτό γιατί τα περασμένα χρόνια κάποιοι προσπάθησαν (και μερικοί τα κατάφεραν) να αγωνιστούν σε κατηγόριες εκτός της racing με αγωνιστικά αυτοκίνητα.
αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του κανονισμού και την υποχρεωτική ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων.
δεν σκεφτήκανε όμως ότι πολλοί από αυτούς που τα έχουν αφαιρέσει δεν τα έχουν πια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν μέρος στην κατηγόρια στην οποία ανήκουν πραγματικά.
άλλοι μάλιστα σκέφτηκαν να τα εναλλάσσουν με φίλους τους την ημέρα του αγώνα κάτι το οποίο σημαίνει ότι η τοποθέτηση θα γίνεται με πρόχειρο τρόπο, τόσο λόγο έλλειψης χρόνου αλλά και ευκολίας στο βαλε βγάλε. αφού άλλωστε κάτι τέτοιο επιτρέπεται.
αυτό σημαίνει ότι ρισκάρουμε την ασφάλεια του οδηγού με μοναδικό σκοπό την πλησιέστερη εμφάνιση της εργοστασιακής μορφής του αυτοκίνητου.
μα εάν είναι αυτός ο λόγος κύριοι , και όχι το βάρος τότε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο με αλλαγμένους προφυλακτήρες, body kit, αεροτομές κ.οκ. θα πρέπει και αυτό να ακολουθήσει τον δρόμο προς την racing αμέσως μετά τις δικές μας ενστάσεις.
ένα όμως τίθεται θέμα βάρους υπάρχει λύση.,
μια ζυγαριά η οποία εάν δεν μπορείτε να την αγοράσετε, μπορείτε σίγουρα να την ενοικιάσετε έτσι ώστε όταν ένα 106 (αναφέρω το δικό μου σαν παράδειγμα γιατί γνωρίζω το βάρος του) ζυγίζει 930 κιλά στην εργοστασιακή του μορφή, τότε μαζί με τον οδηγό (υπολογίζουμε έναν οδηγό 60 κιλά) να μην είναι λιγότερο από 990, αλλιώς κάθε κιλό που θα έχει αφαιρέσει πέραν του νομίμου θα τον επιβαρύνει με 1sec στον χρόνο του.
έτσι ένας βαρύς οδηγός θα έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει πολύ περισσότερο βάρος από έναν ελαφρύ και στο τέλος να έρθουν στα ίδια κιλά.
η πρόταση αυτή έγινε από εμένα τηλεφωνικά στην Σιμό Σοφό ο οποίος ήταν θετικός και σήμερα θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε ένα ραντεβού με την START LINE την Τετάρτη το απόγευμα ώστε να συζητηθούνε εκ νέου όλα αυτά τα θέματα.
παρακαλώ όλοι όσοι στηρίζουμε τους αγώνες αυτούς να δώσουν το παρόν.
δημοσιευτικε στις 27/2/2006 στο www.106sportclub.gr
http://www.106sportclub.gr/forums/viewtopic.php?t=2895
|
|
|
|
_________________ www.frenchcup.gr
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Μάλιστα!!!
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση.
Θα έλεγα ότι το θέμα είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα άλλη μια συζήτηση δεν βλάπτει και αν κληθώ θα παραστώ.
Το κακό όμως είναι ότι μπλέκουμε σε έναν φαύλο κύκλο, γιατί σίγουρα και σε αυτό που προτίνεται κάποιοι έχουν να αντιτάξουν μια άλλη γνώμη.
Είναι πολύ σωστό να υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για τους αγώνες F2F έτσι ώστε να μην ξεφεύγουμε από το ερασιτεχνικό επίπεδο που πρέπει να διατηρηθεί, γιατί αυτό ακριβώς είναι το νόημα του F2F. Αλλωστε, γι'αυτό το λόγο υπάρχει η κατηγορία OPEN.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
orestis
μαμά

|
|
| μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τον κ. Πασσαλη καταλυξαμε να βρεθουμε εκ νεου στην start line την τεταρτη 29/2/2006 στις 20.00 για διευκρινισεις τεχνικων θεματων.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jason
μαμά

Ένταξη: 13 Δεκ 2005
Περιοχή: Death Star

|
|
ΙΜΟ το πιο βασικό για την κατηγοριοποίηση είναι τα λάστιχα...
Εάν τρέχεις με κανονικό δρομισιο λάστιχο και όχι απλά να είναι DOT,
βλέπε ημισλικ, τα πράγματα εξισώνονται αρκετά.
Βέβαια κάτι τέτοιο θα χαλούσε ίσως την διασκέδαση του αγωνιζομένου,
αλλά νομίζω ότι αυτοί που συμμετέχουν μόνο γι'αυτο δεν θα έχουν αντίρρηση.
οι υπόλοιποι θα ουρλιάζουν
Υ.Γ. Νομιζω οτι την Τεταρτη ειναι 1/3/2006
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
opelcorsa-a
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα

|
|
| Το παραπονο ειναι τα αυτοκινητα που ειναι αγωνηστικα και οχι δρομου και ετρεχαν μαζι μας.Αλλα και απο φετος ο οδηγος μαλλον θα τρεχει στην Open/Racing και ας μην εχει τρεξει αγωνα ΕΘΕΑ.
|
|
|
|
     |
 |
Jason
μαμά

|
|
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε αυτοκίνητα που είναι βελτιωμένα,
με σκοπό ερασιτεχνική εμπλοκή και όχι στο φιάσκο "του έρχομαι με τρεϊλερ και τρέχω με τα δρομισια"
Είτε αυτά έχουν cage-μπλοκε-τετραπεταλουδα-νιτρα κλπ είτε οχι
εάν δεν φοράνε ημισλικ είναι πιο ανταγωνιστικά μεταξύ τους
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Καλά τα λέμε εδώ. Το λάστιχο είναι από τα πιο σημαντικά σημεία βελτίωσης γυρολογίου (μετά τον οδηγό).
Ομως είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τα καθαρά δρομίσια από τα ημισλίκ. Εκεί τι γίνεται?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
orestis
μαμά

|
|
| orestis Έγραψε: | | μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τον κ. Πασσαλη καταλυξαμε να βρεθουμε εκ νεου στην start line την τεταρτη 29/2/2006 στις 20.00 για διευκρινισεις τεχνικων θεματων. |
λαθος δικο μου
1/3/2006
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jason
μαμά

|
|
Tα περισσότερα από τα παρακάτω έχουν ποσοστό χάραξης λιγότερο του 30% περίπου.
Θα πει κάποιος ότι πολλά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρήση δρόμου αφού έχουν έγκριση.
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά (και αρκετά ακόμα) έχουν τεραστία διάφορα απόδοσης και κόστους από τα απλά πολιτικά λάστιχα,
αφού προορίζονται για αγωνιστική χρήση.
Κάποιος που θέλει να τρέξει σαν ερασιτέχνης μπορεί εύκολα να προμηθευτεί μια τετράδα απλά λάστιχα.
Εάν πάλι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με τα θηρία της open μπορεί να επιστρατεύσει μια τετράδα σλικ.
| Passat 1.8t Έγραψε: | Avon ZZR
Bridgestone RE540S
Bridgestone RE55S
Hankook Z211
Kumho Ecsta KU15
Kumho Ecsta V700
Kumho V700 Victoracer
Michelin Pilot Sport Cup
Pirelli P Zero C
Pirelli P Zero Corsa
Silverstone FTZ Sport Type RR
Toyo Proxes R888
Yokohama A032R
Yokohama A048
|
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
Μερικα απο αυτα νομιζω οτι δεν υπαρχουν πλεον, ή κανω λαθος?
π.χ. τα Pirelli P Zero C.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gcoupe
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: ΑΓΡΙΝΙΟ

|
|
Πάντως όλο αυτό το θέμα με τις κατηγορίες στο συγκεκριμένο αγώνα είναι μεγάλο μπέρδεμα... Εκτός από το βάρος του αυτοκινήτου(που παίζει σημαντικό ρόλο) και η ιπποδύναμη είναι ένας άλλος παράγοντας κατά τη γνώμη μου. Για παράδειγμα φέρνω την κατηγορία των 2λιτρων turbo στην οποία υπάρχουν αυτοκίνητα με ιπποδυνάμεις από 200ps έως 600+... Δε νομίζω ότι αυτά μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους στην πίστα... sσε όλες τις κατηγορίες συμβαίνει αυτό βέβαια αλλα ανέφερα την 2λιτρη με τουρμπο όπου οι διαφορές είναι μεγαλύτερες..
Στον πρώτο αγώνα (με το astra 1600) είχα τρέξει αντίπαλος με ένα civic 1500 vti στον 1ο γύρο(κέρδισα επειδή το honda έκανε τετ α κε) και στο 2ο γύρο με ένα starlet turbo (τουλάχιστον 150ps) και ημισλικ λαστιχα. Οι διαφορές παιδιά ήταν μεγάλες και δεν είχα καμιά τύχη όσο και να το πάλευα...Γιατί στο κάτω κάτω εκτός από το χαβαλέ καλό θα είναι και να παίζουν όλοι απέναντι στους άλλους ίσος προς ίσο όσο πιο πολύ γίνεται... Όταν βλέπεις προσπέραση στο f2f τότε δεν έχει νοημα και suspens
Όλα αυτά τα λέω εντελώς φιλικά.. απλά ήθελα να παραθέσω την άποψή μου μιας και έτυχε να τρέξω εκείνη την πρώτη φορά και να έχω ιδία γνώμη..
|
|
|
|
_________________ " Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό"
|
|
 |
      |
 |
Βλάσης
1o στάδιο

|
|
Το προβλημα ξεκιναει με το στοχο τετοιων αγωνων:
α) ΕΙΝΑΙ αγωνες αυτοκινητων 100% spec κατασκευαστη με στόχο τη πλήρη πλήξη όλων των θεατών ?
ΤΟΤΕ ακόμη και ο καθρεπτης τυπου Μ3 στο Σαξόραλλο το καθιστά αυτοκίνητο της OPEN κατηγορίας.
β) ΕΙΝΑΙ αγώνες μαμίσιων έως βελτιωμένων αυτοκινήτων κάθε τρόπου και μορφής ?
ΤΟΤΕ κάνουμε αυτό που κάνουν σε ΟΛΟ το κόσμο και στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER Ελλάδος και ξεχωρίζουμε βάση ΚΥΒΙΚΩΝ, ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.
γ) ΕΙΝΑΙ αγώνες για Οδηγούς με Ειδικές Ανάγκες που θέλουν να κερδίσουν ενα τσιγκάκι οπωσδήποτε ?
ΤΟΤΕ ας ανεβει το κόστος συμμετοχής και ας δημιουργηθούν 117 κατηγορίες (ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ) και έτσι όλοι θα είμαστε κερδισμένοι.
Π.Χ. Μία κατηγορία για το αυτοκινητο που θα εχει: καθρέπτες Μ3, κάρμπον φιμπερ καπώ, μοτερ 2000cc, με DOT ημισλικ, με πισω καθισμα κατω-αλλα χωρίς τις πλάτες του πισω καθισματος, με χοανη και προγραμμα και εξατμιση και τροχαλιες, με 100 αρα βενζινη και οχι αγωνιστικη, με μπουζι ιριδιου, μαμισια ελατηρια αλλα βιλσταιν σπορτ μπουκαλες, χωρις πατακια εμπρος και πισω, με λασπωτηρες πισω και οδηγο με ωροσκοπο Υδροχοο και τη Σελήνη στο τεταρτο οικο.
Κοινος παρανομαστης σε καθε επιλογη ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ κατηγοροποιηση των αυτοκινητων ΚΑΙ ΟΧΙ ρατσισμος εναντια σε καποια μορφη βελτιωσης. Διαφορετικα οι κανονισμοι θα εξυπηρετουν τα συμφεροντα αυτων που τους φτιαχνουν.
Στο διαταυτα ΟΥΤΕ οι Θεατες ΟΥΤΕ οι αγωνιζομενοι θα εμφανιστουν σε αγωνα με ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ προδιαγραφες γιατι κανεις δεν θα δεχθει να ενταχθουν street αυτοκινητα σε μια υπερκατηγορια OPEN οπου τερατα Μ3, Εβοσουμπηδες και "ενιαια" Ραλλυ των 180 ιππων και 800 κιλων κανουν παρτυ.
Σιγουρα ουτε εγω ουτε ουτε κανεις οδηγος Εβοσουμπας ή αγωνιαρικου Ραλλυ θελει να κερδιζει ετσι.
Επειδη οσοι εχουν τρεξει πρωταθλημα Dragster γνωριζουν ποσο χρονοβορα ειναι η διαδικασια Τεχνικου Ελεγχου, οταν τα κριτιρια ειναι απλουστατα (βλεπε (2) παραπανω) τοτε οτιδηποτε διαφορετικο ειναι πρακτικα ανεφαρμοστο. Σκεφτητε δηλαδη να ζυγιζουμε καθε αυτοκινητο πριν και μετα τον αγωνα (γιατι το ΜΕΤΑ μετραει, επειδη ο οδηγος μπορει να ελαφρυνει το αμαξι διακριτικα μεσα στα πιτς μετα τη πρωτη μετρηση.)
Προς αποφυγη παρεξηγησεων εχω ήδη δηλωσει οτι -ανεξαρτητως των νεων κανονισμων- θα ειμαι στην OPEN με το Μ3 και σε μια αλλη κατηγορια με αλλο αυτοκινητο που θα πληρει φυσικα του νεους -οποιοι και εαν ειναι- κανονισμους.
Παντως αν γινει εστω και ενα σκηνικο με "κατινιες" και "γκρινιες" του στυλ "γιατι πηρε αυτος τσιγκακι και οχι εγω" ο θεσμος θα τελειωσει ΕΠΙΤΟΠΟΥ και αδοξα και στο επομενο event θα ειναι μια απλη συγκεντρωση καποιων οδηγων χωρις θεατες και ενδιαφερον.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
| Εγω παντως εχω δει 4κινητο LEON με 500 αλογα να τρεχει στην ιδια κατηγορια (OPEN) με IBIZA 1,4 Gr. N και να κερδιζει το 1,4
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
| Βλάση, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέραν των ελαστικών, το "πρόβλημα" ξεκινά από το ότι υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που είναι σε κατάσταση αγωνιστικού ή είναι αγωνιστικά και τρέχουν στην κοινή κατηγορία τους και όχι στην Open. Ενα παράδειγμα (που καίει κυρίως τους φίλτατους 106άκηδες) είναι η χρήση κλουβιού και ταυτόχρονα το γδύσιμο του αυτοκινήτου, στοιχεία που καθιστούν το αυτοκίνητο αγωνιστικό. Ως εδώ καλά, όμως γνωρίζουμε κάποια αυτοκίνητα που έχουν τα παραπάνω αγωνιστικά αλλά κάθε άλλο από αγωνιστικά είναι. Εδώ τι κάνουμε???
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jason
μαμά

|
|
| Βλάσης Έγραψε: | | ...οδηγο με ωροσκοπο Υδροχοο και τη Σελήνη στο τεταρτο οικο. |
Παρακολουθουμε και Λεφακη?
| bril Έγραψε: | | Εγω παντως εχω δει 4κινητο LEON με 500 αλογα να τρεχει στην ιδια κατηγορια (OPEN) με IBIZA 1,4 Gr. N και να κερδιζει το 1,4 |
Που το ειδες αυτο? Ακουγεται ενδιαφερον
Στο θεμα μας τωρα...
ΙΜΟ το κλουβι (οχι αυτο με τις τρελες ) ειναι οπως και ολες οι αλλες βελτιωσεις,
μονο που φενεται. + εχει και ενα handicap λογω βαρους.
Αφου μπορουν να τρεχουν στις κατηγοριες τους αυτοκινητα με μπλοκε, τετρεπεταλουδα, προφλεξ, νιτρο, εκκεντροφορους κλπ
θα τρεχουν και αυτα με cage.
Δεν μου φενεται παραλογο.
Εφοσον δεν υπαρχει Τ.Ε. (και γιατι να υπαρχει, αφου μιλαμε για ερασητεχνικο αγωνα)
παντα θα υπαρχει καποιος με ενα καλο βολτισιο βελτιωμενο που θα ραβει
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
Στα Μεγαρα το ειδα. Το LEON ηταν ενα μαυρο φτιαγμενο απο τον Στρατη.
Δεν θυμαμαι ομως αν ηταν σε F2F ή στο χρονομετρημενο μερος καποιου SIDE SHOW.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Βλάσης
1o στάδιο

|
|
Εκτατο Δελτιο:
Η πιστα Μεγαρων ειναι κλεισμενη ΟΛΟ το μηνα και δεν υπαρχει χρονος για προπονηση για οσους θελουν να συμμετασχουν στο Face2Face stis 18 kai 19 του μηνα.
Εγινε ομως ακυρωση ενος εβεντ αυτο το Σαββατο και η πιστα θα ειναι διαθεσιμη.
Αρκετοι διαγωνιζομενοι θα ειναι εκει για να προπονηθουν και εγω θα ειμαι εκει για καφεδακι και κουβεντουλα και αν με θελει κανεις για συνοδηγο ακομη καλυτερα.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
bril
2ο στάδιο

|
|
Μηπως να κανονιζαμε το μαθηματακι που λεγαμε παλιοτερα για αυτο το Σαββατο, αφου και ο Βλασσης μπορει και αρκετα παιδια θα πανε με τα αυτοκινητα τους ετσι και αλλιως.?
Αν συμφωνουνε ολοι βεβαια.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|