|
|
 |
| |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
johanndelta
Επισκέπτης
|
|
Στην παρεα μου στην Χαλκιδα, εχουμε μια φραση: "Τι πετιεσαι ρε σαν την π***** μες τα λαχανα;;;" Κρατηστε το αυτο για παρακατω. Προχθες, βγαινουμε παγανια με το 8v Vitara ενος κολλητου, προς "αγραν" απατητου χιονισμενου δρομου. Οντως δεν κουραστηκαμε πολυ, μιας και σαν γνησιοι drifters πηγαμε σε ενα χωριο που λεγεται "Πισωνας" (Πωπω φιλε εκει πρεπει να πεφτει πολυ drift ναουμ'). Βρισκουμε που λετε ενα αγροτικο δρομακι τιγκα στο χιονι και αρχιζουμε τα πανω κατω μεχρι να βαρεθουμε. Ικανοποιημενοι, λεμε να επιτρεψουμε και την επομενη μερα. Χθες λοιπον, απο το πρωι πια ειμαστε στο ιδιο σημειο και συνεχιζουμε το οργωμα...Σε καποια στιγμη λεω στο κολλητο να δοκιμασω στο δρομακι με πισω κινηση. Το Vitaraki λοιπον αρχιζει να ανεβοκατεβαινει με το πλαι βουνα, γουβες κτλ και καραγουσταρουμε μεχρι που σε καποια στιγμη κολλαμε λογω υψους χιονιου και αποφασιζουμε να γυρισουμε επιτοπου και να παμε για κανενα γλυκο στη Στενη (οχι τη Φυλακη - αλλο χωριο). Ε οπως κανω πισω για να γυρισω υποχωρει το χιονι και ξαφνικα βλεπουμε απο το παρμπριζ μονο ουρανο και το vitara εχει πεσει μεσα σε ενα "ορυγμα" με τους πισω τροχους... "Σκατα κολλησαμε ηλιθιε" και λοιπες ατακες εκατερωθεν. Απο κατω μας ειναι προφανως ενα χωραφι και αφου βλεπουμε πως σκαβουμε επι ματαιω στο ιδιο σημειο αποφασιζουμε να το ριξουμε μεσα και να διανυσουμε τα περιπου 30 μετρα που απεμεναν για να βγουμε σε ενα καθετο δρομακι. Με τα πολλα (ευτυχως δεν τουμπαρε), καταφερνω να το ριξω μεσα σε στο χωραφι (το χιονι χαλαρα μεχρι το γονατο) και παιρνω φορα για το δρομακι που σας ελεγα. Οπως γκαζωνω με 4L κινηση βλεπω αρχικα να πετιουνται χιονια απο το πλάι, μετα λασπη και στο τελος...ΛΑΧΑΝΑ!!! Ε καταλαβαινετε πως κλασαμε επιτοπου στο γελιο...Να μην τα πολυλογω εχω καταφερει να διανυσω περιπου...25 μετρα απο τα 30. Κολλαμε ομως και λεω στον κολλητο να μπει εκεινος μεσα και να κανει οπισθεν για να παρουμε φορα και να σπασουμε τα τελευταια 5 μετρα. Ο τριμαλαξ ομως γκαζωνει τελειως την οπισθεν και το vitara γυριζει και βυθιζεται αναμεσα σε 2 αυλακια με ολη την αριστερη πλευρα... Αυτο ηταν...Τωωωωωωρα κολλησαμε. Κινητο στο χερι και τηλεφωνο σε φιλους με ολοκαινουργιο niva. "Τσακιστειτε στο ταδε μερος γιατι οργωνουμε ενα χωραφι. Φερτε και καμμια σακουλα γιατι θα φαμε λαχανοντολμαδες σημερα!" Βεβαια στο μεταξυ οι χωριανοι εχουν σφυριξει στον ιδιοκτητη οτι καποιοι παλαβοι εχουν πεσει μεσα στο χωραφι οποτε μετα απο καποια ωρα νασου ενα Hilux με εναν τυπο μεσα που ειτε μιλαγε με το στομα ειτε ανοιγοκλεινε τον κωλο του α λα Jim Carey το ιδιο ηταν.
"Τι κανετε μουρε μες τα λαχανα";;; (Ευτυχως δεν λιωσαμε εκεινη τη στιγμη) "Ε δεν βλεπεις, κολλησαμε". Του λεμε τι εγινε και προσπαθει (ματαιως) να μας ρυμουλκησει με το pick up. (Δεν μπορειτε να πειτε ειχαμε τουλαχιστον ιμαντα). Μετα φευγει και εμφανιζεται με ενα...EVO XXIVI τραχτερι και αρχιζει τη ρυμουλκηση. Το vitara πηγαινε "σβαρνωντας" (στην γλωσσα του χωριατη) και με τα πολλα το προσγειωσαμε στον αρχικο μας δρομακο..."Αντε, δωκετε 30 αργυρια για το τραβηγμα" μας ειπε, τελικα και 20 δεν τον χαλασαν. Στο μεταξυ ηρθε και το Niva και αφου εφυγε ο τυπος συνεχισαμε τα πανω κατω για αλλο λιγο και γυρισαμε Χαλκιδα. Περιττο να σας πως με τοσο χιονι που σφηνωσε κατω απο το Vitara πανω απο τα 60 δεν πηγαινε απο το τρεμουλο. Γενικα η ολη περιπετεια ειχε τοσο γελιο αλλα ποτε δεν φανταζομουν πως μια διανοιξη δρομου αναμεσα σε λαχανα με...10km/h θα ηταν αναλογα συναρπαστικη με το να...σκιζεις το Gti σου...
ΥΓ: Κατα τα αλλα η μανα μου ηθελε να ψαξω να βρω κανενα καλο λαχανο για σαλατα γιατι μετα ειχαμε κοσμο στο σπιτι...
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Adonis
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: Ρόδος

|
|
Ακόμα γελάω από χτες που μου το είπες......
Προσωπικά δεν έχω τέτοιες εμπειρίες από 4χ4, και έτσι όπως τα λες πρέπει να είναι αρκετά διασκεδαστικό. Συνεχίζω όμως να προτιμώ το σκίσιμο του ST μου (είμαι λίγο κρυουλιάρης και δεν τα πάω τόσο καλά με το χιόνι, νησιώτης βλέπεις), αν και για να το λέει αυτό κάποιος με τις δικές σου οδηγικές εμπειρίες σημαίνει πολλά για τους off - roaders ....
|
|
|
|
_________________ mmmmmmmmmMPSsssssssss
|
|
 |
     |
 |
SurvivaL
μαμά

Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος

|
|
| Αφού δεν ήσαστε εκεί ακόμα πάλι καλά! Την άλλη φορά να με φωνάζεται και εμένα για συμβουλές!
|
|
|
|
_________________ Θα σε δώ στο βουνό...με καινούργιο μοτέρ!!!
~SurvivaL~
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
|
|
|
|
 |
|
 |
|