Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Dr.Saimon
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/11/2005, 23:17  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

καλοοοοο!!!!!!!
και αναβαση και διαδρομη μεγαλη και καλο φαγητο μμμμ!!!!!
sounds real good!!!!!!
rally

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/11/2005, 13:31  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Οντως ακούγεται πολύ καλή ιδέα....

"Men with guts attack the corners!" Keitchi "Dori Dori" Tsuchiya

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/11/2005, 14:57  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Να μαζευτειτε να μου ερθετε...
Γεια σου survival κριτη-αγωνοδικη-υπευθυνε σχεσεων αγωνιζομενων-αναπληρωματικε βοηθε σκιαχτρου Razz Razz Laughing Smile

Ξεχασα τιποτα;;; Laughing Very Happy
(εγω θα ειμαι οπου ειναι αυτος δεν το χανω με τιποτα) Razz

bril
2ο στάδιο
2ο στάδιο

Ένταξη: 20 Νοέ 2005
Περιοχή: ΚΥΨΕΛΗ
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 25/11/2005, 02:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Kαι εγω μεσα!!!
Ημουνα στην τελευταια στροφοδιαδρομη, συνοδηγος στο μπλε 106.

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από brilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
SurvivaL
μαμά
μαμά

Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 1/12/2005, 16:58  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

johanndelta Έγραψε:
Να μαζευτειτε να μου ερθετε...
Γεια σου survival κριτη-αγωνοδικη-υπευθυνε σχεσεων αγωνιζομενων-αναπληρωματικε βοηθε σκιαχτρου Razz Razz Laughing Smile

Ξεχασα τιποτα;;; Laughing Very Happy
(εγω θα ειμαι οπου ειναι αυτος δεν το χανω με τιποτα) Razz

Καλά καλά έλα εσύ και θα σε κάνω άνθρωπο... Laughing

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από SurvivaLΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/12/2005, 18:58  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Κοιτα το γιλεκο κριτη που θα φορας να ειναι ομολογκαρισμενο γιατι θα σε δωσω θεοστεγνα και αλοιμονο σου φουκαρα μου... Laughing

Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/12/2005, 19:03  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Απο τις 6:30 μεχρι να με διωξουν οι κριτες θα κανω κανα-δυο περασματα με το saxaki και μετα θα αραξω στην κ8.Οποιος θελει ερχετε να αραξουμε να απολαυσουμε μαζι τον αγωνα.

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
bril
2ο στάδιο
2ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 3/12/2005, 21:24  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Καλησπέρα
Τελικά θα συναντηθούμε κάπου το πρωί για να ανέβουμε παρέα?
Ωρα και μέρος

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από brilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 4/12/2005, 20:42  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Highlights...

1.Ενα μαυρο πανο στην μπαριερρα της Κ4 που εγραφε τα εξης: ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΛΟΙ!!! Κ4 FANS
Πως λεμε Αφισσοραμα fans...

2.Υπηρχε ανθρωπος ο οποιος ειχε κατασκηνωσει κανονικα με την σκηνουλα του... Shocked Shocked Shocked

3.Σκαλτσας...Το Σαββατο εβγαλε οοοοοοοοολη την Κ8Α με το πλάι...

asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 5/12/2005, 01:33  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Τώρα προσωπικά έχω μπερδευτεί! Να ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσουν και τα χρονομετρημένα αλλά και το Drift (τύπου διαρκείας και όχι κάνω σβούρες γύρω από τον εαυτό μου και καίω λάστιχο για το θεαθήναι!).

Τώρα ο κόσμος σίγουρα θέλει "πάντες", θέαμα και drift. Από την άλλη η Ριτσώνα είναι μια ανάβαση που κυνηγάς το χρονόμετρο. Αν φας 1, 5, 10 δεύτερα τότε σε λένε κουλό (εννοείται από ίδια αυτοκίνητα ή παρεμφερή).

Το συμπέρασμα πιο είναι???

Λέων Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από asyrigosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Kacey
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 5/12/2005, 01:44  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

To συμπερασμα ειναι οτι το πανω ηταν μαλλον χαβαλεδιστικο και ειρωνικο, οτι οι εν λογω κυριοι (σκαλτσας κ σια) βαζουν τα γυαλια σε αλλους που γραφουν χρονους. Η απλα αυτοι που το ανεβασαν ειναι βλακες.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Πίθηκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από KaceyΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailMSN Messenger
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 5/12/2005, 02:20  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πολλες εγκαταλυψεις και πολυ καθηστεριση ρε παιδια....αλλα βεβαια με τετοιους κριτες σαν τον Survival πως να "καθαρισει" ο δρομος.
Νο1:Σωτηρχος...saxo kit car ο ανθρωπος περναγε διχος αυριο.
Ρουσθενης...sierra cosworth μπλε ωραιο θορυβο η collins με carbon διαφραγμα ε?

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
bril
2ο στάδιο
2ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 6/12/2005, 03:04  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πραγματικα ειχε πολλες εξοδους. Αληθεια εμαθε κανεις αν τελικα χτυπησε κανεις οταν εφυγε ενα ασπρο 106 στη μπαρα στην κ3?
Και κατι αλλο, απο τις 160+ συμμετοχες, μαλλον δεν ετρεξαν ολοι.

Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 6/12/2005, 07:59  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Με το μάλλον θα μείνουμε, αφού η ΑΛΑ δεν μας στέλνει ενημερωτικά Δελτία Τύπου.

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
asyrigos
1o στάδιο
1o στάδιο

japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/12/2005, 00:49  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Και ο Κύρκος Junior τούμπαρε το EVO? Και ο μεγάλος εγκατέλειψε?

Δεν τους πήγε η Ριτσώνα αυτή τη φορά....

Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 7/12/2005, 04:14  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Tουμπαρε ακριβως μπροστα μας στην αριστερη πριν την κ8 και ειχε αρκετη ζημια.Ο μπαμπας δεν εκανε ουτε προθερμανση νομιζω.

SurvivaL
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 8/12/2005, 18:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ότι και να λέτε ο κριτής (δλδ εγώ) έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο...Laughing
Ρε σαρδανάπαλε Αρβανιτάκη μου αρέσει που ρωτάς κιόλας! Καθόσουν καμμιά 20-30αρια μέτρα από εμάς και δεν ήρθες να πείς ένα γεια. Πάλι καλά που σε ξεχώρησα στο πλήθος...Razz Laughing

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από SurvivaLΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 11/12/2005, 11:23  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Σαρδαναπαλε;;; Laughing Laughing Laughing
Εχω να ακουσω αυτη τη λεξη οσο καιρο κανεις εσυ ενα γυρο στα Μεγαρα Laughing Laughing Laughing

Και εγω σ'αγαπω γλυκια μου Embarassed

SurvivaL
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 14/12/2005, 14:52  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δηλαδή 1.19''; Ε είσαι λίγο αργός.... Razz Razz Razz

johanndelta
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/12/2005, 11:16  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Χμ...οντως ειμαι πολυ αργος τελικα. Μαλλον θα αρχισω το πλεξιμο, την ανθοκομια και λοιπες "αδρεναλινικες" δραστηριοτητες... Rolling Eyes

Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/2/2006, 04:50  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ετσι οστε να μην πας υποθετω....Razz
Kαι εγω θα ειμαι εκει στην Κ8β πανω απο το δρομο στο χωμα....
"αρχοντικη" θεση...Razz Razz Razz

bril
2ο στάδιο
2ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/2/2006, 19:30  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Αντε αμα ειναι ειναι αυτη τη φορα να μα παμε ολοι μαζι. Να βαλουμε και απο πισω κανενα πανω ΤΑRMAC... (αν υπαρχει).

Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/2/2006, 20:00  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Υπηρχε πανώ Tarmac αλλα καποιος το αφησε στο καρτοδρομο...Razz
Tελικα το πηρατε ρε?

SurvivaL
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/2/2006, 12:11  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

arvanitakis Έγραψε:
...Survival se poia strofi tha eisai? gia na kserw

Και να ξέρεις θα έρθεις να μας μιλήσεις όπως την άλλη φορά ε...; Razz Hector εκεί να πάς δεν θα είμαι! Razz

Στην κ6 είμαι αλλά δεν θέλω κανέναν σας πάνω από το κεφάλι μου. Smile Θα έχω που θα έχω τον κάθε κακομοίρη θεατή να λέει το μακρί και το κοντό του πως στρίβει ο καθένας σε κάθε πέρασμα, να έχω και εσάς και τους άλλους ε ποτέ! Razz

Bax
μαμά
μαμά

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Περιοχή: Περιστέρι
japan.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/2/2006, 17:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Έχω πληροφορίες οτι ο survival δεν θα πάει ανάβαση Ριτσώνας. Θα την μποϊκοτάρει. Οπότε όλοι εμείς μπορούμε να ευχαριστηθούμε το θέαμα δίχως να ανησυχούμε μήπως πεταχτεί από κανένα θάμνο με το ομολογκαρισμένο του γιλέκο και να αρχισει τα κουλά του. RazzRazzRazz

Καρκίνος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BaxΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται