| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
splitapsou
Τούμπανο

Ένταξη: 07 Δεκ 2005

|
|
| σε ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό...
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hil
3ο στάδιο

Ένταξη: 14 Οκτ 2005
Περιοχή: Π. Φάληρο/BEERLAND

|
|
Μυστικά για να κρατήσει ο γάμος σας για πάντα...
Εγώ με την γυναίκα μου έχουμε κάποια μυστικά για να κρατάει ο γάμος μας για πάντα...
01. Δυο φορές την εβδομάδα πηγαίνουμε σε ένα καλό εστιατόριο, καλό κρασί, καλό φαγητό και καλή παρέα. Αυτή πηγαίνει Τρίτες και εγώ Παρασκευές.
02. Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια. Το δικό της είναι στην Αθήνα και το δικό μου στη Θεσσαλονίκη.
03. Πηγαίνω την γυναίκα μου παντού, αλλά πάντα βρίσκει το δρόμο για να γυρίσει.
04. Ρώτησα την γυναίκα μου «Που θέλεις να πάμε για την επέτειο μας;» «Κάπου που δεν έχω πάει καιρό». Έτσι της πρότεινα την κουζίνα!
05. Πάντα κρατιόμαστε χέρι-χέρι. Αν την αφήσω ψωνίζει.
06. Έχει ένα ηλεκτρικό μίξερ, ηλεκτρική τοστιέρα και ηλεκτρικό στίφτη. Μου είπε «Υπάρχουν πολλές συσκευές και δεν έχω μέρος να καθίσω». Της αγόρασα μια ηλεκτρική καρέκλα.
07. Μου είπε ότι το αυτοκίνητο δε πηγαίνει καλά γιατί έχει νερό στο καρμπυρατέρ. Την ρώτησα που είναι το αυτοκίνητο και μου είπε «Στη λίμνη!»
08. Η γυναίκα μου κάνει καινούργια δίαιτα Καρύδες και μπανάνες, δεν έχασε κιλό αλλά που να την δείτε πως σκαρφαλώνει δέντρα τώρα.
09. Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας «Αργησα για τα σκουπίδια;» Ο οδηγός της είπε «Όχι,
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
ίναι στα ερείπια τις "Φουκουσίμα" ένα Κινέζος βουδιστής ,ένας Τούρκος μουσουλμάνος και ένας Έλληνας χριστιανός....
Τα συνεργεία πρώτα ανασύρουν τον βουδιστή αλλά με κομμένα τα πόδια του, τότε λέει: "δόξα στον Βούδα που είμαι ζωντανός έστω και χωρίς πόδια...."
μετά βγαίνει και ο Τούρκος χωρίς χέρια τότε λέει: "δόξα στον Αλλάχ που ζω έστω και χωρίς χέρια......"
Βγαίνει μετά και ο Έλληνας χωρίς να έχει πάθει τίποτα και αφού ξεσκονίζει λίγο τα ρούχα του και λέει:
"Το Χριστό μου και την Παναγία μου ...παραλίγο να σκοτωθούμε!!"
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
| Ένας τροχονόμος σταματάει μια ξανθιά οδηγό. -Το δίπλωμά σας παρακαλώ. -Τι είναι αυτό; Ρωτάει εκείνη. -Την άδεια κυκλοφορίας παρακαλώ. -Τι είναι αυτό; Ξαναρωτά. -Τό ασφαλιστήριο παρακαλώ. -Τι είναι αυτό; Ρωτάει πάλι. -Ούτε αυτό ξέρετε; Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό; της λέει θυμωμένος και δείχνει το αποκάτω του. -Αχ πάλι αλκοτέστ θα κάνω;!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Τρεις δικηγόροι και τρεις γιατροί, πρέπει να παρακολουθήσουν ένα.συνέδριο σε μια επαρχιακή πόλη και ο μόνος τρόπος για να πάνε εκεί, είναι με το τρένο. Στον σταθμό, οι τρεις γιατροί βγάζουν τρία εισιτήρια και βλέπουν τους δικηγόρους να βγάζουν μόνο ένα εισιτήριο.
- Πώς θα ταξιδέψετε, τρία άτομα, με μόνο ένα εισιτήριο;
- Κοιτάξτε και θα δείτε, απαντάει ο ένας από τους δικηγόρους.
Ανεβαίνουν στο τρένο και οι γιατροί κάθονται στις θέσεις τους και παρακολουθούν τους δικηγόρους να στριμώχνονται σε μια τουαλέτα και να κλείνουν την πόρτα πίσω τους.
Το τρένο αναχωρεί και λίγο αργότερα, ο εισπράκτορας φτάνει για να ελέγξει τα εισιτήρια. Χτυπά την πόρτα της τουαλέτας και φωνάζει «Εισιτήρια, παρακαλώ». Η πόρτα ανοίγει και….
.ένα χέρι βγαίνει από μέσα με το εισιτήριο. Ο εισπράκτορας το ακυρώνει και φεύγει.
Αμέσως μετά, οι δικηγόροι βγαίνουν και κάθονται στις θέσεις.
Οι γιατροί το βλέπουν αυτό και συμφωνούν ότι είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Έτσι, μετά το συνέδριο, αποφασίζουν να αντιγράψουν τους δικηγόρους και στον σταθμό, βγάζουν μόνο ένα εισιτήριο, για το ταξίδι της επιστροφής.
Βλέπουν όμως τους δικηγόρους, οι οποίοι δεν αγόρασαν ΚΑΝΕΝΑ εισιτήριο αυτήν την φορά.
- Πώς θα ταξιδέψετε στο τρένο χωρίς καν εισιτήριο;
- Κοιτάξτε και θα δείτε.
Ανεβαίνουν στο τρένο. Οι τρεις γιατροί στριμώχνονται σε μια τουαλέτα και οι δικηγόροι σε μιαν άλλη κοντινή. Το τρένο αναχωρεί. Λίγο αργότερα, ένας από τους δικηγόρους βγαίνει από την τουαλέτα τους, περπατά προς την τουαλέτα των γιατρών, σταματά, χτυπά την πόρτα και λέει:
- Εισιτήρια, παρακαλώ.
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Περπατάνε δύο οδοντογλυφίδες και γυρίζοντας πίσω τους βλέπουν μία καρφίτσα. Οπότε λέει η μία στην άλλη:
- Καλέ κοίτα...ο Ρόμποκοπ....!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
manolis
2ο στάδιο

Ένταξη: 10 Ιούν 2007
Περιοχή: Αθηνα

|
|
| Hil Έγραψε: | Περπατάνε δύο οδοντογλυφίδες και γυρίζοντας πίσω τους βλέπουν μία καρφίτσα. Οπότε λέει η μία στην άλλη:
- Καλέ κοίτα...ο Ρόμποκοπ....! |
Καλο!!
|
|
|
|
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
- Τί είναι κόκκινο και φτύνει πριονίδια;
- Η Κοκκινοσκουφίτσα που παίρνει πίπα από τον Πινόκιο!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Πάει ένας για καμάκι:
-Σιδεράς ήταν ο πατέρας σου?
-Όχι, γiατι?
-Γιατί μόλις σε είδα μου έγινε κάγκελο !!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Ένας σκωτσέζος μεθύστακας περπατάει στον δρόμο και βρίσκει ένα λυχνάρι....Το παίζει ,το κουνάει ...το τρίβει και βγαίνει ένα τζίνι...
_θα σου πραγματοποιήσω μία σου επιθυμία λέει το τζίνι.
-θέλω να κατουράω ουίσκι λέει ο σκωτσέζος!!!
Την άλλη μέρα πάει στην τουαλέτα και πράγματι κατουρούσε ουίσκι.
-Γυναίκα...δύο ποτήρια και πάγο!!!
Το Άλλο πρωί τα ίδια ...Γυναίκα δύο ποτήρια και πάγο!!..
Όμως το άλλο πρωί ....Γυναίκα ένα ποτήρι και πάγο...
-Γιατί εγώ δεν θα πιω;
-Εσύ σήμερα θα πιεις απο το μπουκάλι!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
manolis
2ο στάδιο

Ένταξη: 10 Ιούν 2007
Περιοχή: Αθηνα

|
|
| Hil Έγραψε: | Ένας σκωτσέζος μεθύστακας περπατάει στον δρόμο και βρίσκει
-Γιατί εγώ δεν θα πιω;
-Εσύ σήμερα θα πιεις απο το μπουκάλι!!! |
|
|
|
|
      |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Ρωτάει μια ξανθιά την επίσης ξανθιά φίλη της.
-Τι ακριβώς είναι η πίπα;
-Α! της λέει η άλλη, κάτι πολύ απλό.
Παίρνεις το πουλί και το βάζεις στο στόμα σου!
-Έτσι με τα... φτερά;;;;;;;;;
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Κάθονται δυο τύποι στο καφενείο και ο ένας λύνει σταυρόλεξο.
Ρωτάει λοιπόν τον άλλον:
-Ρε Μάνο, πες μου, γυναικείο όργανο ηδονής με 5 γράμματα.
-Οριζόντια ή κάθετα?
-Οριζόντια.
-ΣΤΟΜΑ!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Ηταν παντρεμένοι μισό αιώνα και κάποια στιγμή πεθαίνει εκείνος. Λίγο αργότερα ακολουθεί εκείνη, και όταν φτάνει στον ουρανό τον βλέπει από μακρυά και γεμάτη χαρά τρέχει προς το μέρος του.
-Αγάπη μου, τι όμορφα να είμαστε πάλι μαζί!
-Ελα, απαντά αυτός, κόψε τις βλακείες! Η συμφωνία ήταν "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος!"
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Δύο μεθυσμένοι κάθονται στο μπαρ. Λέει ο ένας:
- Μετά από 10 χρόνια γάμου, έχω σεξ το πολύ 3 φορές το χρόνο.
- Και από δω μια από τα ίδια φιλαράκι. Και βασικά, αν η γυναίκα μου δεν κοιμόταν με το στόμα ανοιχτό δε θα έκανα καθόλου......!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Ενα ζευγαρι πηγαινει camping στα βουνα για ρομαντικο σαβ/κο στην φυση.
Οταν φτανουν εκει ο ανδρας παει να κοψει μερικα ξυλα
Γυριζοντας πισω λεει:
-Αγαπη μου, τα χερια μου εχουν παγωσει τελειως!
-Αγαπη μου, βαλ'τα αναμεσα στα ποδια μου και θα ζεσταθουν.
... Το κανει αυτος, και γρηγορα ζεσταινεται. Μετα το γευμα ο ανδρας παει να κοψει μερικα ακομα ξυλα.
Γυριζοντας πισω λεει:
-Αγαπη μου, βαλ'τα αναμεσα στα ποδια μου και θα ζεσταθουν.
Το κανει αυτος, και γρηγορα ζεσταινεται. Μετα το δειπνο ο ανδρας παει να κοψει και αλλα ξυλα για την νυχτα.
Γυριζοντας πισω λεει:
Αυτη τον κοιταει και λεει:
-Μα αν ειναι δυνατον! Τα αυτια σου δεν παγωνουν ποτε???
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Καθηγητρια : Γιατι η αγελαδα τρωει το χορτο?
Τοτος : Γιατι δεν εχει χερια να το στριψει.!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Τι είναι 4 λάστιχα και τι είναι 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;
- Τα 4 λάστιχα είναι GOODYEAR ενώ τα 365 προφυλακτικά είναι VERY GOOD YEAR!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Hil
3ο στάδιο

|
|
Ενας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, κι αυτός τού δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.
- Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα;
- Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα.. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα.
- Τίποτα;;;;
- Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου.
- Και την κόρη σας;;;;
- Ναι. Τι με τα χέρια, τι με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί,
Tίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε... και τη γειτόνισσα..
- Τη γειτόνισσα;;;;
- Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα.
- Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε.
- Ακριβώς γι` αυτό ήρθα γιατρέ. Δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα.!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
j.k
2ο στάδιο

Ένταξη: 21 Φεβ 2006
Περιοχή: Πολύγωνο - Αθήνα

|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Κάποτε ξεναγούσαν ένα φοιτητή μηχανικό σε ένα μεγάλο εργοστάσιο που έφτιαχνε προϊόντα από Λατέξ.
Πρώτα του έδειξαν μια γραμμή που παρήγαγε λαστιχένιες πιπίλες για μπιμπερό.
Οι πιπίλες βγαίνανε με μεγάλη ταχύτητα ενώ ακουγότανε ένας δυνατός επαναληπτικός θόρυβος χιςςςς ποπ, χιςςςς ποπ?
- Το χιςςςς είναι ο θόρυβος που κάνει όταν χύνεται το υγρό λάστιχο στο καλούπι,ενώ το ποπ είναι που βγαίνει μια βελόνα και κάνει την τρύπα της πιπίλας, εξήγησε ο μηχανικός που έκανε την ξενάγηση.
Αργότερα, η ξενάγηση συνεχίστηκε σε ένα άλλο τμήμα, παραγωγής προφυλακτικών. Εκεί μια άλλη μηχανή, έβγαζε με μεγάλη ταχύτητα προφυλακτικά και έκανε ένα δυνατό θόρυβο xιςςςς χιςςςς χιςςςς χιςςςς ποπ?
- Το χιςςςς το καταλαβαίνω, απόρησε ο φοιτητής, αλλά τι είναι αυτό το ποπ που ακούγεται που και που;
- Είναι ακριβώς το ίδιο που γίνεται και στη μηχανή των μπιμπερό, απάντησε ο ξεναγός, κάθε πέμπτο προφυλακτικό βγαίνει μια βελόνα και του κάνει μια τρύπα.
- Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι καλό για τις πωλήσεις των προφυλακτικών, παρατήρησε ο φοιτητής.
- Ναι, αλλά είναι πολύ καλό για τις πωλήσεις των μπιμπερό..!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ktop
μαμά

Ένταξη: 16 Σεπ 2011
Περιοχή: Aghia Varvara, Egaleo

|
|
Τι να κάνω αντρούλη μου τώρα τα Χριστούγεννα για να ομορφύνει το σπίτι μας; - Να πας στη μάνα σου! .......................................................................................................
Ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο γυμνός: - Κοίτα σώμα γυναίκα, 80 κιλά, σκέτος δυναμίτης! Αυτή του λέει: - Κρίμα που έχει τόσο μικρό φυτίλι! ...................................................................................................... Χτυπάει το τηλέφωνο σε μια ράδιο-εκπομπή. -γεια σας. είστε στον αέρα -γεια σας παιδιά λοιπόν χτες βρήκα ένα πορτοφόλι, είχε μέσα 520 ευρώ, 2000 δολάρια, 600 λίρες Αγγλίας και κάρτα του ιατρού Τσιλιμίρδα Ιωάννη με διεύθυνση... τηλέφωνο..., κινητό.... -και θέλετε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό για το πορτοφόλι? - όχι ρε παιδιά, βάλτε του ένα καλό τραγούδι εκ μέρους μου να τον ευχαριστήσω τον άνθρωπο!!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator

|
|
Ένας αξιωματικός της υπηρεσίας δίωξης Ναρκωτικών, καταφθάνει σε ένα
απομονωμένο κτήμα πάνω στον Ψηλορείτη και λέει στον αγέρωχο βρακοφόρο ιδιοκτήτη.
«Πρέπει να κάνω έρευνα στο κτήμα σου για παράνομα δενδρύλλια χασίς»
Ο χωρικός συμφωνεί αλλά του λέει, δείχνοντας του ένα περιφραγμένο χωράφι εκεί δίπλα:
«Εντάξει, αλλά μη πάτε σ' εκείνο το χωράφι».
Ο αξιωματικός φανερά νευριασμένος, με μια κίνηση, βγάζει από τη τσέπη του το υπηρεσιακό «Σήμα» του και με υπεροπτικό ύφος του λέει:
«Βλέπεις αυτό το σήμα; Αυτό το σήμα σημαίνει ότι μπορώ να πάω όπου θέλω, σε οποιοδήποτε κτήμα γουστάρω, όποτε θέλω. Δε θέλω αντιρρήσεις και δεν θα σου δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Έγινα κατανοητός; Έχεις κανένα πρόβλημα μ' αυτό»;
Ο χωρικός, με ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα στο πρόσωπο του, κουνάει το κεφάλι του συναινετικά και φεύγει για να συνεχίσει τη δουλειά του!
Μετά από λίγο, ο Κρητικός ακούει δυνατές κραυγές και βλέπει τον αξιωματικό να τρέχει,
ουρλιάζοντας από το φόβο, για τη ζωή του και ξοπίσω του έναν τεράστιο ταύρο να τον κυνηγάει! Σε κάθε βήμα ο ταύρος κέρδιζε έδαφος και ήταν προφανές ότι θα τον έφτανε προτού φτάσει σε ασφαλές έδαφος.
Ο χωρικός πετάει τα εργαλεία του και τρέχει στο φράχτη και φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε.
«Το σήμα, δείξε του το σήμα»!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Gozilla
2ο στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005

|
|
Σε ένα κρουαζιερόπλοιο έκανε σε πρόγραμμα βαριετέ το νούμερό του ένας ταχυδακτυλουργός στο οποίο εξαφάνιζε διάφορα αντικείμενα. Στη σκηνή ήταν και ένας παπαγάλος ο οποίος, όποτε εξαφάνιζε κάποιο αντικείμενο ο ταχυδακτυλουργός έκραζε: -ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ! - ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ! - ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ! και ο ταχυδακτυλουργός τσαντιζόταν, γινόταν τζερτζελές για λίγο και πάλι τα ίδια...
Κάποια μέρα το πλοίο πέφτει σε καταιγίδα και βουλιάζει. Πάνω στην ίδια σανίδα κρατιέται ο ταχυδακτυλουργός και κάθεται και ο παπαγάλος. 1 μέρα, 2 μέρες σιωπή, μόνο κοιτιόντουσαν. Την τρίτη μέρα λέει ο παπαγάλος: Εντάξει ρε πούστη, σε παραδέχομαι! Πες μου που έβαλες το καράβι μόνο!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ktop
μαμά

Ένταξη: 16 Σεπ 2011
Περιοχή: Aghia Varvara, Egaleo

|
|
- Θα διέσχιζα ουρανό, θάλασσα και γη! Θα περπατούσα ξυπόλυτος ανάμεσα σε αγκάθια και γυμνός στο χιόνι μόνο και μόνο για να σε δω!!
- Αχ μωρό μου, τι γλυκό! Θα σε δω λοιπόν απόψε;
- Καλά, πλάκα μου κάνεις; Με τέτοια βροχή; Ρίχνει καρεκλοπόδαρα!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|