Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
splitapsou
Τούμπανο
Τούμπανο

Ένταξη: 07 Δεκ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/2/2009, 07:38  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

acgt3 Έγραψε:

μια χαρα εισαι αφου οδηγεις τα 2 καλυτερα αυτοκινητα για τον ελλαδικο χωρο.

δεν περίμενα τέτοια κρίση αλήθειας από έναν ιταλομπλοκέ...

μπράβο!!!! Laughing Laughing Laughing

Ges Takounao Cala Costa .... kai exo ipomoni...

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από splitapsouΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
MAXRISTOS
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 23 Φεβ 2008
Περιοχή: Ν.Σμύρνη
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/2/2009, 15:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

splitapsou Έγραψε:
acgt3 Έγραψε:

παρόλλο που και έγω είμαι ιταλόφιλος, η αλήθεια να λέγετε,δίοτι συμφωνώ και εγώ.... Very Happy

Ταύρος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από MAXRISTOSΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/2/2009, 16:08  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

MAXRISTOS Έγραψε:
splitapsou Έγραψε:
acgt3 Έγραψε:

παρόλλο που και έγω είμαι ιταλόφιλος, η αλήθεια να λέγετε,δίοτι συμφωνώ και εγώ.... Very Happy

μη ρε χρηστο μην δινεις θαρρος στο ζαν πελ μοντο, πω τι εχουμε να ακουσουμε τωρα. θα μας τα πρειξει με τη γαλλικη επανασταση, αληθεια η ρενο ανοιξε..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από acgt3Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαAIM διεύθυνσηMSN Messenger
splitapsou
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/2/2009, 20:29  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

δεν θα πώ τίποτα η αναγνώριση και μόνο αρκεί.... Cool Cool

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από splitapsouΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
mikevas
μαμά
μαμά

Ένταξη: 22 Φεβ 2009

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 22/2/2009, 21:25  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Γεια χαρά σε όλους και από εμένα. Μιχάλης είναι το όνομα, είμαι από Αθήνα και έχω ένα 350Ζ. Ελπίζω να σας γνωρίσω και από κοντά στο προσεχές td.

Λέων Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από mikevasΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
puntoelx16v
μαμά
μαμά

Ένταξη: 30 Νοέ 2008
Περιοχή: aigio
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 22/2/2009, 22:31  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ωω!!!μπραβο!350Z!ωραίο αυτοκίνητο!(αν και ιταλόφιλος οφείλω να το παραδεχτώ!!)καλωσήρθες!

Λέων Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από puntoelx16vΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
MAXRISTOS
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/2/2009, 00:13  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

mikevas Έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους και από εμένα. Μιχάλης είναι το όνομα, είμαι από Αθήνα και έχω ένα 350Ζ. Ελπίζω να σας γνωρίσω και από κοντά στο προσεχές td.

Καλωςήρθες στην παρέα μας.Εαν μπορείς, έλα στην συνάντηση που θα κάνουμε την Παρασκευή.

Ταύρος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από MAXRISTOSΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/2/2009, 17:26  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

mikevas Έγραψε:

καλως ηρθες γιαπωνεζε θα σε γνωρισω στο td θα με καταλαβεις ειμαι ο πιο ομορφος.

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Δράκος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από acgt3Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαAIM διεύθυνσηMSN Messenger
splitapsou
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 23/2/2009, 19:24  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

είπα και εγώ δεν θα μίλαγε η ιταλίδα σταρ του club μας????

alexisgsxr
μαμά
μαμά

Ένταξη: 21 Φεβ 2009
Περιοχή: χολαργος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 06:07  Θέμα δημοσίευσης:  χαιρετισματα στην ωραια παρεα σας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

γεια σας και απο μενα στην ωραια παρεα σας.με λενε αλεξη και ειμαι κατοχος ενος 200sx με το οποιο συζω εδω και ενα χρονο!και φυσικα το παθος μου ειναι η ταχυτητα και οι αγωνες Very Happy αυτα τα λιγα για μενα

Λέων Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από alexisgsxrΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
splitapsou
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 12:45  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

καλός τον!

MAXRISTOS
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 12:53  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Καλωςήρθες στην παρέα μας.

acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 14:58  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

im very glad to see u from closer eye welcome done.

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 15:02  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

splitapsou Έγραψε:

ευχαριστω

Image

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

ghatzip
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 15:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Γεια σας και απο εμενα , εχω ενα Mazda RX8 και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα στα Μεγαρα.

Ταύρος Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από ghatzipΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
MAXRISTOS
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 17:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

acgt3 Έγραψε:
splitapsou Έγραψε:

ευχαριστω

Image

banana zzwhip

_-MaNo$-_
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Aθηνα Χαλανδρι
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 24/2/2009, 22:40  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Αντωνη please μην γραφεις Αγγλικα, τα σκοτωνεις Razz Razz Razz
Καλως μας βρηκατε παιδια!!!! Ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε πολυ ωραια! Να σας δουμε την Παρασκευη ετσι? Very Happy

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Γάτα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από _-MaNo$-_Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN Messenger
spiffm
μαμά
μαμά

Ένταξη: 28 Σεπ 2008

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 25/2/2009, 02:22  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

ghatzip Έγραψε:
Γεια σας και απο εμενα , εχω ενα Mazda RX8 και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα στα Μεγαρα.

Γνωριζόμαστε από κάπου Smile Smile Smile

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από spiffmΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
ghatzip
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 25/2/2009, 12:22  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

spiffm Έγραψε:

Γνωριζόμαστε από κάπου Smile Smile Smile

Laughing Laughing Laughing

Ταύρος Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από ghatzipΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
kekropas
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Φεβ 2009
Περιοχή: koropi
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 26/2/2009, 15:36  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Καλώς σας βρήκα και εγώ !!! Very Happy

Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι κάτοχος ενός Υaris Ts 1.8 και ενός επίσης Yaris Ts, 1.5 όμως το οποίο δειλά δειλά προετοιμάζεται για trackday car ! Embarassed

Θα τα πουμε απο κοντά αύριο στην συνάντηση και φυσικά στο trackday στα Μέγαρα !

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από kekropasΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 26/2/2009, 15:56  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

kekropas Έγραψε:

Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι κάτοχος ενός Υaris Ts 1.8 και ενός επίσης Yaris Ts, 1.5 όμως το οποίο δειλά δειλά προετοιμάζεται για trackday car ! Embarassed

απο οτι καταλαβα μαλλον σου αρεσουν τα yaris διορθωσε με εαν κανω λαθος καλως ηρθες.

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

kekropas
μαμά
μαμά

Ένταξη: 26 Φεβ 2009
Περιοχή: koropi
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 26/2/2009, 16:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

acgt3 Έγραψε:
kekropas Έγραψε:

απο οτι καταλαβα μαλλον σου αρεσουν τα yaris διορθωσε με εαν κανω λαθος καλως ηρθες.

Κρύβουν ψυχή μέσα τους βλέπεις....
Wink http://www.youtube.com/watch?v=qPedV-0p0Jg

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από kekropasΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MAXRISTOS
3ο στάδιο
3ο στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 26/2/2009, 18:52  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

kekropas Έγραψε:

Καλωςηρθες Wink

nossystems
μαμά
μαμά

Ένταξη: 21 Φεβ 2009

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 16/3/2009, 20:06  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Aloha! Ειμαι ο Αλεξανδρος (αν και μερικοι απο δω μεσα με γνωριζετε ηδη!)
και εχω ενα Starlet Glanza.

Κριός Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από nossystemsΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
acgt3
Τούμπανο
Τούμπανο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 16/3/2009, 20:34  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

γουελκαμ εχετε και την καλομοιρα εκει στην ανατολη τυχεροι!!!!!!!

PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
Image

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

25783 Επιθέσεις που εμποδίζονται