Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jimmy_Caesar
Administrator


Ηλικία: 55
Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Δημοσιεύσεις: 3060
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Αναγεννημένο φαίνεται να είναι το Ράλλυ Ακρόπολις φέτος, με νέα σχεδίαση, που φαίνεται πως προήλθε από τη γενική κατακραυγή του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια.
Οπως δείχνουν τα πράγματα θα αφήσει ικανοποιημένους τους πιστούς οπαδούς του εθνικού μας αγώνα!
Το πρώτο Rally Guide που εκδόθηκε, πριν λίγες μέρες, είναι το
http://www.acropolisrally.gr/pre/common/images/RG_1.pdf
ενώ το site του αγώνα είναι το
http://www.acropolisrally.gr
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
υπερβολες πιος φωναξε οι 1000 που πανε ακομα σιγα το πραμα.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
SurvivaL
μαμά


Ηλικία: 43
Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 36
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος

|
|
Για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση από τις ειδικές του Ακρόπολις μπορέι να έρθει στο Ράλλυ Κορινθού στις 8/4 όπου θα γίνει πάνω στην διαδρομή της 3ης μέρα του Ακρόπολις!
|
|
|
|
_________________ Θα σε δώ στο βουνό...με καινούργιο μοτέρ!!!
~SurvivaL~
|
|
 |
    |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
λες να το κερδισει ο loeb μπα δεν πιστευω!!!!!!
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
axpower
1o στάδιο

Ηλικία: 44
Ένταξη: 27 Μάρ 2009
Δημοσιεύσεις: 127
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
 |
    |
 |
splitapsou
Τούμπανο


Ηλικία: 44
Ένταξη: 07 Δεκ 2005
Δημοσιεύσεις: 1138

|
|
η FIAT που είναι στους αντρικους αγώνες????
|
|
|
|
_________________
Ges Takounao Cala Costa .... kai exo ipomoni...
|
|
 |
    |
 |
SurvivaL
μαμά


Ηλικία: 43
Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 36
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος

|
|
Όποιος θέλει infos & καλά σημεία για Χαρβάτι πρώτη μέρα, Κεφαλάρη δεύτερη (φοβερή ειδική, τεχνική μέσα στα έλατα!), Πίσσια τρίτη, ας μου στήλει pm. Καλό αγώνα να έχουμε!
PS. Η αυριανή ειδική 3 Ευαγγελίστρια ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων με το εκεί δασαρχείο που έχουν να κάνουν με ασφάλεια για πυρκαγιά κτλ.
|
|
|
|
_________________ Θα σε δώ στο βουνό...με καινούργιο μοτέρ!!!
~SurvivaL~
|
|
 |
    |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
axpower Έγραψε: | Σε τσουζει η Γαλλια? |
οχι για πολυ σε λιγο θα ειναι grupo Fiat εχουνε σειρα με την chrysler....
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
axpower
1o στάδιο

Ηλικία: 44
Ένταξη: 27 Μάρ 2009
Δημοσιεύσεις: 127
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
που ξερεις αν την αγορασετε μπορει να αρχισουν να στριβουν και τα ιταλικα
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
johanndelta
Επισκέπτης
|
|
Στη Θηβα που ειμασταν σημερα παντως (σε τεχνικο κομματι) πολυ μεγαλη εντυπωση μας εκαναν τα περασματα των Ν που ηταν ισαξια των WRC!!! Ω ναι. Ειδικα ο Αl Attiyah και ο...Tapper (ονομα και πραγμα) περασαν εκπληκτικα.
Εν τω μεταξυ τα με καχυποψια αντιμετωπιζομενα S2000 πανε ΤΑΠΑ!!! Ο δε ηχος υπεροχος. Ο Λαμπρος (Αθανασουλας) επιβεβαιωσε την αισθηση μας οτι παει αεροπορια και προηγειται στο PWRC!
Στα WRC ο Loeb ειναι "υπολογιστης". Μιλαμε για τελειο control στα 2 σημεια που παρακολουθησα και τρομερος ο "Μεγας Πετρος" βεβαιως-βεβαιως...
YΓ: Δημητρη ο (Ανε)προκοπ αυτη τη φορα περασε ηρεμα και δεν χρειαστηκε καμμια βοηθεια ευτυχως.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Ornella
μαμά


Ηλικία: 38
Ένταξη: 21 Φεβ 2009
Δημοσιεύσεις: 20

|
|
_________________
|
|
 |
    |
 |
splitapsou
Τούμπανο


Ηλικία: 44
Ένταξη: 07 Δεκ 2005
Δημοσιεύσεις: 1138

|
|
Α ρε Αντώνη Βουντού έκανες!
|
|
|
|
_________________
Ges Takounao Cala Costa .... kai exo ipomoni...
|
|
 |
    |
 |
Jimmy_Caesar
Administrator


Ηλικία: 55
Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Δημοσιεύσεις: 3060
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Γιατί να είναι μόνο 3 μέρες?
Που μάλιστα είναι πίσω μας και όχι μπροστά μας!
Τέλος πάντων, καλές ήταν κι αυτές, με αρκετή σκόνη, μάλλον λιγότερη από άλλες χρονιές.
Κλασσικά όπως όλα τα τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε από βραδίς της Πέμπτης με τον Γιάννη, τον Νέστωρα, τον Παναγιώτη (και αργότερα και τον Ντίνο) και πήγαμε να ψάξουμε την πρώτη ΕΔ που θα παρακολουθούσαμε, που ήταν το Χαρβάτι. Ως συνήθως διαβήκαμε την ΕΔ για να βρούμε καλό σημείο, και μόλις βρήκαμε ένα πολύ καλό σημείο κατασκηνώσαμε σε έναν παράδρομο, παραδίπλα από ένα μαντρί. Μα πού το βρήκαμε? Ολη η Ελλάδα είχε άπνοια, εκεί ήταν τα ανεμοδαρμένα ύψη. 10 μποφώρ και βάλε! Μετά το δύσκολο στήσιμο των σκηνών (θύελλα βλέπεις) κάποιοι κατάφεραν να κοιμηθούν, και το πρωί όταν πια ξεστήσαμε πήγαμε 10 μέτρα παρακάτω και... ξαναγυρίσαμε στην άπνοια. Μόνο άπνοια λέω? Το φυσούσαμε και δεν κρύωνε! Αφού θα το στείλουμε το σημείο αυτό στα Ανεξήγητα Φαινόμενα του Βαρδαχέλλα!!!
Τέλος πάντων πήγαμε εκεί που είχαμε επιλέξει να δούμε την ΕΔ και περιμέναμε. Είμαστε μόνοι μας, αλλά αυτό δε μας προβλημάτισε, μέχρι που πέρασε ένας καλός κυριούλης και μας "ενημέρωσε" πως είμαστε βλάκες και η ΕΔ δεν περνά από εκεί! Επιβεβαιώσαμε σύντομα ότι είμαστε βλάκες, αφού βρήκαμε 10 λεπτά αργότερα ένα σημείο που πραγματικά περνούσε η ΕΔ, όταν ξαφνικά είδαμε 10 νοματέους σκαρφαλωμένους σε κάτι πετρούλες (πολλές πετρούλες με μικρό π, όχι μία Πετρούλα με κεφαλαίο). Τη στιγμή που βγήκαμε από τα αυτοκίνητα πέρασε και ο Loeb, οπότε τελικά δεν χάσαμε και τίποτα.
Οταν τελείωσε το Χαρβάτι κατευθυνθήκαμε προς Βωξίτες, αλλά επειδή τελικά καθυστερήσαμε αρκετά λόγω κίνησης και νοικιασμένου Jimny, καταλήξαμε σε ένα συμπαθητικό σημείο στη Θήβα που ξαναείδαμε τα τερατάκια να περνούν.
Το τέλος της ημέρας μας βρήκε να κατασκηνώνουμε σε ένα πολύ ωραίο σημείο στα Κλένια, που ήταν κοντά σε 2 Sάκια που θα παρακολουθούσαμε την επόμενη μέρα, το Σάββατο. Η γεύση της Παρασκευής ήταν μάλλον αδιάφορη, τόσο από θέαμα στα σημεία που καταλήξαμε, όσο και από "αγωνιστικής" πλευράς, αφού αν εξαιρέσεις 5-6 περάσματα, οι υπόλοιποι φαινόντουσαν σαν να πήγαιναν βόλτα τη γιαγιά τους. Αν δεν ήταν και η καλή παρέα...
Το πρωί του Σαββάτου μας βρήκε πιο φρέσκους και με περισσότερη διάθεση, που επιβραβεύτηκε από το καλό θέαμα που προσέφεραν τα σημεία που είχαμε διαλέξει. Καλά περάσματα από τους περισσότερους, ενώ πάλι μερικοί πήγαιναν τη βόλτα τους σφυρίζοντας αδιάφορα. Ενας από αυτούς και ο φίλος μας ο Πρόκοπ, που μάλλον τη θέλει την έξοδό του για να ανάψουν τα αίματα. Τελικά τα αίματα δεν άναψαν ποτέ!
Το απόγευμα του Σαββάτου κατηφορίσαμε στο Λουτράκι για μπανάκι. Γεγονός είναι πως με το που πέσαμε δημιουργήσαμε μια χωματοκηλίδα στη θάλασσα, διαμέτρου μερικών χιλιομέτρων, που όμως διαλύθηκε πολύ σύντομα και δε μολύναμε τη θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα του Λουτρακίου. Ακολούθησε επίσκεψη στο service park.
Επόμενο βήμα ήταν το ψάξιμο της ΕΔ του Σαββάτου. Με χίλια ζόρια καταφέραμε να βρούμε την ΕΔ Λουτράκι, όπου σύντομα καταλήξαμε σε ένα πολύ καλό μέρος για κατασκήνωση, κοντά σε όμορφα κομμάτια της ΕΔ. Οι Αυστριακοί που ήταν δίπλα μας με 2 τροχόσπιτα δεν σταμάτησαν να πίνουν ξύδια μέχρι αργά το βράδυ. Η μέρα όμως τελείωσε με διάχυτη την εντύπωση πως κάτι δεν παει καλά, αφού ήταν η πρώτη φορά που δεν βρίσκαμε τα σημεία που θέλαμε ακολουθώντας τα road books που είχαμε στη διάθεσή μας. Αλλ'αντ'άλλων... Τι έφταιγε δεν ξέρω. Ηταν οι ελάχιστες φέτος πληροφορίες από πλευράς ΕΛΠΑ και περιοδικών? Ηταν η πενιχρή σήμαση από πλευράς Οργάνωσης? Ηταν η ελάχιστη και κακή οριοθέτηση των ΕΔ με κορδέλλες? Ηταν λάθος ο χιλιομετρητής του νοικιάρικου? Ηταν όλα μαζί? Θα σας γελάσω και δεν το θέλω.
Παρ'εμπιπτόντως, κακή εντύπωση μας έκανε και το Info-Αποτελέσματα, που μάλλον φέτος απλά υπήρχε για να κάνει τη βόλτα του στα χώματα των ΕΔ άλλος ένας "οδηγός αγώνων", αφού δεν σταμάτησε ποτέ και πουθενά για να πει τα αποτελέσματα ως όφειλε, όπως διασταυρώσαμε και με άλλους φίλους σε διάφορα σημεία.
Τέλος πάντων η νύχτα πέρασε και το πρωί ξυπνήσαμε στις 6:30 από κάτι ηλίθιους που έβαλαν στη διαπασών δημοτικά τραγούδια για καμιά ώρα. Ναι, στις 6:30 το πρωί.!.
Πήγαμε στο ωραίο Sάκι με παρακολούθηση από αρκετά ψηλά, και το χαμόγελο είχε γεμίσει το πρόσωπό μας από το πρώτο ως το τελευταίο αυτοκίνητο. Ηταν ένα πολύ ωραίο σημείο στο 3,5 χλμ περίπου! Το δεύτερο πέρασμα θα μας έβρισκε κανένα χλμ πιο κάτω, σε μιά αριστερή κατηφορική φουρκέτα που ήταν μπουκιά και συγχώριο, και πραγματικά πήγαμε εκεί και περιμέναμε να περάσουν τα αγωνιστικά, που όμως πέρασαν, αλλά καθόλου αγωνιστικά. Κάτι ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι, στο πρώτο χλμ της ΕΔ δεν συνετιζόντουσαν με τους κανόνες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η ΕΔ . Αει στην ευχή πανίβλακες. Πηγαίντε να δείτε καμιά φόρμουλα στην τηλεόραση να καταχαρείτε, κι αφήστε τα βουνά σ'αυτούς που πραγματικά θέλουν Ακρόπολις!
Φύγαμε λοιπόν και από εκεί και κατηφορίσαμε προς το service park στο Λουτράκι, για να δούμε για το τελευταίο γεια, και φυσικά να δώσουμε τα συγχαριτήρια στον Λ.ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ και Ν.ΖΑΚΧΑΙΟ που κατάφεραν ύστερα από έναν εξαιρετικό αγώνα, να τερματίσουν 8οι γενικής και 1οι PWRC
Ενα θερμό ΜΠΡΑΒΟ !!!
Εχμμμ service park? Ποιο service park? Η (αν)οργάνωση δεν μας άφησε ποτέ να φτάσουμε εκεί, αφού μας απαγόρευσαν να βγούμε από τον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου για να πάμε προς το SP, σπρώχνοντάς μας προς την Εθνική Οδό προς Αθήνα. Μάταια προσπαθήσαμε να βρούμε παραδρόμους και στενάκια που μπήκαμε (παράνομα θα έλεγαν κάποιοι) για να ικανοποιούσαμε τη δίψα μας. Τελικά όντως, πήραμε τον δρόμο του γυρισμού, όπως επιθυμούσε η Οργάνωση...
Συμπεράσματα:
- Καλός σχεδιασμός του προγράμματος των ΕΔ, που όμως δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για παρακολούθηση πολλών ΕΔ μέσα στη μέρα. Πάντως πολύ καλύτερος από όλα τα τελευταία χρόνια.
- Πολύ μέτρια οργάνωση, ειδικά σε σύγκριση με (τις περισσότερες από τις) προηγούμενες χρονιές.
- Αδιαφορία από πλευράς Οργάνωσης προς τον διψασμένο για Ακρόπολις θεατή. Θαρρείς πως ήταν ένα γεγονός που είχε απλά διεκπεραιωτικό χαρακτήρα. Λες να θέλουν λιγότερο κόσμο?
- Λίγες συμμετοχές, που οι περισσότερες ήρθαν "για να τρέξουν και να φύγουν", χωρίς το νεύρο προηγουμένων ετών.
- Εκπληκτική εμφάνιση των Λάμπρου Αθανασσούλα - Νίκου Ζακχαίου που ευοδώθηκε από τη νίκη τους στην PWRC και την 8η θέση στη γενική.
- Πολύ καλή παρέα από τα παιδιά
Και του χρόνου!!!
Εμείς εκεί θα είμαστε, στα βουνά, να το περιμένουμε, ακόμα κι αν τελικά δεν γίνει το Ακρόπολις...
ΥΓ
Φωτογραφίες σε επόμενο post.
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
τα παντα ολα επιτελους μετα απο 5 χρονια τουμπαρισε αι σιχτιρ πια με την αδερφη με το κοκαλακι της νυχτεριδας.
στο θεμα wrc υποστηριζα impreza σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητο το διαφοτικο της peugeot και μετεπητα κξαρα και σε4 και φυσικα το στησιμο απο τον σαινθ, αξηζανε τα αυτοκινητα τα πρωταθληματα και τα πηρανε, οταν βλεπω το σολμπεργκ να κανει καλυτερους χρονους με αυτοκινητο 3 ετων δικαιωνωμαι να σιχενομαι τον λεμπ που ηρθε τα βρικε ολα ετοιμα βλεπε χαμιλτον.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
αν και εχω να δω wrc απο το 2008 καθως βλεπω το βιντεο δεν σας κανει οτι ετοιμαζοταν απο πριν η ανατροπη, ετσι οπως κοιταω το βιντεο μου φενετε οτι την γλυτωσε 2-3 φορες πριν γινει εκσφεντονισμενο αντικειμενο αγνωστου ταυυτοτας.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
nestoraero
μαμά


Ηλικία: 47
Ένταξη: 01 Φεβ 2006
Δημοσιεύσεις: 50
Περιοχή: Περιστερι/Αθηνα

|
|
Δημητρη συγχαρητηρια!Αψογη η περιγραφη των οσων περασαμε!!!
Παντως παρα τις δυσκολιες που συναντησαμε πραγματικα περασαμε τελεια.Οταν η παρεα ειναι καλη,οι ατυχιες περνανε σε δευτερη μοιρα.
Και του χρονου,να΄μαστε καλα να ξαναπαμε,εστω και χωρις wrc αυτοκινητα.
υ.γ.
Φωτο θα ακολουθησουν και απο εμενα....
|
|
|
|
_________________ Peugeot 106 rallye 1.3
R5 gt turbo
|
|
 |
    |
 |
johanndelta
Επισκέπτης
|
|
Αυτο παντως που ειναι εμετικο και φαιδροτατο ειναι η αδιαφορια των μπασταρδοΜΜΕ για τον αγωνα. Ακομα και οταν σε αυτο το Ακροπολις ειχαμε την μεγαλυτερη εμφανιση ever απο ελληνικο πληρωμα (και στην δεκαετια του '90 ειχε κερδισει το Ν ο Στρατισσινο με το Sunny) που καταφερε να παρει την production ασχετα αν ο οδηγος απεχει απο τη συστηματικη εμπλοκη απο τους αγωνες και το αμαξι το οδηγησε ελαχιστα λιγο πριν τον αγωνα, τα ΜΜΕ με το ζορι αφιερωναν μερικα...δευτερολεπτα στα αθλητικα τους.
Γι' αυτο και μονο + την κλασσικη των διοικουντων να μην ξαναγινει το Ακροπολις. Μας αξιζει περα για περα δυστυχως.-
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jimmy_Caesar
Administrator


Ηλικία: 55
Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Δημοσιεύσεις: 3060
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Ναι Γιάννη. Εχεις απόλυτο δίκιο.
Να φανταστείς ότι αφίσσες του Ράλλυ Ακρόπολις είδαμε ΜΟΝΟ...
στα Κλένια
|
|
|
|
_________________ Fun Is Not A Straight Line
|
|
 |
     |
 |
johanndelta
Επισκέπτης
|
|
Ρε τι να λεμε ...εδω ταμπελες για τις προσβασεις μπηκαν τελευταια στιγμη (ενω πχ περισυ/προπερσι ηταν τοποθετημενες μερες πριν). Γενικα το motorsport στη χωρα μας εχει παρει ανεξελεγκτο κατηφορο. Για να καταλαβετε την απυθμενη των διοικουντων, ο κατα τα αλλα θεσμος του πανελληνιου πρωταθληματος ταχυτητας εχει αφεθει τοσο πολυ στην τυχη του που δεν ειναι σε θεση (τα ζωα) καν να αναρτησουν βαθμολογιες του εστω ενος αγωνα που εχει γινει ως τωρα και ενω ο 2ος ηταν προγραμματισμενος για τις 28/6 στις Σερρες, να εχει αναβληθει (και παλι) και να πρεπει μεσω τηλεφωνου απο συναθλητες να μαθαινουν οι οποιοι συμμετεχοντες οτι γινεται προσπαθεια για να μεταφερθει στις 12/7 (νταααααλα ζεστη αλλα ποιος χεστηκε) και ολα αυτα χωρις καποιος ανθρωπος να γραφει το παραμικρο στην επισημη ιστοσελιδα της αρχης του σπορ. Και σαν να μη φτανουν ολα αυτα οταν πας να εκφρασεις προβληματισμο για την κατασταση κραζεσαι διχως ορια απο κατι "γαμιαδες" (σορρυ για τα ελληνικα μου τελευταια, αλλα δεν υπαρχει πιο νορμαλ λεξη) εμπειρους του χωρου, απλα γιατι δεν πας με τα δικα τους νερα.
Αθλια λοιπον τα πραγματα και ναι κοιταω απεναντι. www.acisportitalia.com και δειτε στα videακια πως κανουν τις δουλειες (αγωνες ταχυτητας) οι Ιταλοι. Ενα αγωνα το χρονο με ενα νοικιασμενο Ν/3 και αντε γεια καραγκιοζακια. Για οσο μεινω ακομα (που θα παει...), μια καλημερα με τους 2 στους 10 που αξιζουν στο χωρο και τιποτα παραπανω. Αισχος.-
Και παλι μπραβο στα παιδια (Αθανασσουλας-Ζακχαιος) για την τεραστια επιτυχια τους, οπως και στο Στεφανο Καμιτσακη που παιζει μπαλα στα βαθια (Ιταλικη F3) με πολυ καλα αποτελεσματα, αλλα και στο Δημητρη Δεβερικο που λιγα χρονια πριν ειχε μια εντονη δραστηριοτητα στο εξωτερικο, κερδιζοντας την κλαση GT3 στην Βρετανια το 2005. Δυστυχως, χρειαζονται μεγαλα κεφαλαια για να μπορεσεις να κανεις την υπερβαση και να ξεφυγεις απο την εδω μιζερια. Κλεινοντας, σας προτρεπω να δειτε αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=X7ogOicr66Q
Υπεροχη αποτυπωση της καταστασης που επικρατει. Συγχαρητηρια στους δημιουργους του βιντεο και σκατα στο λακο οσων θαβουν το σπορ με καθε τροπο.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
splitapsou
Τούμπανο


Ηλικία: 44
Ένταξη: 07 Δεκ 2005
Δημοσιεύσεις: 1138

|
|
Γιάννη ίσως το καλύτερο video που είδα ποτέ για τους Ελληνικούς Αγώνες! απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
|
|
|
|
_________________
Ges Takounao Cala Costa .... kai exo ipomoni...
|
|
 |
    |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
ειναι απλο απλα δεν πρεπει να χερεσε, και θα κανουν τα παντα να σου κοψουν την χαρα, γιατι με την χαρα δημιουργειται η ελπιδα.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
axpower
1o στάδιο

Ηλικία: 44
Ένταξη: 27 Μάρ 2009
Δημοσιεύσεις: 127
Περιοχή: Πειραιάς

|
|
Το μονο σοφο που εχεις γραψει
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
axpower Έγραψε: | Το μονο σοφο που εχεις γραψει |
λεγε τετοια εσυ και θα μπεις στο κλαμπ με τον αλλο παρειτσα.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
splitapsou
Τούμπανο


Ηλικία: 44
Ένταξη: 07 Δεκ 2005
Δημοσιεύσεις: 1138

|
|
πάντως μου αρέσει γιατί ασχολείσαι με ποιο γρήγορους από εσένα... έτσι Αντώνη πρέπει ο άνθρωπος να βάζει υψηλούς στόχους....
|
|
|
|
_________________
Ges Takounao Cala Costa .... kai exo ipomoni...
|
|
 |
    |
 |
acgt3
Τούμπανο


Ηλικία: 47
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 1300
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ

|
|
splitapsou Έγραψε: | πάντως μου αρέσει γιατί ασχολείσαι με ποιο γρήγορους από εσένα... έτσι Αντώνη πρέπει ο άνθρωπος να βάζει υψηλούς στόχους.... |
σε αντιγραφω ξερεις απο εσενα πηρα το παραδειγμα που ειμαι πιο γρηγορος απο εσενα ετσι και εγω ασχολουμαι με πιο γρηγορους.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
 |
       |
 |
|