Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
freedom
μαμά
μαμά

Ένταξη: 17 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 16:20  Θέμα δημοσίευσης:  ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Παίδες προτείνω εδώ να γράφουμε ερωτήσεις και εμπειρείες σχετικα με την "αναπνοή" του μοτέρ. Τι έχει κάνει ο καθένας μας, τι προτείνουμε και εμπειρείες.

ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΤΗΛΙΚΙΑ...ΜΟΝΟ!!

Λέων Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από freedomΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Hil
3ο στάδιο
3ο στάδιο

Ένταξη: 14 Οκτ 2005
Περιοχή: Π. Φάληρο/BEERLAND
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 16:45  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Στο Swiftάκι μου, 1300cc με 70hp, έβαλα στο φιλτροκούτι μου
φίλτρο KN και έχω δει κάποια αλλαγή!! Βέβαια με μια εξατμισούλα
θα είναι καλύτερα!!

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Κόκορας ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HilΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
patriot3132
μαμά
μαμά

Ένταξη: 12 Οκτ 2005

blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 17:49  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγώ έχω βάλει K&N στο κουτί και έχω βγάλει τους πνίχτες. Επίσης εχω βάλει και ελευθερη εξατμιση και προγραμμα για να εχς ολοκληρωμενη βελτίωση στα νέα δεδομένα εισαγωγής.

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Χοίρος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από patriot3132Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 09 Οκτ 2005
Περιοχή: Αθήνα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 18:04  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Σκουπίτσα BMC με aftermarket πεταλούδα 61mm και χειροποίητη μεταλλική εισαγωγή.

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BrakerΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 18:08  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγω φοραω την κλασσικη σκουπα, η οποια ειναι αποδεδειγμενο οτι δουλευει στα σαχοραλλα,και γι'αυτο προβληματιζομαι να την αλλαξω.

Εχω σκευτει ενα συστημα σε στιλ Ramair οπως εχουν τα μηχανακια.
Σκουπα χωρις φιλτρο μεσα,και στο σολινα που θα φευγει απο την σκουπα, 2 extra εισοδους με σολινες απο τα προβολακια,και θα καταληγουν σε βαρελακι με φιλτρο και μετα στην εισαγωγη.
Πιστευω οτι ετσι θα εχω αερα στις χαμηλες(ταχυτητες και στροφες)
και οτι σε μεγαλες ταχυτητες θα δουλευει το ramair και θα εχω παραπανω αποδοση.
Το μονο που μενει ειναι να το φτιαξω κατι που θελει λιγα $$ αλλα αρκετο κυνηγημα.

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Hector
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 08 Οκτ 2005
Περιοχή: COVENTRY...
blank.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 18:11  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Braker Έγραψε:

Ποσα $$,ποιος εφτιαξε την εισαγωγη και απο που η πεταλουδα?

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από HectorΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN Messenger
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 18:15  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Hector Έγραψε:
Braker Έγραψε:

Ποσα $$,ποιος εφτιαξε την εισαγωγη και απο που η πεταλουδα?
¨

Την εισαγωγή μου την έφτιαξε ο Μηχανικός μου. Η πεταλούδα που αγόρασα είναι αυτή:

http://www.kspec.com/list.php?ac_id=79&ai_id=561

To κόστος και για τα 2 ήταν 800 euro.

Λέων Γένος:Αρσενικό Φίδι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από BrakerΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
opelcorsa-a
1o στάδιο
1o στάδιο

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Π.Ηρακλειο-Λουτσα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 17/10/2005, 21:06  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγω εχω ενα Opel Corsa A και εχω βαλει φιλτρο στο κουτι της JR(μονο αυτη εχει),μεταλικο ποιο ελευθερω καταλητη,μεσαιο grN και τελικο Hyper.Επεισεις μπουζι και μπουζοκαλοδια της Splitfire.

Δίδυμοι Γένος:Αρσενικό Τίγρης ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από opelcorsa-aΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 07:06  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Χάρη, τι κέρδισες σε απόδοση?
Δικαιολογεί το μεγάλο ποσό που ξόδεψες?

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 07:25  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Η διαφορά είναι αρκετή σε σχέση με πριν. Την πεταλούδα θα την έπαιρνα φθηνότερα μιας και αργότερα την βγάλανε χωρίς νίκελ βαφή αλλά δεν πειράζει, που να το ήξερα… Sad

freedom
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 09:09  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Στο δικό μου έβαλα στο φιλτροκούτι ΚΝ και ειδα καποια διαφορα. Άλλαξα το μεσαίο καζανάκι της εξατμισης και έβαλα τελικό Twister. Όταν έβγαλα και τον πνίχτη σε συνδυασμό με τα παραπάνω είδα ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Λέων Γένος:Αρσενικό Αρουραίος ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από freedomΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
antoine
μαμά
μαμά

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 09:25  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Όπως και οι παραπάνω και εγώ έβαλα ένα πιο ελεύθερο φίλτρο (K&N) και μαζί με αλλαγή σε μεσαίο (popay) και τελικό είδα μια μικρή διαφορά στις μεσαίες... Πήρα ροπή 0.000000134% Shocked και να μην αναφέρω πόσα άλογα!

[offtopic]
Πέρα από την πλάκα πάντως πιστέυω ότι πέρα από την μικρή βελτίωση στις μεσαίες έχω τρελό πρόβλημα με το ηλεκτρόγκαζο και διχάζομαι αν τελικά πρέπει ή όχι να βάλω Sprint Booster (Corsa Twinport)
[/offtopic]

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antoineΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 09:43  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δηλαδή εγώ είμαι ο μόνος που από μαμά φίλτρο όταν έβαλα Κ&Ν ελεύθερο, μέσα στο φιλτροκούτι πάντα, δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά?

Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
freedom
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 09:48  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Jimmy_Caesar Έγραψε:
Δηλαδή εγώ είμαι ο μόνος που από μαμά φίλτρο όταν έβαλα Κ&Ν ελεύθερο, μέσα στο φιλτροκούτι πάντα, δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά?

jimmy και εγω οταν εβαλα μονο το ΚΝ στην αρχη η διαφορα ηταν μικρη, απλα αναπνευσε λιγο το μοτερακι. αποτι εχω καταλαβει πρεπει να γινει συνδυασμος πραγματων για να δεις αισθητή διαφορα. και οταν λεω αισθητη δεν εννοω οτι ξαφνικα θα κολησει η πλατη στο καθισμα Laughing αλλα θα ανεβαζεις πιο ευκολα στροφες και θα παρεις το κατιτις σε τελικες. ολα βεβαια ειναι οπως ειπα και πριν συνδυασμος πραγματων.

antoine
μαμά
μαμά

Ένταξη: 11 Οκτ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 09:54  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγώ πάντως σου ανέφερα την διαφορά...!!! Τώρα πρέπει να έχεις μικροαισθητήρες για να την καταλάβεις! Πολλές φορές και ο λίγο παραπάνω θόρυβος που κάνει το αυτοκίνητο μας ξεγελάει και νομίζουμε ότι έχουμε πάρει 10 άλογα!!!Smile

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Άλογο ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από antoineΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
freedom
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 10:07  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

antoine Έγραψε:
Εγώ πάντως σου ανέφερα την διαφορά...!!! Τώρα πρέπει να έχεις μικροαισθητήρες για να την καταλάβεις! Πολλές φορές και ο λίγο παραπάνω θόρυβος που κάνει το αυτοκίνητο μας ξεγελάει και νομίζουμε ότι έχουμε πάρει 10 άλογα!!!Smile

Σωστός! Πάντα υπάρχει και ο ψυχολογικός παράγοντας.

platon
Administrator
Administrator

Ένταξη: 29 Σεπ 2005

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 15:30  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Ούτε εγώ είδα διαφορά με το K&N στον παπά. Smile

Τοξότης Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από platonΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή emailΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΣυγγραφέαMSN MessengerICQ Αριθμός
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 16:58  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

platon Έγραψε:
Ούτε εγώ είδα διαφορά με το K&N στον παπά. Smile

Βρε Πλάτων και εσύ στοn παπά το έβαλες το KN............στο φιλτροκούτι βρε το βάζεις στο φιλτροκούτι. Razz

"Μην το πεις ούτε του παπά."

Fourketas
μαμά
μαμά

Ένταξη: 15 Οκτ 2005
Περιοχή: ΑthenZzz
france.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/10/2005, 22:48  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

στην cliara Razz εχω σκουπα simota και ειδα αισθητη διαφορα κυριως απο 4000 και πανω.πιο πριν ειχα ελευθερο ΚΝ και ειχα δει μια μικρη διαφορα στις χαμηλομεσαιες.το ελευθερο ΚΝ πιστευω ειναι πολυ καλο σε σχεση τιμης-αποδοσης

Ζυγός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από FourketasΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/10/2005, 07:12  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Πάντως ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην περίπτωση της φιλτροχοάνης.
Πολύ ωραιότερος θόρυβος στα ανοίγματα και σημαντική διαφορά στην απόδοση ΑΝ γίνει καλή δουλειά στη θερμομόνωσή της για να μην περνά η θερμοκρασία της μηχανής, μια και ο θερμός αέρας είναι και πιο αραιός, άρα δεν "μας κάνει"...

Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/10/2005, 07:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Με την φιλτροχοάνη είχα και εγώ πρόβλημα μιας και έκανε μόνο θόρυβο αλλά από ουσία μηδέν.

Sax0
μαμά
μαμά

Ένταξη: 13 Οκτ 2005
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 19/10/2005, 08:53  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγώ πάντως έχω βάλει σε Saxo 1.4 vts σκούπα Simota, και μπορώ να πω ότι έχω πολύ καλές ροπές πάνω από τις 3.000 στροφές, και όσο για τον ήχο είναι το κάτι άλλο. Γενικά μπορώ να πω ότι άξιζε τα λεφτά που έδωσα (170 €), άσε που σε κόντρες μα κάτι Corsa 1.4 Twinport (ονόματα δεν λέμε….) το αφήνω 3 καρότσες τουλάχιστον….. Very Happy

Λέων Γένος:Αρσενικό Βουβάλι ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Sax0Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςMSN MessengerICQ Αριθμός
Nitroking
μαμά
μαμά

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 17:40  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Κι εμενα το φιλτρο K&N που ειχα βαλει στο φιλτροκουτι ηταν σκετη απατη τσαμπα τα 75€ που εδωσα..Μια Simota μεγαλη με 25€ εκανε πολλη καλη δουλεια και οσοι ηταν μπροστα στη δυναμομετρηση το ειχαν δει..

Παρθένος Γένος:Αρσενικό Βουβάλι Μη ΟρατόςΠροσωπική Γκαλερί από NitrokingΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματος
Giorgos
μαμά
μαμά

Ένταξη: 20 Οκτ 2005
Περιοχή: Πειραιας / Μανιατικα
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 20/10/2005, 21:28  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εγω παιδια εχω βαλει μια σκουπα με φιλτρο ΚΝ και αλλαγη ολη η εξατμιση απο διλιτρο. Δλδ εβαλα χταποδι(4-2-1) εως πισω με μια πιο ελευθερη εξατμιση και προγραμμα.

Τα λαθος ειναι 2 πραγματα.
1ον: η σκουπα με εχει γονατιση στα ψιλα και σκεφτομαι για βαρελακι BMC και
2ον: ο εξυπνος ο εξατμισας μου εχει βαλει την θεση υποδοχης του αισθητηρα λαμδα και πιανει μονο τις 2 σωληνες αντι για ολες μαζι. Οποτε πρεπει να αλλαξω και αυτο συντομα.

Υδροχόος Γένος:Αρσενικό Σκυλί ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από GiorgosΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email
Braker
1o στάδιο
1o στάδιο

greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21/10/2005, 07:21  Θέμα δημοσίευσης:  (Δεν υπάρχει θέμα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Εχθές έκανα την μετατροπή “όλα μέσα” στο Daihatsu (1.0). Μια σωλήνα από την πεταλούδα στην μετόπη (χωρίς φίλτρα κτλ). Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου άλλαξε τελείως... φαίνεται οι πρωτεΐνες από τα ζουζούνια που περνάνε στην εισαγωγή κάνουν καλό. Razz

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση

Ασφάλεια Πινάκων

26333 Επιθέσεις που εμποδίζονται