Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mpempas
μαμά
Ένταξη: 10 Σεπ 2008
|
|
Εχω ενα BMW Ε36 cabrio
Ειναι 97 μοντελο και αρκετα μαυρο.
εξωτερικα
full look M3 angel eyes me xenon,αεροτομουλα νυχι,καπνισμενα πισω φαναρια,φιμε,ζαντες schnitzer,αυτα δν θυμαμαι αλλα.
μηχανικα
ενα μοτερ IS με πραματακια...
ice
ενισχυτες: kicker kai sony,sub kicker 15",10 ηχεια μεσα μαζι με tweeters epipleon,focal ηχεια και tweeters mprosta kai blaukpunk GT series πισω.(καπως ετσι),πηγη pioneer 7700 και καλες καλωδιωσεις.
επειδη καπου χαθηκε η παρουσιαση του μωρου μου ειπα να κατσω να την ξαναγραψω. Εχω ενα BMW Ε36 cabrio οπως πολυ ξερετε. Ειναι 97 μοντελο και αρκετα μαυρο. εξωτερικα full look M3 angel eyes me xenon,αεροτομουλα νυχι,καπνισμενα πισω φαναρια,φιμε,ζαντες schnitzer,αυτα δν θυμαμαι αλλα. μηχανικα ενα μοτερ IS με πραματακια... ice ενισχυτες: kicker kai sony,sub kicker 15",10 ηχεια μεσα μαζι με tweeters epipleon,focal ηχεια και tweeters mprosta kai blaukpunk GT series πισω.(καπως ετσι),πηγη pioneer 7700 και καλες καλωδιωσεις.επειδη καπου χαθηκε η παρουσιαση του μωρου μου ειπα να κατσω να την ξαναγραψω. Εχω ενα BMW Ε36 cabrio οπως πολυ ξερετε. Ειναι 97 μοντελο και αρκετα μαυρο. εξωτερικα full look M3 angel eyes me xenon,αεροτομουλα νυχι,καπνισμενα πισω φαναρια,φιμε,ζαντες schnitzer,αυτα δν θυμαμαι αλλα. μηχανικα ενα μοτερ IS με πραματακια... ice ενισχυτες: kicker kai sony,sub kicker 15",10 ηχεια μεσα μαζι με tweeters epipleon,focal ηχεια και tweeters mprosta kai blaukpunk GT series πισω.(καπως ετσι),πηγη pioneer 7700 και καλες καλωδιωσεις.
|
|
|
|
|
|
Hil
3ο στάδιο
Ένταξη: 14 Οκτ 2005
Περιοχή: Π. Φάληρο/BEERLAND
|
|
πωπω... μες στην καύλα είναι η μπέμπα σου φίλε....
να τη χαίρεσαι......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mpempas
μαμά
|
|
να σαι καλα,σε ευχαριστω πολυ.
|
|
|
|
|
|
MAXRISTOS
3ο στάδιο
Ένταξη: 23 Φεβ 2008
Περιοχή: Ν.Σμύρνη
|
|
|
|
a_spyros
μαμά
Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Περιοχή: Βύρωνας
|
|
Πρέπει να είσαι πολύ πορωμένος με το αμάξι σου, αφού έγραψες την παρουσίαση 3 φορές Πες μας και για στα μηχανικά τι έχεις κάνει.
Καλώς ήρθες κιόλας.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acgt3
Τούμπανο
Ένταξη: 27 Φεβ 2007
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
|
|
καλως ορισες πισωγλεντη η αγαπη για το αυτοκινητο ενος ατομου δειχνει και τον χαρακτηρα, να το χαιρεσε.
|
|
|
|
_________________ YUGO GROUP N
IBIZA SXi 110HP
PUNTO GT2 200HP
PUNTO GT3 170HP
YUGO 45
PUNTO GT2 300HP
|
|
|
|
|
mpempas
μαμά
|
|
καλως σας βρηκα και ευχαριστω για τα σχολια σας.
το αμαξι ειναι 1ο σταδιο
το πισωγλεντη να το παρω ως καλο???
ααα ξεχασα εχει και μπλοκε...
|
|
|
|
|
|
Gozilla
2ο στάδιο
Ένταξη: 08 Οκτ 2005
|
|
Εφόσον υπάρχει και μπλοκέ είσθε πραγματικός πισωγλέντης/Μπεμβεφίλ (κατα το σινεφίλ).
Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΞΟΝΑ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
splitapsou
Τούμπανο
Ένταξη: 07 Δεκ 2005
|
|
μπεμβεφίλ άκουσα και πισωγλέντηδες ααααχχχαααααα........ (οπότε ΤΣΟΥΠ νααααα μαι και εγώωωωωω)...
καλός ο βαυαρός άρχων των δρόμων βεβαίως βεβαίως....
να τον εχέρεσε ορέ και ν μας τον εφέρεις να τον εκαμαρώσουμε εις την δημιουργίαν σαλιγκαρίων και συναφών εδεσμάτων... :Ρ
|
|
|
|
|
|
|
mpempas
μαμά
|
|
σε ευχαριστω πολυ βεβαιως βεβαιως και ασφαλως και θα ερθουμε(εγω και το μπεμπε) να τα πουμε απο κοντα.
|
|
|
|
|
|
|