Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση
 
 
Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator


Ηλικία: 56
Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Δημοσιεύσεις: 3060
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/12/2010, 18:29  Θέμα δημοσίευσης:  GTCC Δελτίο Τύπου 24/12/10 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Δελτίο Τύπου
24/12/10

Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες επιστολές σχετικά με το GTCC οι οποίες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Σ’αυτές γίνεται αναφορά σε γεγονότα που δυστυχώς έχουν παραποιηθεί από τον συντάκτη τους, και με προσβλητικό και ενίοτε υβριστικό τρόπο επιχειρούν να πλήξουν το κύρος και τη φήμη του GTCC και των εκπροσώπων και clubs που διοργανώνουν και ταυτόχρονα στηρίζουν τον θεσμό.
Το αποκορύφωμα αυτών των ενεργειών ήταν η παρουσίαση ονομάτων που υπογράφουν ένα κείμενο προσβλητικό προς το θεσμό και καθ’όλα αντίθετο με την ιδεολογία του.
Σε απάντηση των δημοσιευμάτων αυτών αισθανόμαστε χρέος μας να δηλώσουμε πως η διοργάνωση του GTCC υπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε, και την ιδεολογία του από την ημέρα της γέννησης του θεσμού ως και σήμερα, που φαίνονται καθαρά στα παρακάτω κείμενα, τα οποία βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο site του GTCC
www.GTCC.gr

«Τι είναι το GTCC;
To GTCC είναι ένας θεσμός Τime-trial που πραγματοποιείται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα από όλα τα οργανωμένα αυτοκινητιστικά Clubs της Ελλάδας, και στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάνοντας ένα (1) γύρο προθέρμανσης και τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους.
Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κυβικά τους και το επίπεδο προετοιμασίας του αυτοκινήτου τους, και νικητής της κάθε κατηγορίας αναδεικνύεται αυτός που πραγματοποίησε τους τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους στον λιγότερο συνολικό χρόνο.
Το gtcc είναι ένας θεσμός που διανύει ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής του. Δημιουργήθηκε σαν μία οικονομική μορφή αγώνων/δεξιοτεχνιών για να ικανοποιήσει το πάθος των οδηγών για γρήγορη οδήγηση σε πίστες, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού. Οι τεχνικοί κανονισμοί αλλά και ολόκληρη η ιδέα του αγωνιστικού μέρους του gtcc, είναι θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων ώστε να κάνει προσιτή την συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο, αλλά και -γιατί όχι- να αποτελέσει ένα προστάδιο για τυχόν μελλοντική εμπλοκή των συμμετεχόντων στους Αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και των διαφόρων Κυπέλλων.»

«Ποιος διοργανώνει το GTCC;
Το GTCC είναι μια συνεργασία των οργανωμένων Club αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Διοργανώνεται από τα ίδια τα Club, ως ένας αγώνας «από εμάς για εμάς». Έτσι κάθε Club συνεισφέρει στην διοργάνωση σε ότι έχει να κάνει με αποφάσεις, καθώς και την ίδια την στιγμή του αγώνα.»

«Πρέπει να είμαι μέλος σε κάποιο Club;
Το GTCC διοργανώνεται από τα ίδια τα Club, έτσι προϋπόθεση είναι να είστε εγγεγραμμένος/η σε κάποιο από τα οργανωμένα Club αυτοκινήτου που υπάρχουν στην Ελλάδα. Από το 2007 μάλιστα, τις αιτήσεις συμμετοχής, τις παραδίδουν στην Γραμματεία του αγώνα οι εκπρόσωποι των Club, άρα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το Club που ανήκετε...»


Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του GTCC, οι αποφάσεις λαμβάνονται από τη Γενική Συνέλευση, στην οποία έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλα τα οργανωμένα Clubs στην Ελλάδα. Οι διαδικασίες είναι απολύτως Δημοκρατικές. Οι εκπρόσωποι των Clubs έχουν κάθε δικαίωμα να μεταφέρουν τις απόψεις των μελών τους που ενδιαφέρονται να αγωνιστούν στο GTCC και συναποφασίζουν για τους κανονισμούς που διέπουν τους αγώνες του GTCC, ενώ συνεισφέρουν στην διοργάνωση χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό όφελος.
Είναι προφανές ότι οι απόψεις των οδηγών ακούγονται ηχηρά και αυτές ακριβώς είναι η βάση των αποφάσεων και των κανονισμών του GTCC.
Πέραν όμως του προφανούς, οποιοσδήποτε επιθυμεί, έχει την ευχαίρεια να έρθει σε επαφή με το GTCC για οποιαδήποτε ερώτηση, πρόταση ή σχόλιο, μέσω email αλλά και της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στο site.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που κάποιοι ακολούθησαν τη συγκεκριμένη τακτική, προσπαθώντας προφανώς για ίδιο όφελος να προσαρμόσουν ένα θεσμό στα μέτρα τους, αψηφώντας τους Κανονισμούς, τις Δημοκρατικές διαδικασίες και την ιδεολογία του GTCC.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε -ακόμα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς για όλους μας- για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του GTCC, χωρίς να ξεφεύγουμε από την ιδεολογία που διέπει τη λειτουργία του.

Σε αυτά τα πλαίσια τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο νέος, ανανεωμένος Ειδικός Κανονισμός των αγώνων GTCC για το 2011, με τον οποίο επιδιώκουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα τη νέα χρονιά.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και το 2011 να είναι γεμάτο υγεία και ευτυχία για όλους!


Η Γενική Συνέλευση του GTCC.


Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑπάντηση στη Θ. Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση


Ασφάλεια Πινάκων

25470 Επιθέσεις που εμποδίζονται
Powered by phpBB2 Plus, phpBB Styles and Kostenloses Forum based on phpBB © 2001/6 phpBB Group
FI Theme :: Mods and Credits :: Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες