Συχνές Ερωτήσεις  •  Αναζήτηση  •  Αρχική Σελίδα  •  Forum  •  Album  •  Επιλογές  •  Εγγραφή  •  Προφίλ  •  Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας  •  Σύνδεση
 
 
Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας

Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑυτή η Θ. Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
Jimmy_Caesar
Administrator
Administrator


Ηλικία: 56
Ένταξη: 30 Σεπ 2005
Δημοσιεύσεις: 3060
Περιοχή: Πειραιάς
greece.gif
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 11/1/2006, 10:17  Θέμα δημοσίευσης: Warning ! TARMAC - Πρόγραμμα 2006 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματοςΚατώτατο σημείο της σελίδαςΕπιστροφή στην κορυφή

Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρά.

Στις 29/12/05 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση Μελών του TARMAC όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που κυρίως αφορούν στην πορεία του TARMAC το 2006 και τα επόμενα χρόνια.
Από κοινού, λοιπόν, αποφασίσαμε αρκετά πράγματα που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο που θα κινηθούμε αρχικά μέσα στο 2006, ώστε να θέσουμε νέες συμπαγείς βάσεις στο club μας και να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.
Με βάση τον Σκοπό του TARMAC (Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Υψηλών Επιδόσεων) που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχίσουμε την προσπάθεια να εκπληρώσουμε όσο περισσότερους στόχους αναφέρονται, όπως τις προηγούμενες χρονιές, προσανατολιζόμενοι πάντοτε στις εκδηλώσεις εντός πίστας για την ασφάλεια και την ευκαιρία για οδηγική βελτίωση αλλά και ευχαρίστηση που προσφέρει.
Για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις συμφωνίσαμε να συνεχιστεί η συνδρομή σε ετήσια βάση και ορίσαμε το ποσό της συνδρομής του TARMAC στα 100 ευρώ για ολόκληρο το 2006.

Το TARMAC είναι ένας μή κερδοσκοπικός φορέας και αυτό δεν μένει μόνο στο τυπικό επίπεδο, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη.

Η συνδρομή αυτή θα δίνει την ευκαιρία στα μέλη να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στις εξειδικευμένες εκδηλώσεις εντός πίστας που θα διοργανώσει το TARMAC το 2006, οι οποίες θα είναι 1-2 Open Days τουλάχιστον, αναλόγως του αριθμού των συνδρομητικών μελών-συμμετεχόντων.
Αν δεν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός μελών για την πραγματοποίηση Open Day μέχρι κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, τότε θα διοργανωθούν 2 επίσημες συναντήσεις του TARMAC εντός πίστας όπου τα συνδρομητικά μέλη θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ, και κατ'αυτόν τον τρόπο θα ανταποδωθεί η στήριξη που θα προσφέρουν τα μέλη με τη συνδρομή τους.

Το σκεπτικό μας λοιπόν είναι όχι να πάρουμε κάποια χρήματα από τα μέλη και να τα χρησιμοποιήσουμε σε ανούσιες εκδηλώσεις ή αλλού, αλλά να πραγματοποιήσουμε αυτά ακριβώς που αναζητούμε όλοι μας από ένα αυτοκινητιστικό club.

Ταυτόχρονα βέβαια θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε σε εβδομαδιαία βάση, διατηρώντας την καλή παρέα μας και μεγαλώνοντάς την, ενώ δε θα ξεχάσουμε τις υπόλοιπες σημαντικότατες εκδηλώσεις μας, προσπαθώντας κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στην κάθε διοργάνωση.

Και για να θυμηθούμε το "Ποιοί είμαστε",
Αν όλα τα παραπάνω σας κέντρισαν το ενδιαφέρον και επιθυμείτε να ανήκετε σε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την αυτοκίνηση και όχι απλά το αυτοκίνητό τους, ελάτε στην παρέα μας και γίνετε ένας από μας.

Με εκτίμηση

TARMAC


Σκορπιός Γένος:Αρσενικό Αίγα ΕνεργόςΠροσωπική Γκαλερί από Jimmy_CaesarΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστώνΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕπίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:      
Δημοσίευση νέας  Θ. ΕνότηταςΑυτή η Θ. Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Επισκόπηση προηγούμενης Θ. ΕνότηταςEmail σε έναν Φίλο.Κατάλογος μελών που έχουν επισκεφθεί αυτό το θέμαΑποθήκευσε αυτό το δημοσίευμα σαν αρχείοPrintable versionΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΕπισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας

Επισκόπηση επόμενης Θ. Ενότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ. Ενότητας
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ΄αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ. Συζήτησης
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε Συνημμένα αρχεία σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση
Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση αρχείων σ΄ αυτή τη Δ.Συζήτηση


Ασφάλεια Πινάκων

25470 Επιθέσεις που εμποδίζονται
Powered by phpBB2 Plus, phpBB Styles and Kostenloses Forum based on phpBB © 2001/6 phpBB Group
FI Theme :: Mods and Credits :: Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες